Ora 17 la ei, cam 12-1 noaptea la noi...
|
|
Emotionant
Postat 26 March 2010 - 11:25 AM (#42)
http://boomsport.pro...onala-5776489Un roman respectat de toata italia !
Postat 02 April 2010 - 09:08 AM (#43)
http://blogsport.gsp...m-am-lecuit/Mai avem valori, trebuie sa invatam sa le pretuim. Multa sanatate maestre, sa ne traiti!
Poate ajuta pe cineva, daca aveti cunostinte care sufera de cancer recomandati-le sa citeasca cartea Anticancer, David Servan-Schreiber.
Caut colaboratori pentru Liga secunda din Romania
Postat 02 April 2010 - 11:15 AM (#44)
Citeaza
Originally posted by linistithttp://blogsport.gsp...m-am-lecuit/Mai avem valori, trebuie sa invatam sa le pretuim. Multa sanatate maestre, sa ne traiti!
E greu sa gasesti un mix bun..
Postat 02 April 2010 - 08:29 PM (#45)
Ahhhh...acum l-am citit si eu si voiam sa postez aici dar vad ca mi-a luat-o linistit inainte :super:...un interviu emotionant...mi-au dat lacrimile :hatoff:
Walk ooooon, walk ooooon, with hoooope in your heaaaaart,
And you'll neeeeeveeeeer waaaaalk aaaaaaalone
You'll neeeeeeeeeeeeeeeeeeever walk aaaaaalone......
Postat 06 April 2010 - 10:56 PM (#46)
Putini vor avea dispozitia sa citeasca, e suficient daca macar unul isi pierde din timpul sau ... as fi vrut sa fie scris de mine:\"Țara este a șmecherilor: ei nu fac nimic bun, dar ajung în posturi înalte, angajează credite pe zeci de ani, îi țin pe oameni la limita foamei (medicii au veniturile micșorate cu 40%), lasă nepedepsiți pe cei care dau cu mașina peste pietoni!Mâine, în același spirit bonjurist, se va discuta legea sclavizării profesorilor! Parlamentul a devenit o anexă a Președinției și Guvernului! Democrația nu mai există, se mimează doar, totul este un simulacru!Legea Educației pare a fi un proiect aberant, în care se dă mână liberă experimentelor de tot felul: s-a spus că se micșorează stresul elevului, dar, în același timp, el va da mai multe examene din clasa a II-a până în clasa a IX-a în plus față de acest moment. Țările importante, precum SUA, nu au sistemul de 9 clase plus 3, ci de 8 plus 4 de high-school. Faptul că vor fi nouă clase de gimnaziu dovedește o tendință a responsabilului învățământului românesc de a imita modele neveridice, poate chiar o tendință de răzbunare împotriva profesorilor. Elevii de la țară nu vor mai dispune de noi orizonturi, ei rămân în acea sărăcie extraordinară a comunităților sătești, șomeri, adică. Și cu asta, oameni morți din punct de vedere social, capabili poate să împletească vreo câteva coșuri. În plus, școala românească are tradiție de zeci de ani în sistemul liceal de 4 ani.Se vorbește de o depolitizare avansată, dar directorul se poate revoca, prin votul a două treimi din consiliul de administrație, fără motiv. Pentru ce oare această revocare, pentru ca noul director să fie pus de consiliul local al zonei/regiunii respective. Pentru că părinții din consiliu vor face doar figurație: e România, doar, nu altă țară! Profesorul poate fi revocat, dat afară adică, doar printr-un simplu calificativ negativ, dat de același consiliu, reprezentat în proporție de 66%, număr fatidic, de persoane străine de sistemul de învățământ. Poate că există un domnul Trandafir la țară care, după 30 de ani de activitate, va deveni șomer! Profesorii vor deveni caii de bătaie pentru primari, activiștii politici, diverși împuterniciți și băgători de seamă, vor deveni zilieri pentru a lucra pe moșia primarului sau a consilierului local. Poate că și ăsta e scopul legii! Este cunoscut faptul că, în anii 1950, un primar a cerut sătenilor să îi pupe mâna, parcă, sau altceva (yak!): nivelul de cultură a acelui împuternicit era scăzut... Așa se va întâmpla și acum!O astfel de lege este fanariotă. Titularizarea dispare, de ce ar mai sta profesorii buni într-un sistem invadat de activiști politici? După aceleași principii, din forurile conducătoare ale SRI, SIE, Parlamentului, Guvernului, Președinției, de ce nu fac parte cetățenii? În fond, ei sunt cei care beneficiază de munca acestor instituții, ei trebuie să revoce miniștri, parlamentari, politicieni, dacă aceștia nu își fac treaba, la fiecare an trecut! Și politicienii pot fi acuzați de starea de fapt a națiunii, nu neapărat de la un anume partid, TOȚI SUNT VINOVAȚI DE SĂRĂCIA EXTREMĂ A ROMÂNILOR! România are o situație similară celei din Brazilia, cartiere de lux și sărace, ultimele numite supranumite slum-uri sau favelas, unde trăiesc săracii țării, 94% din populația țării! În plus, corupția este generalizată, iar salariile oamenilor sunt extrem de mici în comparație cu cele din Europa din cauza celor care au furat în decurs de 20 de ani 1000 de miliarde de euro și tehnologia înaltă, deținută de comuniști (dacă erau comuniști, asta nu înseamnă că nu aveau și tehnologie înaltă!). În plus, se anunță, cu ton propagandistic, că sărăcia românilor este datorată întreprinzătorilor adevărați (privații veritabili), creatorilor de valoare și produse, funcționarilor publici, doctorilor, profesorilor, pensionarilor, CFR-iștilor, că după asta se vor construi drumuri neconstruite în 20 de ani, spitale moderne, de secolul al XXII-lea, că se vor realiza mașini precum cele din Germania (Regina), din materiale care se mulează în jurul ocupanților pentru a-i proteja în caz de accident sau cu senzori automați de evitare a accidentelor de orice fel! Să fim serioși, România va rămâne un bantustan în care ofițerii politici de pe la diverse foruri mondiale vor face experimente, spunând că sunt medicii țării, contraziși de alte foruri mondiale, nu atât de controversate!Nu trebuie dată vina pe profesori! Sau pe doctori!Finanțarea învățământului este minoră: în alte țări, la fiecare 12 ani, se dublează sumele alocate educației și cercetării! Pentru că ei produc din cercetare mașini, aparate casnice, tehnologice etc. Profesorii au senzația că nu sunt reprezentați deloc de oamenii din minister, de sindicatele aliate cu puterea!Să vorbim și de elevi: aceștia trebuie să învețe puțin, să nu mai facă față rigorii existente în țările europene! Dacă, până acum, un absolvent din România era bine primit acolo, pentru pregătirea sa, de acum încolo acest lucru nu se va mai întâmpla! Manualele, fiind mai slab întocmite, pentru a nu plictisi, neadaptate științei moderne, vor pregăti doar căpșunari! Și zilieri în țările din Vest! Pentru că în România nu mai există industria, nu mai există agricultura, cercetarea, turismul, transporturile, drumurile... Și nu exagerez deloc când spun acest lucru! Ministerul pare a da drumul unui val de antiintelectualism avansat: profesorii sunt slab pregătiți, doar cei care fac aceste afirmații, transplantați într-un mediu de care habar nu au, pentru că nu sunt din sistem, au cea mai mare dreptate!În plus, cireașa de pe tort este dată de faptul că examenele de tip competență nu se mai dau în limba română, ci în limba maternă! Se întâmplă așa ceva în Franța, unde sunt legi de interzicere a cuvintelor venite din alte limbi, engleză, spre exemplu? Există altă limbă oficială în afară de franceză?Legea pare a fi un soi de voluntarism politic, pe care cetățenii îl dezaprobă în majoritate, dincolo de superbia în care s-au cufundat oficialii și propagandiștii!În realitate, cetățenii din alte domenii și învățământul fierb și sunt în pragul unei mișcări radicale: mămăliga va exploda în final!Remarcați, nu am vorbit nimic de salarizare, deși investiția în personal este importantă, dar, în calitate de părinte, cred că sunt în stare să-mi retrag copilul din școală în momentul în care astfel de prevederi vor fi puse în practică (aici se va nenoroci, fiind învățat de mici ofiterași politici, îndoctrinați temeinic) și să-l strămut într-o țară cu un învățământ serios, nu așa cum se prefigurează aici! Nu am chef ca fiica mea să facă școala cu un schelet ambulant, profesorul, un fel de cerșetor al lumii de azi, cu haine peticite și urâte! Bolnav de stres că vine tovu\' primar! Să știți că, pentru această lege a învățământului, străinii vă privesc cu dispreț! Suboamenii din România: nu mai știu să rezolve nicio problemă de trigonometrie! Înainte nu erau suboameni!\"
Poate ajuta pe cineva, daca aveti cunostinte care sufera de cancer recomandati-le sa citeasca cartea Anticancer, David Servan-Schreiber.
Postat 10 April 2010 - 11:46 AM (#47)
Catastrofa aeriana. Avionul in care se aflau presedintele Poloniei, sotia sa si alti 130 de membrii guvernamentali s-a prabusit pe teritoriul Rusiei. Media informeaza ca nu sunt supravietuitori.
Postat 13 April 2010 - 09:50 AM (#48)
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace, o drama pentru poporul polonez si pentru umanitate!http://blogsport.gsp.ro/geambasu/2010/04/12/citeste-un-interviu-emotionant-cu-mihai-dima-%C2%BB-omul-care-joaca-sah-fara-sa-vada-tabla/
Postat 14 April 2010 - 09:32 AM (#50)
Nu imi vine sa cred ce am citit despre marele Majearu ,imi venea sa plang ,...doamne ce a ajuns saracul...este inadmisibil sa lasi sa se intample asa ceva cu un mare fotbalist...sa fi tu ca fosta glorie 86\' alungata din ghencea....dat afara dintr-o casa \"nationalizata\" de un smecher...ce stat de ca..at,de individualisti si nesimtiti....Nu se mai poate asa!:sarb::)
Postat 27 April 2010 - 08:47 PM (#51)
Postat 13 May 2010 - 12:29 PM (#52)
Postat 13 May 2010 - 01:18 PM (#53)
ECXELENTA PIESA....DACA VRETI VIATA MAI BUNA SI BANI MAI MULTI TREBUIE SA VA CERETI DREPTURILE PRIN ORICE METODA.DACA SUNTETI CA LUPII TINERI ARATATI VA COLTII.AJUNGE,GATA AJUNGE CU MERSUL CU CAPUL IN PAMANT....
Postat 13 May 2010 - 01:22 PM (#54)
rahat cu apa rece. daca vreti o viata mai buna, plecati din romania. cat mai repede!
Postat 24 May 2010 - 09:05 PM (#55)
Postat 25 May 2010 - 04:05 PM (#57)
http://www.gandul.in...-6164774?p=1Vor fi 20 de povesti, speranta in viitorul acestei tari nu trebuie sa moara !
Postat 31 May 2010 - 12:38 PM (#58)
Locul secund , dupa Tolontan:http://blogsport.gsp.ro/oprisan/2010/05/29/joe/
Postat 01 June 2010 - 09:14 AM (#59)
Desi e 1 iunie astazi, abuzurile nesimtitilor trebuiesc taxate:http://www.gsp.ro/gsp-special/diverse/portret-neobisnuit-povestea-profesoarei-de-sport-care-nu-lasa-statul-sa-fure-192336.html
Postat 01 June 2010 - 09:19 AM (#60)
Sapunaru, un copil mare!http://www.gsp.ro/oraselul-lenes/oraselul-lenes/fotbalisti-cu-suflet-de-copil-sapunaru-puzzle-man-192362.html
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor