Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Retragere B-A-H - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Retragere B-A-H

Postat 16 May 2009 - 10:50 PM (#1) Useril este offline   baiat`bun 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 311
  • Inregistrat: 17-November 06

Buna seara tuturor :super:. Am si eu cateva nelamuriri in legatura cu retragerea banilor de la Bet At Home. Zilele trecute mi-am facut primul cont la ei si am depus doar voucher\'ul primit de la marius. Cei 15 lei i-am jucat pe un bilet cu cota 2,5 si i-am \"transformat\" in 37 de lei pe care i-am jucat iar azi pe un bilet cu cota 2,15 si am ajuns la \"fabuloasa\" suma de 80 de lei \"GREI\" :super: Intrebarile mele ar fi:- pot retrage acesti bani?Am vazut ca optiunile de la retrageri sunt MB sau card (Visa/Mastercard) dar le pot folosi doar daca am depus cu ele. Singura varianta ramane retragerea prin transfer bancar. - Este posibila daca nu am depus pana acum nimic in afara de acel voucher??? :great:- Exista o suma minima de retragere?
Walk ooooon, walk ooooon, with hoooope in your heaaaaart, And you'll neeeeeveeeeer waaaaalk aaaaaaalone You'll neeeeeeeeeeeeeeeeeeever walk aaaaaalone......
0

Postat 17 May 2009 - 07:56 AM (#2) Useril este offline   atudose 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 17-May 09

daca ai depus cu moenybookers (minim e 10 ron), iar daca nu ai depus poti retrage doar prin transfer bancar.
0

Postat 17 May 2009 - 09:08 AM (#3) Useril este offline   baiat`bun 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 311
  • Inregistrat: 17-November 06

Merci pentru ajutor atudose...ramane in continuare treaba cu rulatul voucherului...daca am jucat prima data 15 lei apoi 37 se considera ca l-am rulat de 3 ori?:bigok_125:
Walk ooooon, walk ooooon, with hoooope in your heaaaaart, And you'll neeeeeveeeeer waaaaalk aaaaaaalone You'll neeeeeeeeeeeeeeeeeeever walk aaaaaalone......
0

Postat 17 May 2009 - 09:56 AM (#4) Useril este offline   atudose 

• Parior
  • PipPip
  • Inregistrat: 17-May 09

Citeaza

Originally posted by baiat`bunMerci pentru ajutor atudose...ramane in continuare treaba cu rulatul voucherului...daca am jucat prima data 15 lei apoi 37 se considera ca l-am rulat de 3 ori?:bigok_125:
da
0

Postat 19 June 2009 - 10:03 AM (#5) Useril este offline   marius770 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 41
  • Inregistrat: 08-November 07

Am si eu o intrebare. Eu am contul la bet-at-home in dolari si vreau sa fac o retragere prin transfer bancar insa am conturi la ing doar in ron si euro. Stie cineva daca se poate sa retrag pe contul in ron sau trebuie sa-mi deschid cont in usd?
0

Postat 19 June 2009 - 12:57 PM (#6) Useril este offline   linistit 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1604
  • Inregistrat: 13-November 05

Poti retrage suma pe contul in euro.
Poate ajuta pe cineva, daca aveti cunostinte care sufera de cancer recomandati-le sa citeasca cartea Anticancer, David Servan-Schreiber. Caut colaboratori pentru Liga secunda din Romania
0

Postat 19 June 2009 - 01:45 PM (#7) Useril este offline   marius770 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 41
  • Inregistrat: 08-November 07

I-am contactat pe cei de la bet-at-home si mi-au spus sa intreb pe cei de la ing daca la contul in ron sunt acceptate si plati in usd. Stie cineva acest lucru?
0

Postat 07 August 2009 - 11:54 AM (#8) Useril este offline   andreeac85 

• Parior
  • PipPip
  • Inregistrat: 07-August 09

salut...am si am o intrebare...sunt noua páici si nu prea ma descurc :(Daca vreau sa retrag niste bani din contul meu...ce banca trebuie sa trec la \"sectiunea de retragere\" ? ca nu inteleg de la ce banca trebuie sa bag datele cu ibannul si bicul...si daca mai trebuie sa trimit si copie de buletin si pe adresa de mail mai exact:)
0

Postat 07 August 2009 - 12:26 PM (#9) Useril este offline   betman99 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 566
  • Inregistrat: 08-July 09

Citeaza

Originally posted by andreeac85salut...am si am o intrebare...sunt noua páici si nu prea ma descurc :(Daca vreau sa retrag niste bani din contul meu...ce banca trebuie sa trec la \"sectiunea de retragere\" ? ca nu inteleg de la ce banca trebuie sa bag datele cu ibannul si bicul...si daca mai trebuie sa trimit si copie de buletin si pe adresa de mail mai exact:)
baga detaliile de la banca la care vrei sa primesti banii.
Radu Banciu: "Nu exista noroc in fotbal. [...] doar ca suporter poti invoca norocul (pentru ca esti prost)..."
0

Postat 07 August 2009 - 02:04 PM (#10) Useril este offline   andreeac85 

• Parior
  • PipPip

multumesc:) dar bonusul se ruleaza de 3 ori obligatoriu ca sa poti incasa banii nu? si trebuie sa trimit si o copie de buletin..sau doar daca imi cer ei?
0

Postat 07 August 2009 - 02:06 PM (#11) Useril este offline   betman99 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 566
  • Inregistrat: 08-July 09

nu cer mereu copie dupa CI. ai grija daca retragi sume mai mari, pentru ca eu m-am trezit cu 20$ mai putin la ultima retragere de la ei. am si uitat sa-i intreb de sanatate...
Radu Banciu: "Nu exista noroc in fotbal. [...] doar ca suporter poti invoca norocul (pentru ca esti prost)..."
0

Postat 07 August 2009 - 02:10 PM (#12) Useril este offline   andreeac85 

• Parior
  • PipPip

hai ca te-am zapacit..:( scuze...in concluzie...ma duc la ce banca unde vreau eu sa retrag si apoi cer Ibanu si BICul...ca sa pot ridica banii
0

Postat 07 August 2009 - 05:54 PM (#13) Useril este offline   tripluxdubluq 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 563
  • Inregistrat: 14-September 07

Citeaza

Originally posted by andreeac85hai ca te-am zapacit..:( scuze...in concluzie...ma duc la ce banca unde vreau eu sa retrag si apoi cer Ibanu si BICul...ca sa pot ridica banii
optional iti poti deschide si un cont in care sa primesti banii...da nu e musai le poti spune sa i lase la portar si treci sa i iei!
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba