www.cikomodity.com,va puteti instala demo verzie,au si in limba romana,
|
|
Broker-ul Forex eToro
Postat 03 September 2009 - 05:21 PM (#23)
Salutas dori si eu citeva informatii suplimentare despre eTorose poate depune cu cardul visa ( la fel ca la casele de pariuri ) si ce comisioane sunt, idem pentru retragericare e suma minima care trebuie depusacare e suma minima care se poate tranzactiona o data
Postat 16 October 2009 - 10:39 AM (#24)
nu inteleg de ce nu se vorbeste si despre tranzactii la bursa pariurilor. e similar cu ce se intampla la tranzactiile forex sau la bursa de valori. se pot castiga bani buni din betfair. probabil cei care tranzactioneaza, nu au rabdarea si timpul necesar pentru a impartasi din activitatea lor.
Postat 16 October 2009 - 11:24 PM (#25)
cel mai bun sistem e sa ai informati,aceste informati le poti gasi oriunde:stiri,ziare etc,dar pentru forex .nu is mai valabile,ca nu castigi,dar daca ai o informatie ca maine incepe dinou razboiu din golf,atunci se merita ca sti in ce sa investesti
Postat 16 October 2009 - 11:26 PM (#26)
Citeaza
Originally posted by stefi1cel mai bun sistem e sa ai informati,aceste informati le poti gasi oriunde:stiri,ziare etc,dar pentru forex .nu is mai valabile,ca nu castigi,dar daca ai o informatie ca maine incepe dinou razboiu din golf,atunci se merita ca sti in ce sa investesti
Postat 16 October 2009 - 11:43 PM (#27)
aur se merita ,trebuie cumparat,va veni si mai mare criza si dupaia trebuie vandut
Postat 17 October 2009 - 02:03 PM (#28)
Ai dreptate cu aurul dai lovitura!!!!Cand vine criza mai mare, lumea o sa cumpere aur!!!!Si ce o sa faca, cu el? O sa-l manance?Lumea o sa moara de foame, nu mai le arde lor sa cupere aur!!!!!! :crazy:[Edited on 17-10-2009 by fafu1]
"Imaginatia este totul. Este puterea de previziune a ceea ce va urma in viata."
Einstein
"Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit." Buddha
Postat 17 October 2009 - 02:20 PM (#29)
Dupa cum atrage atentia si \"ovidiu80\".....puneti mana pe carte, invatati mai intai sa scrieti si abia apoi puteti emite pareri si pretentii in a face bani pe bursa sau pe piata forex. Voi va raniti cu pixul daca vi-l pune cineva in mana. Va stiti voi care....
Postat 17 October 2009 - 02:26 PM (#30)
Citeaza
Originally posted by fafu1Ai dreptate cu aurul dai lovitura!!!!Cand vine criza mai mare, lumea o sa cumpere aur!!!!Si ce o sa faca, cu el? O sa-l manance?Lumea o sa moara de foame, nu mai le arde lor sa cupere aur!!!!!! :crazy:
Einstein
Postat 17 October 2009 - 11:09 PM (#31)
si daca ar fi cea mai mare saracie tot auru are valoarte,pentru ca e moneda de plata,daca nu se va considera valoarea unui lucru in aur ,atunci va fi: vand 10 gaini si tu imi dai 3 gasti,si daca vrei sa mergi in USA va trebui sa iei cu tine toata gospodaria ,
Postat 17 October 2009 - 11:50 PM (#32)
vinzi 10 gaini in schimbul a 2 saci de porumb....mai sunt multe varianteApropo de sua..............cu ce vrei sa mai ajungi acolo? :mrg: (daca vorbesti de cea mai mare saracie.....)
Einstein
Postat 18 October 2009 - 12:29 AM (#33)
forex e metoda de plata de a cumpara si a vinde,totu e pretu aurului,daca nu ar fi aur ,ar fi complicati,daca vrei sa mergi in USA ar trebui sa iti iei cu tine o vaca si 2 capre ca sa platesti billetu,si dupaia iti ma-i iei si 500 de oi cu tine ca sa ai cu ce trai,dar sa simplificat metoda,mai bine iti iei cu tine 100 de grame de aur,sau o cartela de bancomat,
Postat 18 October 2009 - 09:26 AM (#34)
Frate, tu vorbeai de cea mai mare saracie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Stii ce inseamna cea mai mare saracie?INSEAMNA CA NU MAI AI CUM SA MERGI IN SUA, CADE TOATE SISTEMELE.........MAI ALES CEL MONETAR (BANII)Daca lumea o sa moara de foame, ce o sa faca,, cu aurul........ca nu-l poate manca!Vai da greu esti de cap (scuze)Daca tu ai fi super bogat, cu turme de oi si turme de vaci, etc, etc, vei fi asa tampit sa vinzi oile si vacile pe AUR, si dupa ce ai aur mult, O TONA, ce o sa faci cu el? O sa mori, pt. ca aurul nu-l poti manca!O sa mai fie si categoriile de oameni care au miliarde de dolari, acei oameni vor deveni saraci, stii de ce? Pt. ca nici BANII nu ai cum sa-i mananci si degeaba vin ei cu bani ca sa cumpere un cal pt. ca ACEL OM CARE VINDE CALUL PE BANI, DUPA AIA CE O SA FACA,, CU BANII?Ai dreptate cand ai zis ca o sa platesti un bilet de avion cu 2 capre si o vaca, ce crezi ca patronii firmelor aviatice o sa-ti accepte aurul? Ce sa faca,, cu el? Sa se spele pe cap?Exact acelasi lucru se intampla azi cu imobiliarele, cunosc oameni care inainte de criza aveau aprox. 3-4 milioane de euro, investiti in terenuri, in acest moment nu au bani de tigari,....sunt saraci si disperati!Daca te duce mintea, ai putea COMPARA aceste terenuri cu aurul.................oricand poate sa cada la pamant!!Daca o sa se accentueze criza, cui ii mai arde sa cumpere aur.....aproape toate magazinele de bijuterii se vor inchide!!....................Daca tot vorbesti de cea mai mare saracie.....................................[Edited on 18-10-2009 by fafu1]
Einstein
Postat 18 October 2009 - 09:29 AM (#35)
Uita-te pe Discovery, la cei mai saraci oameni.....................pe acei oameni ii doare-n cour de aur, baza e agricultura sau vanatul!Si acei oameni au pariu..............pariu cu viata!! :aplauze:
Einstein
Postat 18 October 2009 - 09:28 PM (#36)
eu am vorbit de auru de pe forex care il cumperi imaginar ,dar real,si acel lucru imaginar are valoare si a fost simplificat din greu in usor,adica daca va fi foarte mare saracie asa cum inca na fost si tu vei fi angazat la mine,si eu iti spun ca iti voi da 100 de gaini in fiecare luna,pentru ca tu nu vrei aur ,ti-ar conveni nu ma-i bine ti-ar pica 30g aur si iti cumperi tu ce vrei,pentru ca si cel care vinde ai convine sa ia aur decat gaini,dar lucru se simplifica pentru ca daca vrei sa ati iei o bere nu ai cum inparti auru,si atuncia eu va spun hai ca am inventat banu o hartie, care nu are valoare dar indeplineste functia aurului la schimb de a vide si a cumpara,si cu cat mai mare saracie vor fi cerinte de a cumpara faina zahar etc,si totu se
Postat 25 October 2009 - 04:01 PM (#37)
Trading in Forex sau betting exchange?Eu as inclina catre forex.De exemplu la forex directia cotei este mai usor de prezis decit directia unei cote la cursele de cai.Oameni care sa faca un trai din forex exista.Dar oameni care sa faca un trai din trading in cursele de cai ? Nu! Cel putin asa se declara.Si eu cred ca este valabil.
Postat 08 May 2011 - 04:26 PM (#38)
Poate da cineva mai multe detalii despre bonusul primit la primul depozit? Presupun ca nu e ca la pariuri sa trebuiasca rulat sau ceva de genul, dupa cat timp si in ce conditii poate fi retras?
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor