Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: 10Bet scameri STAY AWAY ! - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

10Bet scameri STAY AWAY !

Postat 12 August 2009 - 10:34 PM (#21) Useril este offline   sperantza 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2020
  • Inregistrat: 21-August 04

pai e normal sa anunte, orice ar fi sa anunte, eu le-am trimis 3 mailuri si nik, o sa sun daca nu am nici un raspuns dar maine
0

Postat 12 August 2009 - 11:19 PM (#22) Useril este offline   sperantza 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Am fost putin mai atent si am gasit unele chestii si nu cred ca se afla in faliment , mai ales ca au atat de multe reclame. am cautat alte chestii pe google si apar ei in multe cautari, deci o data ce isi permit sa plateasca nu au cum sa falimenteze, in cel mai rau caz acu cauta o noua metoda de abordare a clientilor, eu nu numai ca am jucat f rar la ei, dar nu imi plac nici ca agentie.Desi eram hotarat de f multa vreme sa pun online un site cu agentiile cu probleme, acu o venit cred ca acea vreme, si lucrez la un mic site care v-a aparea sub numele afiliat al unui mare BRAND dar de la care am luat teapa acu ceva vreme si spre surprinderea mea am reusit atunci sa cumpar acel domeniu.ro[Edited on 12-8-2009 by sperantza]
0

Postat 13 August 2009 - 03:21 AM (#23) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5400
  • Inregistrat: 25-May 08

Bine ca m-ai anuntat adi de problemele celor de la 10bet. Am pus repede azi restul de bani pe care l-am mai avut pe Hernych, contra lui Del Potro, si am rezolvat problema.
0

Postat 13 August 2009 - 11:31 AM (#24) Useril este offline   adi_h007 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1422
  • Inregistrat: 24-October 07

Eu va spun ceea ce stiu, ca 10bet se afla in pragul falimentului, acum daca sunt informatii false sau nu, nu avem de unde sa stim, dar ceea ce va sfatuiesc e sa evitati pentru moment aceasta casa, pana la noi directive... :)http://www..ro/2009/...l-falimentului/[Edited on 13-8-2009 by adi_h007]
0

Postat 13 August 2009 - 12:09 PM (#25) Useril este offline   robotzel78 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1406
  • Inregistrat: 24-July 06

de ce nu merge linkul respectiv ?
0

Postat 13 August 2009 - 01:31 PM (#26) Useril este offline   adi_h007 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1422
  • Inregistrat: 24-October 07

Citeaza

Originally posted by epurepentru ca nu e numele siteului in link, iar acesta pare sa fie concurenta :plott:google in paginile din romania dupa 10bet-in-pragul-falimentului si intra la primul rezultat
Bine precizat, ms... :no:[Edited on 13-8-2009 by adi_h007]
0

Postat 14 August 2009 - 10:04 AM (#27) Useril este offline   sperantza 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

eu raman la parerea ca 10bet nu e in faliment si va rog sa cititi ce am scris in postul de mai sus.as dori sa cer ajutorul unora dintre voi care vor si pot sa ma ajute sa facem acest site, eu am domeniul : http://luckyacepartners.ro/dupa cum am spus intr-un reply anterior as vrea sa punem aici agentiile cu probleme, in prag de faliment, etc.la vremea respectiva eu am cumparat acest domeniu pt ca cei de la luckyacepartners nu au facut o plata in valoare de 4050$ si care vor fi trecuti in varful listei negre.
0

Postat 11 March 2010 - 07:50 PM (#28) Useril este offline   petricamoise 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 16
  • Inregistrat: 10-March 09

N-am avut probleme cu retragerile la ei, am primit tot timpul banii in 24-48 de ore, dar au un comision nesimtit chiar si cand retragi prin moneybookers, ceea ce este FOARTE bizar, si enervant! Nu stiu alta casa de pariuri cu comision pe retragere prin moneybookers. In schimb ... am limita 5 euro :spaz: pe orice as vrea sa pariez, si nu cred ca sunt pe plus la ei, ca sa zica ca nu-s un client profitabil, asa cum zic companiile britanice. Probabil nu le place data nasterii mele.
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba