NU va dechideti cont la Interwetten!!!Astia nu mai stiu ce figuri sa faca sa nu plateasca cistigurile!!Daca nu aveti FACTURA DE UTILITATI in nume propriu va sfatuiesc sa pariati altundeva.Eu am patit-o si acu sunt in \'negocieri\' cu copii dupa contracte de casa, carduri, extrase cont, etc.DE RAHAT INTERWETTEN!!!
|
|
LA ASTIA NUMAI CU FACTURA UTILITATI !!!
Postat 30 March 2009 - 07:18 PM (#3)
tu esti mai jmecher....mereu se gaseste cite unu care sa fie de alta parere; crezi ca mint sau ce!?!?!Am trimis si extras de cont si chiar de carte de credit si tot nu vor sa trimita banii.
Postat 30 March 2009 - 07:56 PM (#4)
de obicei un extras de cont in care sa apara adresa este de ajuns
Postat 30 March 2009 - 08:10 PM (#5)
or fi vremuri de criza economica, nu stiu, dar la mine n-au vrut sa plateasca.
Postat 07 April 2009 - 01:32 PM (#6)
In cele din urma dupa ce am facut reclamatie la autoritatile din Malta n-au mai vrut factura de utilitati si mi-au trimis banii, numai in cont bancar - cica asa e la ei prima data...oricum dupa ce am primit banii mi-am inchis contul la ei .:aplauze:
Postat 07 April 2009 - 01:44 PM (#7)
Citeaza
Originally posted by virtozoIn cele din urma dupa ce am facut reclamatie la autoritatile din Malta n-au mai vrut factura de utilitati si mi-au trimis banii
Postat 07 April 2009 - 02:14 PM (#8)
DA mah ia de citeste mai jos ca nu vroiau sa trimita banii, dar dupa ce am facut reclamatie s-au razgindit imediat!The Authority has investigated on your behalf the matter you raised about Interwetten.com. Interwetten have advised this matter was resolved directly with you, your account was verified on 31st March 2009 and the transfer of €***.00 onto your bank account was effected on 1st April 2009. Can you kindly confirm the above information and advise if the matter you raised has now been resolved? Your response should reach the Authority by 7th April 2009, if you do not respond by this date the Authority will assume this matter has been resolved and the LGA complaint case will be closed. Best Regards Lotteries & Gaming AuthorityLa ConcordeAbate Rigord StreetTa\' Xbiex XBX 1121MaltaTel: 00356 2131 6590Fax: 00356 2131 6599complaints@lga.org.mtwww.lga.org.mt
Postat 07 April 2009 - 02:43 PM (#9)
si apropo, concluzia e ca Interwetten e o casa de rahat si daca vreti sa fiti la dispozitia lor cind va retrageti banii atunci pariati la ei... asa nu va riscati doar banii depusi ci si eventualele cistiguri!
Postat 07 April 2009 - 09:15 PM (#10)
Citeaza
Originally posted by shoboce-ai facut tu mah? reclamatie la autoritati? sunt ferm convins ca s-au speriat de reclamatiile tale si de aia te-au platit! Daca aveai putina rabdare s-ar fi rezolvat totul in max 5 zile lucratoare (vezi data primului post respectiv a ultimului post). Concluzia e ca te-ai agitat degeaba pentru niste zeci de euro.
Citeaza
Originally posted by virtozoIn cele din urma dupa ce am facut reclamatie la autoritatile din Malta n-au mai vrut factura de utilitati si mi-au trimis banii
Postat 07 April 2009 - 09:55 PM (#11)
ma ypariuri eu am impresia ca tu esti cel care esti in plus in aceasta discutie. in rest ma distreaza cand vine cate unul si zice ca are o problema cu agentia x sau y iar peste cateva zile posteaza ca defapt i s-a rezolvat problema, fiind doar o chestiune de timp.ps: vreau sa cumpar niste paid picks de la tine. da-mi un mail cu adresa ca vreau sa fac plata in avans pe mai multe luni. astept raspuns.
Postat 08 April 2009 - 08:24 PM (#13)
aici nu a fost o chestiune de timp...nu au trimis banii decit dupa ce am facut reclamatia!! Pana atunci tot vroiau factura de utilitati in numele meu pe care le-am explicat ca nu am de unde sa o scot. Dupa aia n-au mai vrut nimic...Am fost si eu surprins de rapiditatea cu care au raspuns aia de la LGA.
Postat 25 April 2009 - 03:59 PM (#14)
Astea sunt regulile, trebuie orice factura si se rezolva problema. Au mai fost astfel de discutii, cum ca nu sunt seriosi. Parerea mea este ca sunt nu seriosi, ci foarte seriosi. Eu nu am depus niciodata la ei, am avut un premiu de pe un site, si de atunci ma joc cu banii respestivi, scotand periodic (la 2-3 luni) bani de la ei, fara probleme. Si la mine, la prima retragere mi-au cerut sopie dupa CI si o factura. Am trimis si in mai putin de o sapt. banii au fost in cont.
Postat 25 April 2009 - 04:36 PM (#15)
Virtozo,toate agentiile de pariuri \"regulate\" :mrg: de LGA din Malta cer o factura de utilitati cu adresa contului de pariuri,dar majoritatea accepta si facturi pe numele parintilor,daca este aceeasi adresa sau un extras bancar pe numele tau.Ma surprinde f mult faptul ca ti-au raspuns repede escocii de la LGA(sunt niste mafioti acolo de prima clasa dupa cum am vazut pe forumurile straine),eu am apelat de 2-3 ori la ei,inclusiv intr-un caz legat de Interwetten si mi-au raspuns chiar si dupa 3 luni.In cat timp ti-au raspuns?Sormar,tu stii ce vorbesti?Chiar ai o parere asa buna despre Interwetten?Iti spun sigur ca ei nu au impresie deloc buna despre tine in primul rand pt. ca esti roman iar daca mai si castigi ceva banuti(nu foarte multi) la ei vei fi imediat limitat limitat la maximum 5 euro pe pariu(asa cum am fost eu).Poate ca stii ca Interwetten se lauda ca au un bonus de 222 euro,dar stii oare ca tu ca roman nu vei profita la maxim de acest bonus(decat daca depui prin transfer bancar) pt. ca au o limita la depunere prin card din Romania de maxim 100 euro?Stii ca te verifica mai rau decat Moneybookers daca esti roman?Eu le-am trimis toate actele si mi-au verificat si cardul prin extragerea unei sume(la fel ca Moneybookers).Interwetten ne trateaza pe toti romanii de parca am fi infractori,asa ca nu le mai lua tu apararea sormar.Nu mai elaborati voi-cei care depuneti cativa banuti si va jucati pe acolo cu ei pariind 50 de centi pe 20 de meciuri si care poate ca ati scos de 2-3 ori cateva zeci de euro- idei despre casele de pariuri! :conf:
Postat 25 April 2009 - 05:33 PM (#16)
Problema e ca majoritatea de pe aici cauta numai bonusuri, vor sa pacaleasca casele de pariuri si multi sunt chiar infractori pentru casele de pariuri. Cred ca stiu ce vorbesc, pariez la ei de mai bine de 2 ani, nu sunt limitat, ca la bwin de exemplu. Poate tu ai avut probleme, dar nu sunt asa de sigur ca nu ai provocat tu niste probleme. Eu nu am incercat sa pacalesc casele de pariuri si nu am probleme cu niciuna. Singura casa cu probleme la retragere si la pariere este bwin, prin limitarile pe care le impune daca castigi periodic. Nu sunt platit de nicio casa de pariuri sa le fac reclama, dar adevarul e ca eu nu am avut probleme cu niciunii.
Postat 25 April 2009 - 07:51 PM (#17)
Citeaza
Originally posted by sormarProblema e ca majoritatea de pe aici cauta numai bonusuri, vor sa pacaleasca casele de pariuri si multi sunt chiar infractori pentru casele de pariuri. Cred ca stiu ce vorbesc, pariez la ei de mai bine de 2 ani, nu sunt limitat, ca la bwin de exemplu. Poate tu ai avut probleme, dar nu sunt asa de sigur ca nu ai provocat tu niste probleme. Eu nu am incercat sa pacalesc casele de pariuri si nu am probleme cu niciuna. Singura casa cu probleme la retragere si la pariere este bwin, prin limitarile pe care le impune daca castigi periodic. Nu sunt platit de nicio casa de pariuri sa le fac reclama, dar adevarul e ca eu nu am avut probleme cu niciunii.
Postat 25 April 2009 - 08:36 PM (#18)
Citeaza
Originally posted by bitisorinVirtozo,toate agentiile de pariuri \"regulate\" :mrg: de LGA din Malta cer o factura de utilitati cu adresa contului de pariuri,dar majoritatea accepta si facturi pe numele parintilor,daca este aceeasi adresa sau un extras bancar pe numele tau.Ma surprinde f mult faptul ca ti-au raspuns repede escocii de la LGA(sunt niste mafioti acolo de prima clasa dupa cum am vazut pe forumurile straine),eu am apelat de 2-3 ori la ei,inclusiv intr-un caz legat de Interwetten si mi-au raspuns chiar si dupa 3 luni.In cat timp ti-au raspuns?Sormar,tu stii ce vorbesti?Chiar ai o parere asa buna despre Interwetten?Iti spun sigur ca ei nu au impresie deloc buna despre tine in primul rand pt. ca esti roman iar daca mai si castigi ceva banuti(nu foarte multi) la ei vei fi imediat limitat limitat la maximum 5 euro pe pariu(asa cum am fost eu).Poate ca stii ca Interwetten se lauda ca au un bonus de 222 euro,dar stii oare ca tu ca roman nu vei profita la maxim de acest bonus(decat daca depui prin transfer bancar) pt. ca au o limita la depunere prin card din Romania de maxim 100 euro?Stii ca te verifica mai rau decat Moneybookers daca esti roman?Eu le-am trimis toate actele si mi-au verificat si cardul prin extragerea unei sume(la fel ca Moneybookers).Interwetten ne trateaza pe toti romanii de parca am fi infractori,asa ca nu le mai lua tu apararea sormar.Nu mai elaborati voi-cei care depuneti cativa banuti si va jucati pe acolo cu ei pariind 50 de centi pe 20 de meciuri si care poate ca ati scos de 2-3 ori cateva zeci de euro- idei despre casele de pariuri! :conf:
Postat 31 May 2009 - 12:53 PM (#19)
eu am avut sa zic \"norocul\" ca la prima retragere am dat e unu de la service interwetten sau cum io zice (ma rog un roman) caruia i\'am dat doar o copie dupa buletin si gata,bani au venit in cont si acuma toate bune si frumoase. :aplauze:
Postat 02 September 2009 - 10:18 PM (#20)
virtozo ai dreptate.la jegosii astia numai cu factura utilitati . si trebuie sa fie neaparat pe numele jucatoruluieu le-am trimis factura pe numele tatalui, le-am zis ca nu am pe numele meu si nu vor sa ma plateascaau zic ca trebuie neaparat pe numele meu
- ← NU VA DESCHIDETI CONT LA INTERWETTEN
- Intrebari si discutii SPORTINGBET
- Pariuri speciale pe sportingbet.ro pentru suporterii FC Steaua →
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor