Doua meciuri bune azi...
FIN - RUS Meciul e la Helsinki pe Olympic, iar gazdele au un lejer avantaj in cazul asta, mai ales ca rusii nu sint tocmai cu cea mai buna trupa, Ahonen apara in seara asta pentru FIN si Biryukov pentru rusi, ambii in mare forma la ora asta, ma gindesc totusi la o victorie scurta pentru finlandezi, ceva de genul 2-1, 3-1, desi mi-e clar ca vor stapini jocul de la cap la coada, ei vor face jocul, rusii doar vor inchide culoare, vor omori penalizari, pentru asta sint pregatiti, nu au cum sa marcheze prea mult caci finlandezii sint suficient de betonati, se apara bine, cu Ahonen in poarta va fi si mai greu...
CZE - SWE Jucam pe Globe, arena va fi plina, avem o trupa extra, cu doua PP-units de mare calitate, defensiv stam iar bine, in meciul asta apara Gustafsson, are meciuri bune la Luleå, nu pot zice ca m-a incintat la JWC, ramine ca cehii vor marca si ei un gol sau doua, vin cu o echipa ofensiva, cu un boxplay solid, doar ca nu vor putea face fata jocului nostru cu patru linii absolut ofensive, mai putin de cinci goluri mi-e imposibil sa accept, cel putin cite un gol pe fiecare linie, 5-1, 6-2 victorie Tre Kronor, spectacol si ne bucuram...
|
|
Standin' Ovechkin
Postat 12 February 2012 - 12:42 PM (#162)
RUS - CZE Destul de slabe prestatiile celor doua in precedentele intilniri, nu zic ca am interpretat eu prost informatiile disponibile, oricum rusii au tras numai 14 suturi in meciul cu FIN, dar au cistigat, cehii 9 suturi in primele doua perioade cu SWE, pina la urma au cistigat si ei dupa lovituri, rusii au o usoara superioritate pe vreo doua linii si ma bazez pe ei, cehii sint mult mai omogeni si probabil ca vor incerca o contra pe celelalte, lor le place sa joace cu rusii dupa cum stim, meciul pare deschis catre orice rezultat, cotele sint pe rusi dar nu reflecta nimic, mi-a convenit over tocmai pentru ca azi o sa avem mai multe suturi, atunci si goluri...
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor