Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: ELITSERIEN - hochei Suedia - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 7 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

ELITSERIEN - hochei Suedia

Postat 13 September 2011 - 08:01 PM (#121) Useril este offline   Snowy 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 637
  • Inregistrat: 04-May 08

Vezi postareaSnowy, la 13 September 2011 - 06:37 PM, a spus:

X la prima nu e deloc deplasat, poate chiar 0-0 ca e bun la GB

Din suflet putem multumi companiei GB pentru acest minunat 5.25 sau ceva...Mai rar asa spectacol http://www.tv4play.s...videoid=2020296
0

Postat 22 September 2011 - 06:29 PM (#122) Useril este offline   Snowy 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Pe repede inainte ce a mai ramas din etapa a treia...

LHC - SAIK ma incinta egalul asta foarte tare, dupa ce oaspetii au anuntat portarul Joacim Eriksson in seara asta, cota a luat-o razna la Pinnacle, 4.73, apoi 5.03, 5.04, dar si Hadelov a fost cam praf pina acum, mie imi convine X mult de tot..
HV71 - FBK se pare ca se aliniaza planetele si pentru primele puncte pentru gazde in seara asta, cel putin doua, nici o victorie in regulamentar nu e exclusa, chiar un 3-2...
LHF - DIF un X la prima imi pare suficient...
MODO - AIK gazdele nu sint deloc deocamdata ceea ce si-ar dori suporterii lor, chiar dupa meciul trecut de la DIF unde l-au prins pe Wesslau putin dezbracat de aparare, dupa cum chiar el spunea, nici o sansa cu defensiva AIK, oaspetii cistiga meciul...
TIK - VAX deloc nu-mi da pace 2-2-ul asta, cred ca am mai vazul meciul...

5.08 acum X la LHC...
0

Postat 26 January 2012 - 07:41 PM (#123) Useril este offline   Snowy 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Acum ca am scos placinta aia din cuptor ma pot aseza si scrie ca in seara asta se intimpla un eveniment indelung asteptat de catre unii, Petrasek se intoarce in jocul lui HV, un mare boost pentru superioritati, el face si aparare si atac, trage foarte bine din puncte, cu toate ca SAIK au un boxplay foarte bun anul asta, iata ca de acum inainte se cam schimba putin treburile, el are contract pina in sezonul 2014/2015, ca si capitanul Davidsson si Per Ledin si si-a si luat tricoul cu A, initial era asa o temere ca n-ar veni din cauza ca ar fi nevoit sa vada la fiecare meci tricoul bunului sau prieten Liv atirnat in arena, asta cred eu ca-l va motiva cumva suplimentar, mai pe scurt victorie HV in regulamentar...

Din nou iures pe Globe in seara asta, nu mai am timp a zice de ce dar se pare ca DIF cistiga de data asta, la fel merita incercat un under 4.5@2.07 la Pinnacle, ii dau send ca nu mai e mult pina la 8.00
0

Postat 28 January 2012 - 04:53 PM (#124) Useril este offline   Snowy 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Brynäs IF dispun la ora asta de doua PP-units de top si fara indoiala ca le vor si folosi in meciul asta caci Noah Welch reintra pentru gazde, Oscar Sundh apare si el in line-up, ei sint unii din cei mai penalizati jucatori din liga, tot pe PP vor contra si gazdele, ei de acum se bazeaza pe Petrasek dupa cum mai ziceam, el a revenit etapa trecuta la HV in victoria cu SAIK 3-2, in care a dat o pasa absolut inteligenta la golul doi, dar a fost pe gheata la toate cele trei goluri, se vede un meci cu destule penalizari, ambele au PP solid astfel ca vor iesi evident si goluri, deci over 5.5 @ 2.2 bet365
0

Postat 10 March 2012 - 03:32 PM (#125) Useril este offline   Snowy 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

In mai putin de o ora incepe playoff-ul acestui sezon, azi doua meciuri:

LHF - AIK Remarc intentii ofensive de ambele parti dupa pozitionarea liniilor, dar portarii nationalelor mica si mare sint azi pe gheata si parca as merge pe mina lui Fasth, mult mai experimentat in genul asta de meciuri cind nu se mai joaca pe puncte, sa nu credem ca AIK sint invinsi din start si sa ne amintim ca sezonul trecut au scos pe HV in primul tur cu 4-0.. Vreau sa vad meciul mai intii, dar parca ma incinta un over 4.5 sau AIK +0.5, ambele peste 2 peste tot...

SAIK - MODO Gazdele par superioare pe cel putin doua linii jumatate spre trei, nici nu vad cum i-ar putea opri oaspetii sa-i bata destul de rau, ceva la modul SAIK -1.5, asijderea peste 2 si...
0

Postat 11 March 2012 - 03:41 PM (#126) Useril este offline   Snowy 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

HV71 - FBK HV si-a dotat atacul cu citeva guri de foc macar de calibrul celei de la coafor, tot proiectile tip dum-dum folosesc si ei dar calibru marit, mai ales in superioritate vor abuza de ele, sint obligati practic sa faca azi un meci bun si a sterge din amintirea tuturor sesiunea de anul trecut, nici HV in reg, nici over 5 nu par deloc de neglijat...

BIF - FHC Best PP team contra uneia din cele mai solide aparari si celui mai bun portar din liga, BIF au acum doua linii foarte bune si doua bune, la fel si FHC, duelul va fi echilibrat, azi probabil un X prima perioada...
0

Postat 11 March 2012 - 04:15 PM (#127) Useril este offline   Snowy 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Cine a schimbat titlul topicului? Sa revenim la vechea forma daca se poate, stim cu totii ce este Elitserien, nu sintem timpiti...
0

Postat 14 March 2012 - 07:46 PM (#128) Useril este offline   Snowy 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Sau poate ca sintem devreme ce putem propune asa ceva:
Luleå HF - AIK
Will Richard Gynge (AIK) score in regular time? Yes @ 3.35 Expekt

Cine vrea sa-si tripleze investitia poate face o incercare, eu am vrut sa-l iau si la concurs dar am ajuns dupa sase..
Exista conditii bune de tot pentru el sa marcheze, oricum linia lui o sa o faca, poate chiar primul gol dupa cite se vede...
0

Arata acest topic

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba