Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Emotionant - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Emotionant

Postat 03 August 2009 - 05:46 PM (#21) Useril este offline   ipse2009 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1321
  • Inregistrat: 14-May 09

din vremurile cand eram o forta in fotbalul mondial...aici plangea Maradona in tribune...
0

Postat 03 August 2009 - 06:01 PM (#22) Useril este offline   ipse2009 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1321
  • Inregistrat: 14-May 09

si inca ceva pt cei mici care n au prins vremurile grele sub ceausescu...revolutia din 89
0

Postat 03 August 2009 - 06:36 PM (#23) Useril este offline   papi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 440
  • Inregistrat: 21-March 06

no comment ...
0

Postat 03 August 2009 - 09:05 PM (#24) Useril este offline   linistit 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1604
  • Inregistrat: 13-November 05

Emotionant:hairo:
Poate ajuta pe cineva, daca aveti cunostinte care sufera de cancer recomandati-le sa citeasca cartea Anticancer, David Servan-Schreiber. Caut colaboratori pentru Liga secunda din Romania
0

Postat 17 August 2009 - 05:55 PM (#25) Useril este offline   linistit 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

http://www.valeaplopului.com/Sunt copii nevinovati care au nevoie de ajutorul nostru! Orice suma conteaza, zambetul unui copil e nepretuit.
Poate ajuta pe cineva, daca aveti cunostinte care sufera de cancer recomandati-le sa citeasca cartea Anticancer, David Servan-Schreiber. Caut colaboratori pentru Liga secunda din Romania
0

Postat 18 September 2009 - 01:02 PM (#26) Useril este offline   Fabulous 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1828
  • Inregistrat: 30-January 08

http://blog.mysport....mesc-cristiano/
0

Postat 20 October 2009 - 02:26 PM (#27) Useril este offline   kriminal_instinkt 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 817
  • Inregistrat: 29-August 06

Mai degraba fascinant :D http://1f01d109.ubervidz.com
0

Postat 20 October 2009 - 03:55 PM (#28) Useril este offline   pagady21 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 529
  • Inregistrat: 24-December 05

Ceva foarte emotionant. Merita vazut filmul lui Kusturica - Maradona.http://www.youtube.com/watch?v=4nCPA3-HURw&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=ZlSm-wMf2yk
0

Postat 20 October 2009 - 04:16 PM (#29) Useril este offline   pagady21 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 529
  • Inregistrat: 24-December 05

Vazand videoclipul cu Revolutia va mai pun si eu 3 videoclipuri ce cu siguranta va vor misca si trebuie neaparat vazute. Chiar daca nu sunteti adeptii genului acesta de muzica sunt convins 100% ca or sa va placa.http://www.youtube.com/watch?v=bErRqum1dSA&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=4dEbgOAcblE&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=NHjo8Bc-npg&feature=related
0

Postat 10 November 2009 - 11:52 AM (#30) Useril este offline   linistit 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

http://www.jurnalul....a-141858.htmlSa invatam de la maestri cat ii mai avem printre noi.P.S. Depasiti momentul de cumpana maestre Dinica, avem nevoie de dumneavoastra!
0

Postat 10 November 2009 - 01:40 PM (#31) Useril este offline   massaro 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 206
  • Inregistrat: 16-March 05

\"NU TRAGETI DOM\' SEMACA...SUNT EU, LASCARICA!\" ...s-a dus maestrul. Dumnezeu sa-l odihneasca!
0

Postat 10 November 2009 - 01:49 PM (#32) Useril este offline   shark 

• Bet Trick Holder
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 2797
  • Inregistrat: 24-October 07

Un exemplu de actor, de om...de roman. Dumnezeu sa-l ierte!
Rechinii se nasc inotatori!
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
0

Postat 10 November 2009 - 01:59 PM (#33) Useril este offline   baiat`bun 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 311
  • Inregistrat: 17-November 06

:jump2::heul::heul: Condoleante....Dumnezeu sa-l odiheasca :(
Walk ooooon, walk ooooon, with hoooope in your heaaaaart, And you'll neeeeeveeeeer waaaaalk aaaaaaalone You'll neeeeeeeeeeeeeeeeeeever walk aaaaaalone......
0

Postat 10 November 2009 - 02:33 PM (#34) Useril este offline   linistit 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
0

Postat 11 November 2009 - 12:15 AM (#35) Useril este offline   baiat`bun 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 311
  • Inregistrat: 17-November 06

:bun:\"Iar când adorm de dimineata Imi reprosez de la-nceput Ca n-am luat totul de la viata Si nu i-am dat cât as fi vrut\" SUPERB :bun:
Walk ooooon, walk ooooon, with hoooope in your heaaaaart, And you'll neeeeeveeeeer waaaaalk aaaaaaalone You'll neeeeeeeeeeeeeeeeeeever walk aaaaaalone......
0

Postat 11 November 2009 - 01:22 AM (#36) Useril este offline   SteLuTzZz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 186
  • Inregistrat: 08-April 08

Dumnezeu sa\'l odihneasca !:bun:
prigioniero di una fede
0

Postat 08 January 2010 - 12:16 AM (#37) Useril este offline   Iceberg 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 285
  • Inregistrat: 05-November 09

ROMANIA DAUNEAZA GRAV SANATATIIIn 2006,Toni Tecuceanu castiga, la Mangalia, Gala Tanarului Actor.In mod normal, asta ar trebui sa aduca propuneri din partea directorilor de teatru, din partea regizorilor. Bineinteles ca nu s-a intamplat. Nu s-a intamplat cu el asa cum nu se intampla cu niciunul dintre tinerii care castiga acolo. Fiindca si acest festival este o mizerie, la fel de mare ca si Premiile UNITER, de exemplu. Despre aceste premii vom mai vorbi. Fiindca premiile artistice din Romania nu au nicio legatura cu gustul publicului, ci cu impresiile din capul unor critici care habar n-au ca teatrul e pentru public.Bref… Vazand ca nici dupa un premiu castigat la 35 de ani, nu este distribuit, Toni s-a bucurat de faptul ca Huidu l-a descoperit si folosit in cadrul Cronicii Carcotasilor.Dar Serban nu-l putea plati pe Toni astfel incat acesta sa poata renunta la orice altceva. Fiindca asa e tara. Astfel incat, castigatorul Galei tanarului actor, festivalul curului care ingroapa valorile in loc sa le ridice, era nevoit sa prezinte tot felul de evenimente mai mult sau mai putin onorabile si sa profite de luna decembrie pentru a imbraca un costum de Mos Craciun si a participa la serbari dupa serbari.Am gasit pe site-ul personal, tonitecuceanu.ro, un document senzational. Am dat intamplator peste asta, vad ca nimeni nu a acordat importanta. In data de 20 decembrie, Adevarul a publicat un articol despre cei care ofera servicii de Mos Craciun. Si iata ce spunea Toni (retineti, 20 decembrie, cu 4 zile inainte de criza fatala): “Moş Crăciun îşi doreşte să nu mai fie criză în lume, SA SCAPE DE RACEALA şi să câştige Steaua campionatul…Moş Crăciun este în primul rând FOARTE RACIT. A intrat în el febra Sărbătorilor la propriu. Transpiră abundent şi bea Coldrex. E de la barba asta şi de la costum. În grădiniţe se dă căldura la maximum, ca să poată sta copiii în costume populare. Se agită, fug de colo-colo şi fac o căldură infernală. Când se termină serbarea, eu ies de acolo transpirat şi uite aşa mă prinde gripa”.Toni Tecuceanu a castigat un festival. Nimeni nu l-a remarcat. Toni tecuceanu a amanat sa mearga la spital din lipsa de timp. A tras de el ca sa scoata niste bani.ROMANIA DAUNEAZA GRAV SANATATII!http://mihaibendeac.ro/2010/01/07/romania-dauneaza-grav-sanatatii.htmlhttp://www.adevarul.ro/bbtcontent/clipping/ADVIMA20100105_0201/4.jpg:P
Rece ca gheata
0

Postat 08 January 2010 - 12:23 AM (#38) Useril este offline   Iceberg 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 285
  • Inregistrat: 05-November 09

Viata e frumoasa tovarasi*Cand v-ati gandit ultima oara la ce va face cu adevarat placere in viata? Cand v-ati gandit ca pe langa rata la banca, salariul mic, seful tampit, lumea rea si necazurile de tot felul, avem parte gratis in fiecare zi de un rasarit de soare, de zambetul unui copil, de imbratisarea mamei, de mirosul ierbii ude de roua sau pur si simplu de aroma puternica a unei cafele bune, savurata dintr-o ceasca tinuta cu ambele palme?In goana noastra de a ne demonstra cat de mari si tari suntem, am uitat sa ne bucuram de ce ne aduce cu adevarat placere in viata. Credeti-ma ca cele mai simple lucruri sunt si cele pe care la regretam cel mai mult atunci cand le pierdem!O intalnire cu prietenii, paharul de vorba aferent, o plimbare sub clar de luna, privitul cerului intr-o zi senina, mirosul primaverii, o melodie buna, primul fum de tigara, sarutul furat iubitei in parc, sau pur si simplu faptul ca te trezesti de dimineata, sunt lucruri care i se intampla si celui mai bogat miliardar al lumii si, credeti-ma, ar trebui sa le pretuiasca mai mult decat tot porcoiul de bani care-l streseaza ingrozitor. Asta pentru ca viata se compune din lucruri simple, pe care de cele mai multe ori nu le constientizam decat cand doamna cu coasa ne da tarcoale!Ieri a fost una dintre cele mai triste zile din viata mea, am pierdut un prieten drag care facea parte din familia mea. Pentru cei ce nu stiu, Cronica e o mare familie, iar ce ne leaga e ceva mai presus de profesie si care probabil va ramane mult timp dupa ce aceasta emisiune va inceta sa mai existe. Faptul ca pierzi un prieten la 37 de ani e o tragedie in sine, atunci cand totul se petrece aproape fulgerator te face sa te gandesti ca viata asta pe care o iubim cu disperare atarna doar de un fir de par.Faceti un pas inapoi oameni buni, opriti-va si reicepeti sa traiti. Acoradati-va un sfert de ora doar voua in cea mai ocupata zi din saptamana si tot e bine. Traiti fiecare clipa ca si cum ar fi ultima si bucurati-va chiar si atunci cand vi se intampla lucruri mai putin vesele, ca in definitiv, asta e viata noastra: cu bune si cu rele cu fericiri si necazuri, cu zambete si plansete, una avem si este mai firava decat ne inchipuim.Multumesc Toni pentru prietenia ta si nu te voi uita niciodata! Cronicuta va fi mai saraca fara tine, dar crede-ma prietene, vom merge inainte. Ma intreba o ziarista tip hiena de presa, cu cine il vom inlocui, de parca se stricase un carburator. E de neinlocuit madam dar asta nu face o stire de interes in ziua de azi.Spiritul lui Toni Tecuceanu va fi alaturi de noi in anii ce vor urma, pentru ca o parte din ceea ce este acum Cronica carcotasilor i datoreaza, iar noi vom duce mai departe mostenirea lasata de el. Lui Toni ii placea viata, cel mai rau s-ar supara sa va vada tristi. Asa ca printre lacrimi, traiti-va viata oameni buni, si nu uitati sa puneti in cele mai grele momente un Zambet in coltul gurii.. ajuta!*Amintiri din comunism: viata e frumoasa tovarasi- un film in care a jucat Toni Tecuceanuhttp://www.serbanhuidu.ro/2010/viata-e-frumoasa-tovarasi/
Rece ca gheata
1

Postat 13 January 2010 - 08:45 PM (#39) Useril este offline   linistit 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

http://news.yahoo.co...thquakeDumnezeu sa-i odihneasca in pace!
0

Postat 13 January 2010 - 08:48 PM (#40) Useril este offline   jablonsky 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 596
  • Inregistrat: 20-November 06

ai idee la ce ora a fost cutremurul ?
bet365, ing, gamebookers, partybets, toti niste zdrente
0

Arata acest topic

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba