Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Retragere Betoto - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Retragere Betoto

Postat 18 May 2009 - 04:04 PM (#21) Useril este offline   BladeBt 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 211
  • Inregistrat: 15-November 08
  • LocationIasi/Botosani

Citeaza

Originally posted by BVBSi eu am rezolvat problema cu retragerea relativ repede cu cei de la betoto. Cred ca o sa rezolvi rapid problema daca vei purta o discutie cu ei...
Discutie insemnand e-mail sa inteleg nu ?
0

Postat 18 May 2009 - 04:16 PM (#22) Useril este offline   BladeBt 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • LocationIasi/Botosani

Prima retragere prin VISA a mers, si asta a fost efectuata cu 1 zi dupa cele prin Western Union :|
0

Postat 18 May 2009 - 04:20 PM (#23) Useril este offline   BladeBt 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • LocationIasi/Botosani

In sfarsit primesc si un raspuns oficial de la eiStimate Domnule Silaghi-Kula,Vă mulţumim pentru e-mail.Ne cerem scuze pentru întârziere în răspunsul la interogare.Ne pare bine să vă informăm că am primit şi aprobat documentele solicitate. Nu va fi nevoie să trimiteţi acelaşi exemplare din nou pentru următoarea retrageri.Când v-aţi înregistrat contul dumneavoastră, aţi făcut o eroare cu numele tau, ne-am contactat departamentul nostru financiar pentru a corecta informaţiile dvs. de cont ca trimiterea dvs. Western Union outpayments cu care datele furnizate ar însemna aţi putea să nu colecteze aceste fonduri, prin urmare, acest fapt a condus la această întârzia.Parerea două Western Union outpayment cereri în valoare de 75,00 EUR şi 152,00 EUR sunt în stadiul final de a fi prelucrate. Veţi primi un e-mail de la departamentul nostru de finanţe vă informează de îndată ce vă outpayment a fost finalizat şi le-am primit MTCN coduri.În general, vom transfera toate solicitat outpayments la furnizorul de servicii financiare în termen de 24 de ore pe zile lucrătoare (de luni până vineri de numai). De timpul necesar pentru transfer depinde de metoda de plată selectată de dvs. şi nu pot fi influenţate de noi.Vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi dacă aveţi alte întrebări.
0

Postat 18 May 2009 - 04:34 PM (#24) Useril este offline   BVB 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 121
  • Inregistrat: 30-April 09

Da,la e-mail ma refeream!:ciao:
Nu-mi dedica piese, Cand ma prinzi in bar intins pe mese Inseamna ca a incetat sa-mi pese...
0

Postat 18 May 2009 - 04:40 PM (#25) Useril este offline   Fanul{de}Platina 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 215
  • Inregistrat: 29-October 08

Asta cu gresala de nume....e o vrajeala obosita marca inregistrata BWIN si Betoto.La fel mi au raspuns si mie printr un mail la retragere.La fel au patit si alti prieteni de ai mei.E un fel de al lor de a te mai amana sa te plateasca...banii o sa i primesti in cele din urma, insa practicile astea ale lor iti lasa un gust amar.Oricum pt cei care sunt la prima retragere sa stiti ca dureaza 2 spatamani.De asta sa fiti sigur.:ciao:
0

Postat 18 May 2009 - 04:46 PM (#26) Useril este offline   Fanul{de}Platina 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Si atentie pt cei care efectuati retrageri prin WU,si aveti contul la ei in Ron.Sa stiti ca au comision,sau nu stiu exact ce drac de taxa este...insa mie la o retragere de 760ron , am fost platit la ghiseu cu 727ron.Fata de la caserie mi a spus ca atat au trimis cei de la Bwin.Pt cei care au conturi in valuta la ei si au retras prin WU, am auzit ca nu le a oprit nimic.
0

Postat 18 May 2009 - 06:28 PM (#27) Useril este offline   BladeBt 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • LocationIasi/Botosani

Citeaza

Originally posted by Fanul{de}PlatinaAsta cu gresala de nume....e o vrajeala obosita marca inregistrata BWIN si Betoto.La fel mi au raspuns si mie printr un mail la retragere.La fel au patit si alti prieteni de ai mei.E un fel de al lor de a te mai amana sa te plateasca...banii o sa i primesti in cele din urma, insa practicile astea ale lor iti lasa un gust amar.Oricum pt cei care sunt la prima retragere sa stiti ca dureaza 2 spatamani.De asta sa fiti sigur.:hatoff:
Aici e posibil sa fi inversat numele de familie si numele real intre ele, la first/ last name :)De acuma cred ca in 4-5 zile o sa ajunga banii, sper :))
0

Postat 18 May 2009 - 08:44 PM (#28) Useril este offline   Fanul{de}Platina 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

nu am inversat nimic...stiu sa fac diferenta dintre nume si prenume:smile:
0

Postat 19 May 2009 - 03:28 PM (#29) Useril este offline   aditzaco 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 187
  • Inregistrat: 06-July 05

Aha , amr 12 zile la mine . Nu stima ca sunt atat de neserioasi
0

Postat 19 May 2009 - 03:40 PM (#30) Useril este offline   hopshio 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 867
  • Inregistrat: 25-June 07

la fel ca bwin..
0

Postat 19 May 2009 - 07:36 PM (#31) Useril este offline   Gabi2009 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 16-May 09

Lol Oricum mai neseriosi ca bet at home nu exista :D)
0

Postat 18 June 2009 - 01:00 PM (#32) Useril este offline   florinel18 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 191
  • Inregistrat: 04-June 09

Pai sunt cazuri si cazuri.De exemplu mie mi se par mai degraba neseriosi cei de la bet365.Cu bwin si betoto n-am avut probleme in veci.
0

Postat 30 June 2009 - 05:30 PM (#33) Useril este offline   orbancr 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 08-June 09

sal..as vrea si eu sa imi fac un cont la betoto...e ceva bonus de inscriere??sau de prim depozit??ca eu am dat pe bennerul de sus...da nush...a expirat sau ce??
0

Postat 30 June 2009 - 07:10 PM (#34) Useril este offline   relansat 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1587
  • Inregistrat: 04-December 05

nu a expirat, probabil mai ai tu vreo alte 40 de conturi facute si ai uitat sa stergi cookie`urile :bun:
0

Postat 09 July 2009 - 06:53 PM (#35) Useril este offline   ionutd28 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 532
  • Inregistrat: 11-December 06

Am vrut sa retrag pentru prima data de le betoto, dar am intampinat dificultati la intrebarea secreta. Am scris raspunsul in toate feluri si cu litera mare si cu litera mica, dar nimic. Le-am scris direct de pe cont despre problema mea, la Contact si vad ca nu dau niciun semn de viata. Imi este greu sa cred ca e posibil sa fi uitat raspunsul la intrebare, avand in vedere ca folosesc aceasta intrebare la toate concursurile sau site-urile care folosesc asa ceva. Care ma poate ajuta cu o adresa de-a lor, unde sa le scris si de pe adresa de e-mail, cu toate ca este acelasi lucru? Multumesc!
0

Postat 18 August 2009 - 10:42 AM (#36) Useril este offline   Andi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 118
  • Inregistrat: 18-July 07

ba nu mai e k si eu l-am vrut ma redirectioneaza la betoto poker
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba