Salutare...Am si eu o intrebare pentru utilizatorii bwin. Cum fac sa retrag din cont inapoi pe card?...Am depus de 2 ori pana acum, dar cand dau la \"plati\" nu imi apar ca optiuni de retragere decat Transfer Bancar, NETeller, Moneybookers si Wester Union...Cardul este VISA de la ING...:help:Mentionez ca am incarcat o copie de pe BI insa nu a aparut optiunea pt retragere pe card. Care este suma minima care poate fi retrasa? Merci mult :aplauze:
|
|
Retragere BWIN
Postat 01 April 2009 - 06:35 PM (#1)
Walk ooooon, walk ooooon, with hoooope in your heaaaaart,
And you'll neeeeeveeeeer waaaaalk aaaaaaalone
You'll neeeeeeeeeeeeeeeeeeever walk aaaaaalone......
Postat 01 April 2009 - 06:41 PM (#2)
Daca ai valuta RON la bwin NU CRED ca este posibil sa retragi pe card!
Postat 01 April 2009 - 06:47 PM (#3)
Citeaza
Originally posted by dan_-ddcDaca ai valuta RON la bwin NU CRED ca este posibil sa retragi pe card!
Postat 01 April 2009 - 06:55 PM (#4)
Citeaza
Originally posted by baiat`bunDa...contu` este in RON :bun: :aplauze::heul::bun:
Citeaza
Originally posted by dan_-ddcDaca ai valuta RON la bwin NU CRED ca este posibil sa retragi pe card!
Postat 01 April 2009 - 06:58 PM (#5)
Citeaza
Originally posted by dan_-ddcIntereseaza-te la cine mai are contul in RON si vezi daca lor le apare!La conturile bwin in EURO nu am avut problema asta niciodata!
Citeaza
Originally posted by baiat`bunDa...contu` este in RON :bun: :aplauze::heul::bun:
Citeaza
Postat 01 April 2009 - 08:14 PM (#6)
Citeaza
Originally posted by baiat`bunnu imi apar ca optiuni de retragere decat Transfer Bancar, NETeller, Moneybookers si Wester Union...Cardul este VISA de la ING...:help:
Postat 02 April 2009 - 12:03 AM (#7)
Citeaza
Originally posted by shobocel mai probabil cardul nu a fost verificat. trimite-le un mail in care sa soliciti acest lucru.in rest nu inteleg de ce nu retragi prin western, taxe 0, banii ajung in maxim 2 zile. sau poate esti prea comod sa mergi pana la cea mai apropiata banca.
Citeaza
Originally posted by baiat`bunnu imi apar ca optiuni de retragere decat Transfer Bancar, NETeller, Moneybookers si Wester Union...Cardul este VISA de la ING...:bun:
Postat 02 April 2009 - 08:13 AM (#8)
si eu am valuta in ron..si nu pot retage pe card..asa ca am retras prin wester union si banii au ajuns...
Postat 02 April 2009 - 09:54 AM (#9) Guest_Hitler_*
salutare...am contul de la Bwin in Euro, pe care i-am depus cu MB, dar am depus si cu Visa Electron, daca banii pe care i-am depus ultima data cu MB pot sa-i retrag direct pe card? Am incercat sa-i retrag dar de fiecare data mi-o anuleaza.....daca vreau sa fac retragere trebuie sa pariez macar odata suma depus cu MB?
Postat 02 April 2009 - 11:19 AM (#10)
Si eu am cont la bwin in ron, si am dat sa retrag saptamana trecuta niste bani pe cardul meu bancar,insa nu mi a aparut optiunea de retragere pe card.Am sunat si mi au zis ca cea mai buna optiune de retragere pentru mine este transferul bancar.I am intrebat daca este vreo problema daca atasez pt retragerea prin transfer bancar un IBAN in RON si mi au zis ca nu este nici un fel de problema.Insa de atunci,dupa ce am facut retragerea nici macar un mail de confirmare cum ca plata prin transfer bancar s-ar fi efectuat cu succes nu am primit macar.Din cate am inteles de la ei,platile catre membrii din Romania nu se mai fac prin card,indiferent ca ai cont in ron sau euro.Daca mai este cineva care a mai retras prin transfer bancar de la ei,da ti un post aici.:help:
Postat 02 April 2009 - 11:23 AM (#11)
am retras eu , dupa ce prmesti mailu de confirmare in 2 zile lucratoare ajung bani
Postat 02 April 2009 - 11:39 AM (#12)
Victor- tu dupa cat timp ai primit mailul de confirmare?si as vrea sa stiu daca ai atasat la retreagrea prin transfer bancar de asemenea un iban in ron.Ms:hatoff:
Postat 02 April 2009 - 11:59 AM (#13)
mailu de confirmare l-am primit in cam 12-15 ore de la cerere, ibanul l-am pus in euro.
Postat 02 April 2009 - 12:37 PM (#14) Guest_Hitler_*
Deci am depus cu Moneybookers X euro, iam rulat pe totzi pe o cota de 1.01 apoi 1.03, si am facut o retragere prin Transfer Bancar... c-am in cat timp se proceseaza retragerea? ca pana acum am retras de vreo 3 ori si mi-au anulat, si am citit ca bani depusi trebuie si rulati, deci iam rulat, sper ca nu mai mi-o anuleaza?...
Postat 02 April 2009 - 01:39 PM (#15)
pai trebuie sa o rulezi o data suma de deposit,si de 5xbonusul ,la o cota de minim @1.50 si apoi sa retragi.De ex. daca ai depus 60ron si ai primit inca 60ron bonus,inseamna ca trebuie sa rulezi 360ron la ei inainte sa retragi.:bun:
Postat 02 April 2009 - 03:41 PM (#16) Guest_Hitler_*
Citeaza
Originally posted by Fanul{de}Platinapai trebuie sa o rulezi o data suma de deposit,si de 5xbonusul ,la o cota de minim @1.50 si apoi sa retragi.De ex. daca ai depus 60ron si ai primit inca 60ron bonus,inseamna ca trebuie sa rulezi 360ron la ei inainte sa retragi.:bun:
Postat 07 May 2009 - 09:38 PM (#17)
Sunt si eu cu aceasta problema a retragerii banilor pe cardul Visa Electron de la ING,am si eu contul in RON.:ars:As vrea sa va intreb daca nu pot sa cer sa-mi schimbe contul din RON in EURO dupaia se poate trage banii pe card sau ma complic prea mult?Cu wester union cat ia comision la retragere?unii ziceau ca ia comision mare.Deja imi pare rau ca mi-am facut cont la bwin,mai bine faceam la Gamebokers :bun:.
Postat 07 May 2009 - 10:45 PM (#18)
Nu poti cere sa schimbi contul, dar mai poti face unul in euro.Iar ca alternativa e transferul bancar care practic inseamna retragere pe card in conditiile in care contul bancar oferit e cel atasat cardului si e fara comision si ajunge in cateva zile, de altfel ca pe card.In plus daca banca face conversia din euro in lei la transferul bancar, nici macar nu-ti mai trebuie cont in euro si iesi si mai bine din punct de vedere valutar.[Edited on 7.5.2009 by Julien25]
Postat 08 May 2009 - 09:56 AM (#19)
Am facut asa cum ai spus in aliniatul 2 si au spus ca au primit cererea mea,acuma urmeaza sa imi verific contul maine sa vad daca au fost transferati.Multumesc pentru ajutor,nu m-am gandit inainte la ceea ce ai zis tu.:mrg:
Postat 07 August 2009 - 01:19 PM (#20)
am retras de la bwin prin western union,si am primit codul ala mtcn,dar la banca ce zic la numele expeditorului si di ce tara is trimisi bani?cei care a-ti mai retras prin western union sau stiti va rog sa ma ajutati
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor