Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: probleme sportingbet - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

probleme sportingbet

Postat 06 September 2009 - 12:01 AM (#1) Useril este offline   jablonsky 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 596
  • Inregistrat: 20-November 06

nu depuneti la astia!va limiteaza dupa un pariu nici nu puteti rula un eventual bonus!anuleaza pariuri la tenis pe game, la cote 1.7-2 si iti zic ca au avut cotele invers!la retragere o sa va ceara copie dupa certificat de nastere.!cea mai jegoasa casa,[Edited on 8-9-2009 by marius]
bet365, ing, gamebookers, partybets, toti niste zdrente
0

Postat 06 September 2009 - 12:03 AM (#2) Useril este offline   betman99 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 566
  • Inregistrat: 08-July 09

Sportingbet nu cere acte la retragere daca folosesti Moneybookers atat la depunere cat si la retragere.Cat despre limitare, te asigur ca bwin este mult mai atenta cu castigatorii decat ei. Sportigbet accepta mii de euro, n-am auzit sa fie probleme la cateva zeci sau sute, chiar si live!
Radu Banciu: "Nu exista noroc in fotbal. [...] doar ca suporter poti invoca norocul (pentru ca esti prost)..."
0

Postat 06 September 2009 - 12:08 AM (#3) Useril este offline   dan_-ddc 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 913
  • Inregistrat: 31-October 06

sportingbet sunt mult sub bwin !Intradevar la inceput accepta sume mari , dar daca vad ca nu faci parte din multime , te limiteaza imediat!Confirm ca anuleaza pariuri de motiv ca au fost cotele inversate, 1.72 2.00 ceva de genu!
0

Postat 06 September 2009 - 12:16 AM (#4) Useril este offline   betman99 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 566
  • Inregistrat: 08-July 09

Nu stiu ce meciuri cautati voi de va inverseaza cotele, dar n-am avut astfel de probleme. Pai daca accepta mii de euro la mize si au cote destul de bune pt o casa de duzina, cum poti s-o compari cu mizeria de bwin? :)Am auzit ca unora la cer acte pentru a vedea daca nu este vorba de abuz pentru bonusuri, dar oamenilor cinstiti n-au ce sa le faca. Atentie cu ip-urile la Ploiesti ca e urbea mica si nu se pot justifica miile de pariori din ultimii ani. Poate facem un seminar si cu juniorii ca sa evite casele cu probleme. :smile:
Radu Banciu: "Nu exista noroc in fotbal. [...] doar ca suporter poti invoca norocul (pentru ca esti prost)..."
0

Postat 06 September 2009 - 01:09 AM (#5) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5400
  • Inregistrat: 25-May 08

dan_-dcc: eu fac parte din multime.betman99: sint om cinstit. am pierdut toti banii la ei. :mrg:una peste alta, am rezolvat problema la ei. am pierdut toti banii. merci pentru atentionare, macar sa nu mai pun.
0

Postat 07 September 2009 - 10:02 PM (#6) Useril este offline   dan_-ddc 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 913
  • Inregistrat: 31-October 06

betman pariez rar la ei , de 2 ori mi s-a intamplat , odata la Roland Gaross in 2008 la un meci de al lui Dechy pe set sau meci , si odata anu asta la un meci willims cu *** pe game / brek!2 pariuri care au iesit castigatoare ,unde profitul total era de peste 1000 de euro!Nu cred ca e cazul sa vb de bonusuri la sumele astea!Bwin mi-a anulat cam 6-7 pariuri , la fel toate castigatoare , dar cred ca am pariuri de 50 de ori mai multe decat la sportingbet!phaenius - peste tot pe unde vine vorba de castiguri , tu esti cel care pierde!De unde ai frate atatia bani ?
0

Postat 07 September 2009 - 10:22 PM (#7) Useril este offline   relansat 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1587
  • Inregistrat: 04-December 05

din vanzari anterioare :banana::great::banana:
0

Postat 08 September 2009 - 01:42 AM (#8) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5400
  • Inregistrat: 25-May 08

Citeaza

Originally posted by dan_-ddcodata anu asta la un meci willims cu
Foame ti-a fost cu Williams. Macar sper ca ai mancat-o pe Serena, ca ai avut de unde :mrg:
0

Postat 08 September 2009 - 11:51 AM (#9) Useril este offline   alinu 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 12
  • Inregistrat: 23-June 07

Cere certificat de nastere la retragere? E adevarat?
0

Postat 08 September 2009 - 12:42 PM (#10) Useril este offline   DigitalDesire 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 210
  • Inregistrat: 12-June 09

puteti sa va logati in conturi pe sportingbet.ro ?
0

Postat 08 September 2009 - 02:07 PM (#11) Useril este offline   Fabulous 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1828
  • Inregistrat: 30-January 08

Nu cere nici un certificat, am retras si prin mb si prin card bancar si nici n-a fost vorba de asa ceva,nici la sportingbet nici la sora vistabet.....cere buletinul/pasaportul si rar de tot ti se cere o copie dupa factura pe numele si adresa ta.(asta am patit-o numai la vistabet)
0

Postat 08 September 2009 - 02:40 PM (#12) Useril este offline   crosby88 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 79
  • Inregistrat: 14-May 09

ba lasati-ma cu vistabet si sportingbet; daca castigi la ei pana vezi banii itzi tzatzaie izmenele..la vistabet am depus cu mb..cand sa scot asteapta vreo 4 zile si apoi banii inapoi in cont. ma suna una ca ar fi avut ei unele probleme cu mb (mb ar fi refuzat plata, lol); la casele astea 2 daca castigi esti cel mai mare dusman al lor. Sunt o gramada de case bune..va bateti capu cu tampitzii astia!
0

Postat 12 November 2009 - 06:25 PM (#13) Useril este offline   sperantza 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 2020
  • Inregistrat: 21-August 04

crosby88 cum ai rezolvat cu vistabet, am aceeasi problema nu primesc banii dupa repetate retrageri in MB , sau cont bancar, aceeasi vesnica problema ca sia ta ca au probleme cu MB
0

Postat 12 November 2009 - 07:20 PM (#14) Useril este offline   virtozo 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 151
  • Inregistrat: 09-November 08

si pe mine m-au limitat dupa citeva sute pariate si cistigate pe cote de 3+.Pt cei cu pariuri anulate, faceti oamenilor reclamatii la alderey unde au ei licenta parca sau la SBR, chiar recent a fost un caz pe SBR cu Bwin care tot asa au anulat un pariu la tenis pe cota 6, si dupa ce omu a facut reclamatie au platit!Ei incearca sa ne fraiereasca, asa ca nu va lasati cu 1 cu 2...
0

Postat 12 November 2009 - 08:41 PM (#15) Useril este offline   DinuAlin 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 338
  • Inregistrat: 21-February 08
  • LocationTerra

Eu am retras de la sportingbet intr-o duminica si luni la ora 14:00 aveam banii,aveti consultanta live,nu iti cere nimic pentru retragere in mb,iar pentru retragere pe card iti trebuie buletinul,e la fel ca la toate casele de pariuri,iar bwin e o \"zdreantza\" de casa de pariuri,eu am jucat la ei ca o sa castige jucatorul \"x\" cu mingea 2-3 de set,si a castigat cu migea 3,mi-au dat pariu pierdut si mi-au spus sa dovedesc ca am dreptate.Cum sa fac asta ?
0

Postat 12 November 2009 - 09:57 PM (#16) Useril este offline   virtozo 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 151
  • Inregistrat: 09-November 08

Bine ca nu pui ca jucatorul x se impiedica in minutul 34 si 50 sec, dak ai pus 2-3 euro asta e, pariurile astea cred ca-s inventate special sa poata sa le refuze dak au chef...pt sume mari puneti si voi pe ceva ce se poate dovedi cu rezultate oficiale de pe siturile de specialitate.
0

Postat 12 November 2009 - 11:29 PM (#17) Useril este offline   unlucky 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 198
  • Inregistrat: 16-October 08

din ce vad aici cred ca au ei probleme cu MB si ca e mai bine sa retragi pe card....eu am conturi si la sportingbet si la surioara vistabet si la retragere (pe card) nu mi-au cerut ABSOLUT NICI UN FEL DE ACTE.....si bani intra la prima retragere cam in 3-4 zile, la urmatoarele in 1-2 zile. Despre limitari nu stiu, ca n-am pariat mai mult de 300 niciodata (MM-ul nu ma lasa...)
0

Postat 20 November 2009 - 04:14 PM (#18) Useril este offline   pchkoss 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 88
  • Inregistrat: 14-November 09

am retras la sporting aseara,si azi imi cere tot felul de copie dupa buletin card si factura curenta .. astia sunt sanatosi ? de unde sa le dau factura...
0

Postat 20 November 2009 - 05:09 PM (#19) Useril este offline   Edmond_ 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1287
  • Inregistrat: 28-December 07

Citeaza

Originally posted by pchkossam retras la sporting aseara,si azi imi cere tot felul de copie dupa buletin card si factura curenta .. astia sunt sanatosi ? de unde sa le dau factura...
o factura de la utilitati...Si eu am retras zilele trecute dupa ce am depus ceva prin moneybookers pentru a putea debloca retragerea tot prin aceasta varianta
0

Postat 20 November 2009 - 05:15 PM (#20) Useril este offline   sormar 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1628
  • Inregistrat: 22-November 04

Citeaza

Originally posted by DinuAlinEu am retras de la sportingbet intr-o duminica si luni la ora 14:00 aveam banii,aveti consultanta live,nu iti cere nimic pentru retragere in mb,iar pentru retragere pe card iti trebuie buletinul,e la fel ca la toate casele de pariuri,iar bwin e o \"zdreantza\" de casa de pariuri,eu am jucat la ei ca o sa castige jucatorul \"x\" cu mingea 2-3 de set,si a castigat cu migea 3,mi-au dat pariu pierdut si mi-au spus sa dovedesc ca am dreptate.Cum sa fac asta ?
contesti pariul si sunt obligati sa urmareasca inregistrarea video.
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba