Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Unde pot juca poker? - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Unde pot juca poker?

Postat 22 April 2009 - 10:26 AM (#1) Useril este offline   Mate0 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1009
  • Inregistrat: 03-November 08

Salut...Sunt incepator in lumea pokerului... Stie cineva un site unde pot juca gratis poker, ca sa mai invat si eu?mc
0

Postat 22 April 2009 - 12:33 PM (#2) Useril este offline   cezcarino 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1427
  • Inregistrat: 19-September 07

ai un PM
I'm not as think as you drunk I am

Imagine postata
0

Postat 22 April 2009 - 04:17 PM (#3) Useril este offline   manuelarad1989 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1060
  • Inregistrat: 17-December 08

sal, dati-mi si mie un U2U cu siteul unde pot juca gratis poker. MS mult
0

Postat 22 April 2009 - 05:18 PM (#4) Useril este offline   Mate0 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

http://www.thefreepokerroom.com/
0

Postat 22 April 2009 - 05:25 PM (#5) Useril este offline   DJspaniolul 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1766
  • Inregistrat: 21-June 07

Dupa ce inveti sa nu te bagi sa joci la casele online:) ... nu stiu cata lume castiga...dar pe mine de obicei ma rup . Nu joc mize mari...joc sit&go uri.....la bet365....mese de 6 inshi......miza 10$ sau 20$....deci sume micutze....ca joc mai mult sa ma relaxez . Dar de obicei....in loc sa ma relaxez si sa ma distrez...mai tare sparg tastatura.....mai rau decat atunci cand pierd peste 1000 de euro la pariuri....pe goy uri de kkt :mrg: :eek:)))Asa...sa revenim.....incep lejer....castig....1 turneu..2...3...maxim 4. Dupa aia.....trebuie sa te opresti. Ca incepe dezastrul. Nu te mai lasa sa castigi nimic. Am pierdut in turnee ...la rand.....cu as as in mana....sau all in.....el are ceva gen...as si care mica....as 3...as 4. Face straight ...ma rupe. Iarasi....3 cuie......all in.....face culoare cu 4 culori pe masa....si el are o carte mica....7-8 ..si ma rupe.Pierd doar cu maini idioate...intr un mod senzational. Prefer sa ma duc frumushel la cazino....sa imi iau ceva de baut...sa ma asez la masa....si sa stiu ca daca pierd......pierd corect.....nu pe mana unui calculator idiot....care da cartile asa cum vrea el incat sa castige ala care e mai nou.....sau sa piarda ala care a castigat prea mult.E ca la ruleta....acum cativa ani.....facusem din joaca...din 20 ...vreo 400....n am scos niciun ban...am jucat....si tot am jucat...pana cand am mai bagat si bani de la mine.Astea sunt ca vinul dulce......dulce dulce da\' te duce :bun:[Edited on 22-4-2009 by DJspaniolul]
0

Postat 22 April 2009 - 06:31 PM (#6) Useril este offline   Reshad 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 23-March 09

Poti juca la pokersens.com daca nu esti din Estonia, Statele Unite si Serbia... ceva de genu... Eu acolo am invatat si am castigat bani frumosi, apoi am pierdut incetul cu incetul sume mai mici si acum joc foarte rar pt ca nu e o placere... Este o agentie serioasa, europeana, multi romani, turnee finale live prin zona(Ucraina, Slovenia, Ungaria)etc. Am observat ca agentia nu este promovata pe site-uri, nu o vezi la tot coltul dar se joaca sume imense si e seriozitate. Depuneri ca la orice agentie... Au si pariuri sportive dar nu e foarte complex, campionate putine... Exista din ora in ora un freeroll care te poate duce la cate 1,2,3,5 euroi dar ziua e plin (2000)... Noaptea ai ceva sanse ca intra vreo 400-500... in functie de zi... Mai este in fiecare zi la ora 20:10 un Freeroll smecher Special in care se impart 100 sau mai mult de euro la vreo 50 de jucatori... BaftaPoti juca si Fun Money unde inveti mai exact cum sta treaba daca nu te integrezi prea repede... [Edited on 22-4-2009 by Reshad]
0

Postat 22 April 2009 - 06:36 PM (#7) Useril este offline   Mate0 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Am o intrebare :Ce este un freeroll? Un turneu unde poti castiga fara sa platesc taxa de inscriere? Dar daca ma inscriu intrun freeroll, trebuie sa depozitez inainte sau...?
0

Postat 22 April 2009 - 07:00 PM (#8) Useril este offline   Reshad 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 23-March 09

Nu trebuie depozitat... ai cont la agentia cutare si freeroll`ul este gratuit... insa am vazut multe agentii la care trebuie adunate puncte si jucat poker in nu stiu ce intervale, cheltuite nu stiu ce sume ca sa ai acces la freeroll... pokersens e simplu, nu`ti tb bani depusi... intri, joci si daca prinzi un loc intre primii 3 ai castigat... e o lupta acerba pt cativa euroi dar ce e foarte important, ca aduni experienta... eu pokersens il recomand... joci gratis din ora in ora si seara la 21:10 nu la 20:10 cum am scris mai sus... e un Special Freeroll unde poti face cativa euroi...
0

Postat 22 April 2009 - 07:03 PM (#9) Useril este offline   manuelarad1989 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1060
  • Inregistrat: 17-December 08

vad ca nu platesti nimica, tocmai acum mi-am facut cont la o agentie care are si poker.si m-am inscris intr-un free roll care incepe in 30 min.Suntem pana acu 702 persoane din maximum 1000, insa nu costa nimica, dar si premiile sunt pe valoare :)) loku 1 are 6 euro :D dar e bine ca nu costa nimika :)
0

Postat 22 April 2009 - 07:31 PM (#10) Useril este offline   cezcarino 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1427
  • Inregistrat: 19-September 07

try Expekt. au free roll in fiecare ora si e destul de recomandat pt incepatori din ce mi-am dat seama... daca ma caut, gasesc si un link de afiliere... :smile:nu va costa nimic...:mrg:http://ads.expekt.com/affiliates/redirect.aspx?pid=42106&bid=1903mai trebuie schimbata \'limba\' din dreapta sus...:D[Edited on 22-4-2009 by cezcarino][Edited on 22-4-2009 by cezcarino]
I'm not as think as you drunk I am

Imagine postata
0

Postat 27 October 2011 - 03:05 PM (#11) Useril este offline   bookat11 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 8
  • Inregistrat: 27-October 11

pe carbon poker sunt 4 freerolluri, pentru incepatori e destul de ok
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba