In sfarsit primesc si un raspuns oficial de la eiStimate Domnule Silaghi-Kula,Vă mulţumim pentru e-mail.Ne cerem scuze pentru întârziere în răspunsul la interogare.Ne pare bine să vă informăm că am primit şi aprobat documentele solicitate. Nu va fi nevoie să trimiteţi acelaşi exemplare din nou pentru următoarea retrageri.Când v-aţi înregistrat contul dumneavoastră, aţi făcut o eroare cu numele tau, ne-am contactat departamentul nostru financiar pentru a corecta informaţiile dvs. de cont ca trimiterea dvs. Western Union outpayments cu care datele furnizate ar însemna aţi putea să nu colecteze aceste fonduri, prin urmare, acest fapt a condus la această întârzia.Parerea două Western Union outpayment cereri în valoare de 75,00 EUR şi 152,00 EUR sunt în stadiul final de a fi prelucrate. Veţi primi un e-mail de la departamentul nostru de finanţe vă informează de îndată ce vă outpayment a fost finalizat şi le-am primit MTCN coduri.În general, vom transfera toate solicitat outpayments la furnizorul de servicii financiare în termen de 24 de ore pe zile lucrătoare (de luni până vineri de numai). De timpul necesar pentru transfer depinde de metoda de plată selectată de dvs. şi nu pot fi influenţate de noi.Vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi dacă aveţi alte întrebări.