Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: INCREDIBIL CUM SE FURA LA BAH !!!! - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

INCREDIBIL CUM SE FURA LA BAH !!!!

Postat 12 August 2009 - 07:10 AM (#1) Useril este offline   carstea79 

• Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 12-August 09

buna ziua, mi-am deschis recent un cont bah, am vrut sa pariez la ei, am primit un bonus de inregistrare de 22 de euro si am reusit sa fac din ei cateva sute....am jucat pe tot felul de evenimente, fotbal, tenis, baseball, inclusiv pariuri live pentru ca au cote destul de bune.Cand am vrut sa retrag mi-au cerut copie de buletin am trimis-o iar cand a fost vorba sa mi primesc banii din castiguri am primit doar cei 44 de euro pe care i-am depus la ei. am vrut sa vad ce se intampla , sigur este vreo greseala, am vrut sa intru in cont dar zice ca este blocat....am incercat sa iau legatura cu ei pe live chat, cred ca am asteptat mai bine de o ora si nimic, astept reply pe mail acum....cu siguranta sunt niste hoti si impostori, va rog sa nu mai pariati la ei si daca stie cineva cum pot face sa-mi recuperez banii de la ei, va multumesc:spaz::kisss:
0

Postat 12 August 2009 - 08:44 AM (#2) Useril este offline   clau78 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 655
  • Inregistrat: 22-November 06

Inca unul ....... du-te si lasa-neeeeeeeeeee
0

Postat 12 August 2009 - 08:49 AM (#3) Useril este offline   adi_h007 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1422
  • Inregistrat: 24-October 07

Citeaza

Originally posted by carstea79buna ziua, mi-am deschis recent un cont bah, am vrut sa pariez la ei, am primit un bonus de inregistrare de 22 de euro si am reusit sa fac din ei cateva sute....am jucat pe tot felul de evenimente, fotbal, tenis, baseball, inclusiv pariuri live pentru ca au cote destul de bune.Cand am vrut sa retrag mi-au cerut copie de buletin am trimis-o iar cand a fost vorba sa mi primesc banii din castiguri am primit doar cei 44 de euro pe care i-am depus la ei. am vrut sa vad ce se intampla , sigur este vreo greseala, am vrut sa intru in cont dar zice ca este blocat....am incercat sa iau legatura cu ei pe live chat, cred ca am asteptat mai bine de o ora si nimic, astept reply pe mail acum....cu siguranta sunt niste hoti si impostori, va rog sa nu mai pariati la ei si daca stie cineva cum pot face sa-mi recuperez banii de la ei, va multumesc:spaz::D
Bine, n-o sa mai pariez, mai ales ca am scos 1000 eur de-acolo fara nicio problema, chiar sunt hoti... :kisss:
0

Postat 12 August 2009 - 08:51 AM (#4) Useril este offline   adi_h007 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by carstea79buna ziua, mi-am deschis recent un cont bah, am vrut sa pariez la ei, am primit un bonus de inregistrare de 22 de euro si am reusit sa fac din ei cateva sute....am jucat pe tot felul de evenimente, fotbal, tenis, baseball, inclusiv pariuri live pentru ca au cote destul de bune.Cand am vrut sa retrag mi-au cerut copie de buletin am trimis-o iar cand a fost vorba sa mi primesc banii din castiguri am primit doar cei 44 de euro pe care i-am depus la ei. am vrut sa vad ce se intampla , sigur este vreo greseala, am vrut sa intru in cont dar zice ca este blocat....am incercat sa iau legatura cu ei pe live chat, cred ca am asteptat mai bine de o ora si nimic, astept reply pe mail acum....cu siguranta sunt niste hoti si impostori, va rog sa nu mai pariati la ei si daca stie cineva cum pot face sa-mi recuperez banii de la ei, va multumesc:spaz::kisss:
Te-ai gandit vreodata, asa macar odata ca nu ai indeplinit conditiile de rulare ale bonusului, probabil toata suma de vreo 3 ori pe cota unui eveniment minim 1.5? :D[Edited on 12-8-2009 by adi_h007]
0

Postat 12 August 2009 - 09:17 AM (#5) Useril este offline   mousini 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5553
  • Inregistrat: 16-March 07

Ce sa se gandeasca daca ei baga banii fara sa citeasca macar cateva randuri din regulamentul agentiei sau sa intrebe inainte pe cineva cum sta treaba cu seriozitatea acesteia sau mai stiu eu ce alte curiozitati ...Mare ti-e gradina Doamne, dar multi mai sar si gardul !
"Singurul lucru necesar pt triumful raului este ca oamenii buni sa nu faca nimic" (Edmund Burke)
0

Postat 12 August 2009 - 09:18 AM (#6) Useril este offline   clau78 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 655
  • Inregistrat: 22-November 06

Citeaza

Originally posted by Ionut_KOcarstea79 Nu te mira de raspunsurile lor pentru ca ai sa ajungi la concluzia mea: Toti sunt destepti numai noi suntem prosti!Eu chiar ieri am avut un eveniment neplacut cu Gamebookers.Era vorba sa retrag 500 de Ron si am patit ce am patit!Ma intreb cum pateam daca pariam pe mult mai mult si aveam de retras 1000 - 2000 Eur.
Asta se intampla.....se joaca,si se retrag banii.Tu nu ai inteles nimic nici dupa 20 de postari ale celor care au vrut sa te ajute.Vezi ca este ora 10 si 17 min,la 11.00 fugi din casa,deschide la ASTRA ala din colt.....

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: avion 2.JPG

0

Postat 12 August 2009 - 09:23 AM (#7) Useril este offline   adi_h007 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by mousiniCe sa se gandeasca daca ei baga banii fara sa citeasca macar cateva randuri din regulamentul agentiei sau sa intrebe inainte pe cineva cum sta treaba cu seriozitatea acesteia sau mai stiu eu ce alte curiozitati ...Mare ti-e gradina Doamne, dar multi mai sar si gardul !
Mda... Deci noi care le spunem cum sta treaba, noi care pariem de gramada de timp si n-am avut probleme, noi suntem aia care nu stim... Tineti-o tot asa baieti si o sa mai tot pierdeti, da de o sa rezolvati cu politia, o sa va vad si pe la televizor facandu-va de rusine...
0

Postat 12 August 2009 - 09:28 AM (#8) Useril este offline   adi_h007 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by Ionut_KOcarstea79 Nu te mira de raspunsurile lor pentru ca ai sa ajungi la concluzia mea: Toti sunt destepti numai noi suntem prosti!Eu chiar ieri am avut un eveniment neplacut cu Gamebookers.Era vorba sa retrag 500 de Ron si am patit ce am patit!Ma intreb cum pateam daca pariam pe mult mai mult si aveam de retras 1000 - 2000 Eur.
carstea inca n-a raspuns, poate va fi mai luminat si va intelege din ce am scris in primul post, probabil nu a respectat conditiile de rulare pe care orice casa ti le impune, insa acestea difera de la una la alta... Dar tu, fiule, o tii tot pe calea lata \"care duce la pieire și mulți sunt cei care intră pe ea\"... Iti spun asta pentru ca tu chiar esti pierdut... Nici nu stiu la ce iti mai raspund, daca dupa 50 de postari n-ai inteles ideea....
0

Postat 12 August 2009 - 11:39 AM (#9) Useril este offline   ipse2009 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1321
  • Inregistrat: 14-May 09

pt carstea79 cred ca ai retras inainte sa rulezi bonusul...trebuie sa fi atent pt ca la fiecare casa e e diferit.la unele case se cere rulaj cote peste 2(gamebookers) ,la altele peste 1,5(expekt,bet365),orice cote inclusiv 1,01(bwin,betoto),la vista bet si sportingbet cote de 1,20,etc...si chiar daca urmaresti bonusurile nu retrage toata suma o data.retrage ce ai depus si mai joaca...si retragi mai tarziu restul de bani pt ca altfel casa de pariuri isi da seama ca esti vanator de bonusuri.
0

Postat 12 August 2009 - 11:44 AM (#10) Useril este offline   ipse2009 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1321
  • Inregistrat: 14-May 09

ionut_ko esti prost facut gramada ori esti retardat...cum sa te ajute cineva cand te crezi atotstiutor??dar daca ma gandesc mai bine ai adus culoare forumului...esti ca tarky bulangiul,se distreaza lumea pe seama ta.:mrg:
0

Postat 12 August 2009 - 12:17 PM (#11) Useril este offline   Ionut_KO 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 11-August 09

mesaj sters si bann[Edited on 12-8-2009 by admin_pariuri]
0

Postat 12 August 2009 - 12:40 PM (#12) Useril este offline   dan-rusca 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2593
  • Inregistrat: 04-February 05

Draga Ionut si toti cei care va faceti cont doar cand credeti ca va \"fura agentiile\" :- lasand la o parte limbajul de coltul blocului , toti cei care \"se cred destepti\" si va trag de urechi pe cei care injurati agentiile ca se pot bucura la 500 de lei ai vostri , nu au avut si nu au nici o problema in a retrage , a depune , a rula bani la nicio agentie de pariuri recomadata de acest site , deci nici la Gamebookers si nici la BAH . De ce ? Pentru ca inainte de a depune vreun ban la orice agentie se intereseaza de conditiile de rulaj , de posibilitati de retragere etc. Copia de pe un act de identitate si de pe card este necesara la 99% din agentiile online - ca tu nu vrei sa le trimiti o astfel de copie nu mai este vina lor ci vina ta .
0

Postat 12 August 2009 - 12:42 PM (#13) Useril este offline   dan-rusca 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2593
  • Inregistrat: 04-February 05

Citeaza

Originally posted by carstea79 astept reply pe mail acum....
Nu crezi ca era mai indicat sa astepti intai raspunsul si apoi sa ii injuri ?
0

Postat 12 August 2009 - 04:19 PM (#14) Useril este offline   dvn 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 149
  • Inregistrat: 01-December 07

Sa fim seriosi, majoritatea caselor cer acte ca sa nu plateasca sau sa intarzie platileO casa care se respecta cere acte dinainte de primul depozit, nu cand ceri banii din castiguri. Cele care cer la final sunt doar jeguri ce nu merita iertate
0

Postat 12 August 2009 - 04:56 PM (#15) Useril este offline   betman99 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 566
  • Inregistrat: 08-July 09

Casele de pariuri cer acte pentru verificarea identitatii. Daca esti om serios, le trimiti si totul e in regula. Ce mare greutate e sa faci un scan si sa-l atasezi intr-un email? Cei care scriu aici sunt hunteri amatori care se izbesc de niste probleme relativ simple. Morala e sa nu te dai la urs fara bata. :)BAH percepe in jur de 2-3% la retragere in cont bancar. Sau poate e un comision surpriza de la ING...
Radu Banciu: "Nu exista noroc in fotbal. [...] doar ca suporter poti invoca norocul (pentru ca esti prost)..."
0

Postat 12 August 2009 - 08:04 PM (#16) Useril este offline   carstea79 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 12-August 09

am indeplinit conditiile de rulare de foarte mult timp, nu inteleg de ce mi-au facut asta
0

Postat 12 August 2009 - 08:17 PM (#17) Useril este offline   betman99 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 566
  • Inregistrat: 08-July 09

Conturi multiple de pe acelasi calculator/ip? :)Daca esti cinstit, trimite-le ce-ti cer si o sa primesti banii intr-o luna. Daca esti hunter wannabe, poti sa primesti depozitul initial daca ai ceva noroc si vrajeala. Succes!
Radu Banciu: "Nu exista noroc in fotbal. [...] doar ca suporter poti invoca norocul (pentru ca esti prost)..."
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba