Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: AJUTOR MONEYBOOKERS - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

AJUTOR MONEYBOOKERS

Postat 03 July 2009 - 10:33 PM (#1) Useril este offline   fcbmro 

• Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 11-June 09

BUNA! Mi-au blocat un cont la moneybookers care era pe un nume virtual si mi-au ramas banii pe cont. trebuie sa le trimit copii dupa buletin si etc. Nu stiti daca va rog se poate face ceva sa pot scoate banii cumva?
0

Postat 03 July 2009 - 10:39 PM (#2) Useril este offline   clau78 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 655
  • Inregistrat: 22-November 06

ba da...stiu ce poti face...emigreaza!!!!!Chiar iti trebuiau mai multe conturi?Te mai intrebi de ce ne blocheaza astia peste tot?
0

Postat 03 July 2009 - 10:47 PM (#3) Useril este offline   jablonsky 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 596
  • Inregistrat: 20-November 06

nu mai ai ce sa ii mai faci
bet365, ing, gamebookers, partybets, toti niste zdrente
0

Postat 03 July 2009 - 10:50 PM (#4) Useril este offline   Mate0 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1009
  • Inregistrat: 03-November 08

Tot ce poti sa faci este sa citesti avatarul lui jablonsky :super:[Edited on 3-7-2009 by Mate0]
0

Postat 04 July 2009 - 07:19 PM (#5) Useril este offline   iceman2007 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 04-October 07

Citeaza

Originally posted by Mate0Tot ce poti sa faci este sa citesti avatarul lui jablonsky :fum:[Edited on 3-7-2009 by Mate0]
Tare asta!!!:nota10::mrg::no:
Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu.
0

Postat 14 July 2009 - 08:37 PM (#6) Useril este offline   costeamm 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 14-July 09

De pe 3 iulie am contul MB blocat cu 1711 euro in el. desi am trimis toate actele ba chiar si in plus nici macar la un mail nu mi au raspuns. am dat ID, extras bancar , factura.am sunat de 2 ori si mi au zis ca urgenteaza verificarea si tot nimic. pur si simplu nu raspund in nici un fel. azi am intrat in cont si am optat sa mi l inchid si sa mi trimita balanta in contul meu bancar. tot nu zic nimic. pur si simplu sunt nesimtiti vor sa renunt la cont si la bani probabil.. e ceva de necrezut.le dau de 2 zile si 5 mailuri intr o zi si tot degeaba. ce sa mai fac? UNDE SA I RECLAM ?
0

Postat 14 July 2009 - 08:53 PM (#7) Useril este offline   virtozo 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 151
  • Inregistrat: 09-November 08

Sa ne spui si noua cand se rezolva situatia!Vezi linkul asta e tot cu o problema asemanatoare:http://www.smart-betting.com/forum/post278.htmlam inteles ca reclamatiile la adresa MB se fac aici:http://www.financial-ombudsman.org.uk/Bafta!
0

Postat 17 July 2009 - 07:21 PM (#8) Useril este offline   costeamm 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 14-July 09

s-au facut 14 zile fix decand am contul blocat. zilnic sun., zilnic imi zic ca mi dau mail pana n ora 16 sau 18. .. .. si nimic. si in romana vb de 2 zile cu ei tot degeaba. mi au zis si ca ma suna de 2 ori si tot nimic. le am dat toate explicatiile, actele, ... le am cerut sa mi deblocheze contul sau sa mi trimita balanta prin transfer bancar.. degeaba.. nu raspund la mailuri. la telefon si 25 de minute mi au zis sa astept pt ca apoi sa inchida. este incredibil cum MONEYBOOKERS vrea sa mi fure efectiv 1711 euro. ce sa mai fac cu astia? [Edited on 17-7-2009 by costeamm]
0

Postat 17 July 2009 - 08:18 PM (#9) Useril este offline   Catalinn 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 113
  • Inregistrat: 03-July 08
  • LocationBucuresti

Da de ce ti-au blocat contul ?
0

Postat 18 July 2009 - 12:04 PM (#10) Useril este offline   virtozo 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 151
  • Inregistrat: 09-November 08

Eu zic sa faci un complaint oficial la ei din Contact - SUPPORT CENTRE, sa astepti raspunsul si daca e nesatisfacator fa reclamatie la financial-ombudsman ala.Si eu am avut un prieten cu contul blocat dar dupa ce a trimis copie CI si extras de cont s-a rezolvat in 2-3 zile lucratoare, dar avea doar 300 euro in cont :/
0

Postat 24 October 2009 - 02:12 PM (#11) Useril este offline   ter22 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 389
  • Inregistrat: 07-April 08

si eu am aceasi problema cu moneybookers-ul. @costeamm - ne poti spune te rog cum ai rezolvat problema? Nici mie nu imi raspund la mailuri. Multumesc.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba