Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Interwetten e ok cu platile - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Interwetten e ok cu platile

Postat 18 June 2009 - 10:29 PM (#1) Useril este offline   live_betting 

• Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 24-May 09

Salut tuturor ! Probabil ma vor injura multi pe forum si vor spune ca fac reclama...am depus ,mi-au dat bonusul ,am pariat ,le-am luat cateva sute de euro,am retras fara probleme .Succes tuturor!
0

Postat 18 June 2009 - 10:41 PM (#2) Useril este offline   GENOVE 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 87
  • Inregistrat: 08-September 08

:bash:
0

Postat 18 June 2009 - 10:54 PM (#3) Useril este offline   live_betting 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 24-May 09

Deja a parut primul care-mi \"da in cap\" .:bash:
0

Postat 19 June 2009 - 12:14 AM (#4) Useril este offline   ipse2009 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1321
  • Inregistrat: 14-May 09

du te cu interwetten...au un bonus de rahat...depunere prin cont bancar,oferta slaba...pt mine o casa de pariuri foarte nesigura
0

Postat 19 June 2009 - 01:45 PM (#5) Useril este offline   fafu1 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1505
  • Inregistrat: 22-January 09

Citeaza

Originally posted by live_betting Salut tuturor ! Probabil ma vor injura multi pe forum si vor spune ca fac reclama...am depus ,mi-au dat bonusul ,am pariat ,le-am luat cateva sute de euro,am retras fara probleme .Succes tuturor!
ataseaza o poza, ...demonstreaza ca ai scos banii!!!fii mai credibileu unul nu te cred!!!
"Imaginatia este totul. Este puterea de previziune a ceea ce va urma in viata." Einstein "Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit." Buddha
0

Postat 21 July 2009 - 03:35 AM (#6) Useril este offline   sperantza 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 2020
  • Inregistrat: 21-August 04

si prima teapa la interwetten, e prima data cand patesc asa ceva de cand pariez live pe internet, mi-au anulat un pariu - jucam tenis pe gameuri, sper sa ma rezolve ca altfel sunt niste ordinari :ignore:
0

Postat 22 July 2009 - 03:08 AM (#7) Useril este offline   sperantza 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

ce raspuns au putut da: \"Cotele s-au modificat în momentul efectuării pariului, aşa că v-am validat pariul cu cota 1.Cu respect,Interwetten Service Romania\"eu nu am intalnit asa ceva, trebuia cel putin sa-mi puna cota care zic ei ca au schimbat-o, totusi eu nu am patit de cand joc live asa ceva, ori iti ia pariul, ori nu, voi ce spuneti ??
0

Postat 22 July 2009 - 05:49 AM (#8) Useril este offline   Alex07bet 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 598
  • Inregistrat: 08-October 07

De ar fi singura casa la care se intampla asa ceva....:bun:
Unul din cele mai mari riscuri in viata este sa nu ai niciodata curajul sa risti...
0

Postat 30 July 2009 - 09:50 AM (#9) Useril este offline   sperantza 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

e singura casa la care am patit asta.totusi acu au aparut deja alte probleme la retragere, sa vad ultimul raspuns dupa ce le trimit si contul bancar
0

Postat 24 August 2009 - 12:16 PM (#10) Useril este offline   jablonsky 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 596
  • Inregistrat: 20-November 06

Interwetten cred ca e in prag de faliment.Astia fac orice doar sa nu plateasca, cer tot felu de acte, Si dupa ce iti verifici contu si mai stai cu banii in balanta, si retragi, sa zicem, peste o sapt, iti cer iar acte.
bet365, ing, gamebookers, partybets, toti niste zdrente
0

Postat 22 January 2010 - 03:09 AM (#11) Useril este offline   primul1900 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 22-January 10

Respecte domonilor , as avea si eu o intrebare referitor la bonusul de nou-venit 100% până la 30 EURO ( interwetten) si anume : daca se numera printre voi o persoana care a facut cont cu aceasta promotie si a primit banii . Multumesc anticipat
0

Postat 22 January 2010 - 10:11 AM (#12) Useril este offline   Gabi455 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 219
  • Inregistrat: 18-December 09

Sincer nu inteleg de ce a fost deschis acest topic:sa spui ca ai luat un bonus si totul a fost ok.Noi ce ar trebui sa face:sa ne bucuram, ca totul a mers ok.:)........deschide-ti topicuri aiurea,doar asa de dragul de a deschide.
0

Postat 24 January 2010 - 03:55 AM (#13) Useril este offline   primul1900 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 22-January 10

Daca este cineva care a facut o retragere si a primit banii de la interwetten ,l-as ruga sa posteze in acest topic. Vis-a-vis de \"noi ce ar trebui sa facem sa ne bucuram \" eu sunt de parere ca da, la cate tepe exista.
0

Postat 23 April 2010 - 01:04 PM (#14) Useril este offline   petricamoise 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 16
  • Inregistrat: 10-March 09

Eu am facut mai multe retrageri. Au o regula stupida ca prima retragere trebuie facuta prin cont bancar + faptul ca percep comision si la retragerile prin MB ...A da, si au o limita de te doare capul, 50 de euro chiar si la live.Dar de platit, platesc fara probleme.
0

Postat 23 April 2010 - 01:29 PM (#15) Useril este offline   ipse2009 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1321
  • Inregistrat: 14-May 09

Majoritatea caselor de pariuri care se respecta au depunere cu cardul si retragere la fel...nu o sa mi fac niciodata cont la o casa care nu are depunere cu cardul, exceptie betfair...
0

Postat 23 April 2010 - 02:43 PM (#16) Useril este offline   petricamoise 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 16
  • Inregistrat: 10-March 09

la Betfair se poate depunde cu cardul.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba