Buna seara tuturor :super:. Am si eu cateva nelamuriri in legatura cu retragerea banilor de la Bet At Home. Zilele trecute mi-am facut primul cont la ei si am depus doar voucher\'ul primit de la marius. Cei 15 lei i-am jucat pe un bilet cu cota 2,5 si i-am \"transformat\" in 37 de lei pe care i-am jucat iar azi pe un bilet cu cota 2,15 si am ajuns la \"fabuloasa\" suma de 80 de lei \"GREI\" :super: Intrebarile mele ar fi:- pot retrage acesti bani?Am vazut ca optiunile de la retrageri sunt MB sau card (Visa/Mastercard) dar le pot folosi doar daca am depus cu ele. Singura varianta ramane retragerea prin transfer bancar. - Este posibila daca nu am depus pana acum nimic in afara de acel voucher??? :great:- Exista o suma minima de retragere?
|
|
Pagina 1 din 1
Retragere B-A-H
Postat 16 May 2009 - 10:50 PM (#1)
Walk ooooon, walk ooooon, with hoooope in your heaaaaart,
And you'll neeeeeveeeeer waaaaalk aaaaaaalone
You'll neeeeeeeeeeeeeeeeeeever walk aaaaaalone......
Postat 17 May 2009 - 07:56 AM (#2)
daca ai depus cu moenybookers (minim e 10 ron), iar daca nu ai depus poti retrage doar prin transfer bancar.
Postat 17 May 2009 - 09:08 AM (#3)
Merci pentru ajutor atudose...ramane in continuare treaba cu rulatul voucherului...daca am jucat prima data 15 lei apoi 37 se considera ca l-am rulat de 3 ori?:bigok_125:
Walk ooooon, walk ooooon, with hoooope in your heaaaaart,
And you'll neeeeeveeeeer waaaaalk aaaaaaalone
You'll neeeeeeeeeeeeeeeeeeever walk aaaaaalone......
Postat 17 May 2009 - 09:56 AM (#4)
Citeaza
Originally posted by baiat`bunMerci pentru ajutor atudose...ramane in continuare treaba cu rulatul voucherului...daca am jucat prima data 15 lei apoi 37 se considera ca l-am rulat de 3 ori?:bigok_125:
Postat 19 June 2009 - 10:03 AM (#5)
Am si eu o intrebare. Eu am contul la bet-at-home in dolari si vreau sa fac o retragere prin transfer bancar insa am conturi la ing doar in ron si euro. Stie cineva daca se poate sa retrag pe contul in ron sau trebuie sa-mi deschid cont in usd?
Postat 19 June 2009 - 12:57 PM (#6)
Poti retrage suma pe contul in euro.
Poate ajuta pe cineva, daca aveti cunostinte care sufera de cancer recomandati-le sa citeasca cartea Anticancer, David Servan-Schreiber.
Caut colaboratori pentru Liga secunda din Romania
Postat 19 June 2009 - 01:45 PM (#7)
I-am contactat pe cei de la bet-at-home si mi-au spus sa intreb pe cei de la ing daca la contul in ron sunt acceptate si plati in usd. Stie cineva acest lucru?
Postat 07 August 2009 - 11:54 AM (#8)
salut...am si am o intrebare...sunt noua páici si nu prea ma descurc :(Daca vreau sa retrag niste bani din contul meu...ce banca trebuie sa trec la \"sectiunea de retragere\" ? ca nu inteleg de la ce banca trebuie sa bag datele cu ibannul si bicul...si daca mai trebuie sa trimit si copie de buletin si pe adresa de mail mai exact:)
Postat 07 August 2009 - 12:26 PM (#9)
Citeaza
Originally posted by andreeac85salut...am si am o intrebare...sunt noua páici si nu prea ma descurc :(Daca vreau sa retrag niste bani din contul meu...ce banca trebuie sa trec la \"sectiunea de retragere\" ? ca nu inteleg de la ce banca trebuie sa bag datele cu ibannul si bicul...si daca mai trebuie sa trimit si copie de buletin si pe adresa de mail mai exact:)
Radu Banciu: "Nu exista noroc in fotbal. [...] doar ca suporter poti invoca norocul (pentru ca esti prost)..."
Postat 07 August 2009 - 02:04 PM (#10)
multumesc:) dar bonusul se ruleaza de 3 ori obligatoriu ca sa poti incasa banii nu? si trebuie sa trimit si o copie de buletin..sau doar daca imi cer ei?
Postat 07 August 2009 - 02:06 PM (#11)
nu cer mereu copie dupa CI. ai grija daca retragi sume mai mari, pentru ca eu m-am trezit cu 20$ mai putin la ultima retragere de la ei. am si uitat sa-i intreb de sanatate...
Radu Banciu: "Nu exista noroc in fotbal. [...] doar ca suporter poti invoca norocul (pentru ca esti prost)..."
Postat 07 August 2009 - 02:10 PM (#12)
hai ca te-am zapacit..:( scuze...in concluzie...ma duc la ce banca unde vreau eu sa retrag si apoi cer Ibanu si BICul...ca sa pot ridica banii
Postat 07 August 2009 - 05:54 PM (#13)
Citeaza
Originally posted by andreeac85hai ca te-am zapacit..:( scuze...in concluzie...ma duc la ce banca unde vreau eu sa retrag si apoi cer Ibanu si BICul...ca sa pot ridica banii
- ← Voucher de 15 RON la bet-at-home
- Intrebari si discutii BET-AT-HOME
- INCREDIBIL CUM SE FURA LA BAH !!!! →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor