Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: neteller - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

neteller

Postat 17 March 2011 - 02:03 PM (#21) Useril este offline   liviu650 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 108
  • Inregistrat: 13-May 09

la mine a durat 7 zile calendaristice verificarea documentelor
0

Postat 17 March 2011 - 02:34 PM (#22) Useril este offline   ipse2009 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1321
  • Inregistrat: 14-May 09

Am si cont si card la neteller dar nu le am folosit niciodata.Moneybookers e preferatul meu.
0

Postat 17 March 2011 - 02:44 PM (#23) Useril este offline   mircea_ion 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 183
  • Inregistrat: 27-December 10

Cel mai \"sfant\" tot cardul ramane. Eu am avut cont la moneybookers, facusem verificarea adresei si verificarea cu zecimalele( stiti voi despre ce e vorba) si aveam limita de depunere-retragere 1500euro. am bagat in cateva randuri niste sume mici, ca la un moment dat sa ma trezesc ca imi spune ca am contul suspendat si sa iau legatura cu ei. Mai aveam si cativa euro in cont. De atunci \"i-am facut cruce\" si-am zis ca nici nu ma mai apropii de asa ceva. [Edited on 17-3-2011 by mircea_ion]
Secretul vietii nu este sa ai tot ceea ce iti doresti, ci sa-ti doresti tot ceea ce ai.
0

Postat 17 March 2011 - 03:05 PM (#24) Useril este offline   ipse2009 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1321
  • Inregistrat: 14-May 09

Am avut nevoie de moneybookers pt Betfair pentru ca in trecut nu te lasau sa depui cu cardul.Intre timp am intrat si noi in randul lumii.
0

Postat 17 March 2011 - 03:16 PM (#25) Useril este offline   mircea_ion 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 183
  • Inregistrat: 27-December 10

Asa e, noi nu am avut \"privilegiul\" asta de la inceput ca de\' doar suntem romani....sa speram ca o sa si ramanem in randu lumii, ca la cat de ...... sunt parlamentarii nostri cu ideile lor despre jocurile online, poate isi strang astia jucariile si pleaca acasa. De fapt nici nu au ce sa-si stranga, din doua miscari ne spun la revedere.
Secretul vietii nu este sa ai tot ceea ce iti doresti, ci sa-ti doresti tot ceea ce ai.
0

Postat 22 April 2011 - 11:29 AM (#26) Useril este offline   reddog 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 417
  • Inregistrat: 20-October 05

Azi m-a sunat si pe mine cineva de la neteller sa le confirm data nasterii, adresa si intrebarea secreta si am comandat si un card, tipul mi-a zis k ajunge in 21 de zile lucratoare, asa mult?Cristi, cand retragi de la ATM sau ca il folosesti la cumparaturi retragi din banii care ii ai in contul neteller,nu? si iti ia doar aia 4 euro sau si alte comisioane? Si referitor la retragerile de la case de pariuri in contul neteller, dureaza 1 zi la toate ca la betfair sau mai sunt care fac aproape instant ca la moneybookers?[Edited on 22-4-2011 by reddog]
0

Postat 09 May 2011 - 08:28 AM (#27) Useril este offline   jablonsky 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 596
  • Inregistrat: 20-November 06

Referitor la card.El se emite in moneda contului ?Si sa inteleg ca pierd 4eur + 2.95 % la fiecare retragere la un ATM cu RON ?https://help.neteller.com/cgi-bin/neteller.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=1306
bet365, ing, gamebookers, partybets, toti niste zdrente
0

Postat 25 May 2011 - 11:27 AM (#28) Useril este offline   teo81 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 23-May 11

Pt. cei care au card neteller si l-au folosit la bancomat...Trebuie sa dezlipesc abtibildul ala verde de pe card inainte sa fac retragere de la ATM? Pe abtibild scrie:\"ACTIVATE YOUR CARD NOW for details go to http://www.netpluscards.com\" Teoretic ar trebui sa nu influenteze pt. ca nu acopera cipul si nici banda magnetica, dar nu as vrea sa ma trezesc ca mi-l inghite bancomatul.Mersi!
0

Postat 25 May 2011 - 12:31 PM (#29) Useril este offline   liviu650 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 108
  • Inregistrat: 13-May 09

Citeaza

Originally posted by cristi1234asa ca retrageti 1000 de euro odata.cand primiti bani de la case in alta moneda decat aveti contu la netelle r va arde un comision procentual cam de 2,5%
din cate stiu eu suma maxima care se poate retrage intr-o zi e 750 euro(sau echivalentul). s-a marit cumva limita?in privinta comisionului neteller recomanda crearea contului si a cardului in moneda in care se fac cele mai multe tranzactii, deci nu ai de ce sa te plangi. majoritatea caselor de pariuri accepta modificarea monedei contului.

Citeaza

Referitor la card.El se emite in moneda contului ?Si sa inteleg ca pierd 4eur + 2.95 % la fiecare retragere la un ATM cu RON ?https://help.neteller.com/cgi-bin/neteller.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqi...
cardul se emite in ce moneda iti alegi tu...dar este recomandat sa ai cardul in aceeasi moneda cu contul, altfel platesti comision de schimb valutar la fiecare tranzactie cont cardreferitor la sticker-ul verde de pe card e doar un reminder sa-ti activezi cardul cand iti ajunge. poati sa-l dezlipesti, sau poati sa-l pastrzi cum isi pasteaza unii tipla pe elctronice. :)
0

Postat 26 May 2011 - 11:39 AM (#30) Useril este offline   cristi1234 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1384
  • Inregistrat: 05-September 04

da , am gresit eu , am vrut sa spun 1000 de dolari.30 de milioane poti sa retragi maxim pe zi.daca azi ai retras 30 de milioane , pana nu trec 24 de ore nu mai poti sa retragi nimic.oricum , limita e mai buna ca la moneybookers.in privinta verificarii actelor , merge greu.daca reusesti intr-o saptamana sa ti le verifice e ok.un amic a stat 3 saptamani pana a rezolvat.cardul vine repede .in 6 sau 7 zile vine cardul si dupa 2 zile vine si pinul.activarea cardului e simpla introduci nr. card si cvv si gata , cardul e activat , bun de scos bani pe elin opinia mea sunt mai mari avantajele cu acest card.ai acces instantaneu la fondurile din neteller atat lichid cat si la comercianti.dezavantaj comisioanele , daca rulezi sume mari ,nu te deranjeaza.
0

Postat 26 May 2011 - 02:07 PM (#31) Useril este offline   teo81 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 23-May 11

liviu650, mersi pt. raspuns!
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba