Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: probleme sportingbet - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

probleme sportingbet

Postat 30 November 2009 - 05:26 PM (#21) Useril este offline   Fleacabogdan 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 922
  • Inregistrat: 31-December 08

se pot face retrageri direct pe card la sporting bet? ca mie imi arata numa optiunea de transfer bancar
0

Postat 30 November 2009 - 05:35 PM (#22) Useril este offline   marius 

• Parior Senior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7555
  • Inregistrat: 21-October 03

Pentru a avea optiunea de retragere cu cardul, ar trebui sa ai un depozit cu acel card.
0

Postat 30 November 2009 - 06:01 PM (#23) Useril este offline   karate 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 804
  • Inregistrat: 09-August 06

Citeaza

Originally posted by mariusPentru a avea optiunea de retragere cu cardul, ar trebui sa ai un depozit cu acel card.
schimba browseru ca asa am patit si eu . si dupa o sa iti apara si retragerea cu cardul !!!
Nu banii te fac pe tine ,tu ii faci pe ei !!! Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I 'm not sure about the Universe" - Albert Einstein
0

Postat 17 December 2009 - 07:58 PM (#24) Useril este offline   underline 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 30
  • Inregistrat: 14-December 09

am zis sa imi scriu si eu parerea la sportingbet...am primit un premiu la un concurs, l-am rulat, am facut ceva bani iar dupa 5 zile am depus ceva bani la ei cu un card visa (deoarece altfel nu puteam retrage intrucat nu depusesem pana atunci), iar dupa 3 zile am primit banii direct pe card. optiunea aceea de a retrage cu cardul nu are incio legatura cu browserul. pana nu depui cu un card VISA, nu iti va aparea acea optiune...mie imi valideaza in maxim un minut orice pariu, au si chat, si telefon unde ii poti contacta. Numarul gratuir nu merge deocamdata dar ma gandesc ca avem cu totii minute internationale. toate bune si frumoase..pana acum:P
0

Postat 05 March 2010 - 09:57 PM (#25) Useril este offline   Fleacabogdan 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 922
  • Inregistrat: 31-December 08

http://img502.imageshack.us/img502/5567/isn.pngnu trebuia cumva sa primesc void?
0

Postat 06 March 2010 - 08:58 AM (#26) Useril este offline   Slice 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 133
  • Inregistrat: 13-February 08

meciurile din Franta2 s-au terminat aseara. am luat un sistem de doua din opt la scor corect. nici acum nu au validat biletul pentru ca s-au blocat la Nantes - Tours, probabil nu au aflat scorul corect acolo. :super:)penibili rau de tot.
0

Postat 16 April 2010 - 12:44 PM (#27) Useril este offline   chiochips 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 12
  • Inregistrat: 06-September 08

incerc sa retrag prin transfer bancar,toate bune si frumoase pana la Localitatea sucursalei,unde orice bag imi arata ca este gresit . poate sa ma ajute careva ?:twak_125:
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba