Am retras luni din cont prin MB si inca nu au venit. Am mai trimis si copii dupa acte. A retras cineva de curand prin MB? Cat a durat?
|
|
Retragere Betoto
Postat 08 May 2009 - 07:04 PM (#5)
Am depus saptamana trecuta la betoto si azi am vrut sa retrag dar am observat ca nu merge retras bonusul desi am indeplinit conditiile de rulare (de 5 ori pe orice cota)...Aveti idee din ce cauza nu pot retrage bonusul ??:eek:
Nu-mi dedica piese,
Cand ma prinzi in bar intins pe mese
Inseamna ca a incetat sa-mi pese...
Postat 08 May 2009 - 07:08 PM (#6)
Citeaza
Originally posted by BVBAveti idee din ce cauza nu pot retrage bonusul ??:000:
Postat 08 May 2009 - 07:23 PM (#7)
@Mate0Stiu ca face parte din corporatia bwin!!Astept totusi un raspuns mai concret....:eek:
Nu-mi dedica piese,
Postat 08 May 2009 - 07:32 PM (#9)
Stiu ca a fost o gluma dar speram ca imi poti da si un raspuns serios...:eek:
Nu-mi dedica piese,
Postat 09 May 2009 - 12:47 AM (#10)
BVB - lasa-mi pe U2U user-ul de la betoto sa ma interesez de situatia contului tau. De saptamana viitoare am promisunea ca un reprezentant betoto va putea acorda asistenta pe forum.PS Mate0 - esti peste tot si de fapt pe nicaieri. Probabil o sa te ajut cu topicul in care doresti sa te lasi de pariuri, un prim pas fiind interzicerea accesului pe acest forum.Consider ca acesta este un forum liber, in care oricine si-a putut spune nemultumirile fata de orice agentie, unii pe buna dreptate.Tu insa te \"bagi\" in seama cam peste tot, fara sa spui mai nimic. Ce problema ai avut tu cu bwin ?
Postat 09 May 2009 - 08:08 AM (#11)
@mariusMultumesc mult dar am luat legatura intre timp cu cei de la betoto si lucrurile s-au clarificat.Multumesc inca odata!!
Nu-mi dedica piese,
Postat 11 May 2009 - 06:04 PM (#12)
Cu unul din codurile de 20 euro castigat la Open Tipster luna trecuta am reusit sa fac aproximativ 12 milioane :), am dat sa retrag o data 75 euro (10 mai), si astazi inca 152 euro, ambele prin Western Union, si a mers, chiar daca nu am depus la ei nici un ban decat 3 coduri freebet de-a lungul \"carierei\" mele la ei.Sambata am uploadat o copie dupa cartea de identitate, iar la Optional am trecut : Betoto ID : etc.Astazi am primit 2 e-mailuri in care mi-au zis ca pe langa copie ar trebui trecut si idul de la betoto pe copie, iar daca am trimis deja copia sa ignor mesajele.E bine asa cum am procedat, si evident, sa astept banii saptamana aceasta sau voi putea avea eventuale neplaceri :| ?
Postat 11 May 2009 - 06:19 PM (#13)
Acum am si depus minimul de 10 euro la ei :DSper sa fie totul Ok dupa :)
Postat 13 May 2009 - 12:59 AM (#15)
BladeBt - cu ce vrei sa te ajute ? Ai retras banii, asteapta-i pentru ca o sa vina.
Postat 13 May 2009 - 01:26 PM (#16)
Pai eu am intrebat daca voi avea probleme sau daca am procedat bine pana acum, si voi avea banii zileele astea :heul:
Postat 18 May 2009 - 03:38 PM (#17)
Au trecut 7 zile si nu am primit nici un e-mail nimic, codul MTCN nu e trecut ...Seriosi is astia de la Betoto
Postat 18 May 2009 - 03:45 PM (#18)
Citeaza
Originally posted by BladeBtAu trecut 7 zile si nu am primit nici un e-mail nimic, codul MTCN nu e trecut ...Seriosi is astia de la Betoto
Walk on, Walk on ... With hope in your heart
Postat 18 May 2009 - 04:00 PM (#19)
Si eu am rezolvat problema cu retragerea relativ repede cu cei de la betoto. Cred ca o sa rezolvi rapid problema daca vei purta o discutie cu ei...
Nu-mi dedica piese,
Postat 18 May 2009 - 04:04 PM (#20)
Le-am trimis acum 4 zile si un e-mail in limba engleza, si nici un raspuns nimichttp://www.picamatic.com/show/2009/05/18/03/56/3677812_759x199.jpeg
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor