Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: probleme verificare identitate betfair - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

probleme verificare identitate betfair

Postat 21 August 2011 - 03:01 PM (#61) Useril este offline   alex007 

• Parior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 20
  • Inregistrat: 13-July 11

Vezi postareacr2krl9, la 21 August 2011 - 11:44 AM, a spus:

Si eu am fost in aceeasi situatie am avut aprox. 60 de euro in Australian Wallet si am tot amanat verificarea si pana la urma mi-au blocat aus wallet-u. Dupa 1 an si ceva m-a ajutat ipse2009(Multumesc :mrg: ), dar ce folos banii mei erau la Tazmanieni deja si era mult prea complicat sa-i recuperez, macar daca era o suma exorbitanta mai ziceam si eu. Un sfat: Nu face-ti ca mine :no:

Eu nu am banii in AUS Wallet....sunt in contu principal. Si am primit doar mailuri de age verification. Evident ca in mail scria ceva de genu ca daca vreau sa am acces la toate produsele betfair..sa fac si KYC. Dar ma repet...nu am banii in Tazmania :D
0

Postat 22 August 2011 - 12:14 AM (#62) Useril este offline   bogdan7177 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 293
  • Inregistrat: 08-September 04

Vezi postareaalex007, la 21 August 2011 - 03:01 PM, a spus:

Eu nu am banii in AUS Wallet....sunt in contu principal. Si am primit doar mailuri de age verification. Evident ca in mail scria ceva de genu ca daca vreau sa am acces la toate produsele betfair..sa fac si KYC. Dar ma repet...nu am banii in Tazmania :hello!:

Verificarea e simpla......actele semnate si stampilate de un administrator de firma sau imputernicit si se rezolva. Trebuie sa ai un amic care are firma si stampila.....
Timpul e ucigasul perfect!!!
0

Postat 09 November 2011 - 07:51 PM (#63) Useril este offline   Manson29041985 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 13
  • Inregistrat: 21-March 08

am primit prin sms un cod de verificare,banuiesc ca e de la betfair...ce fac cu el?..unde-l introduc...sunt novice pls help
0

Postat 09 November 2011 - 08:30 PM (#64) Useril este offline   Cantona 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 231
  • Inregistrat: 01-September 11
  • LocationTransilvania

Pai in sms-ul ala ce scrie? Ti-ai facut acum cont la ei si imediat ai primit sms sau cum ?
Imagine postata
0

Postat 09 November 2011 - 10:12 PM (#65) Useril este offline   alin0608 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 39
  • Inregistrat: 25-December 10

Vezi postareaCantona, la 09 November 2011 - 08:30 PM, a spus:

Pai in sms-ul ala ce scrie? Ti-ai facut acum cont la ei si imediat ai primit sms sau cum ?

mai catona cel bleg nu inteleg dece te bagi tu in seama cu lUMEA PE BUNE
VEZI DE TREABA TA MA BAIETICA CA ASA TE AI BAGAT IN SEAMA SI CU TOPICUL MEU DAR TU NU PRICEPI NIMIC DAR TOT ITI DAI CU PAREREA PARCA ESTI O TATA DE AIA DE LA TARA SAU CHIAR ESTI DE LA TARA?
-1

Postat 09 November 2011 - 10:36 PM (#66) Useril este offline   Manson29041985 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 13
  • Inregistrat: 21-March 08

sorry sms l-am primit din alta parte m-am inregistrat pe un site,nu specifica unde sa trimit...scrie va rugam sa intoduceti codul de verificare:.......nu era de la betfair
la betfair am trimis pe adressvalidation@betfair.com scan dupa buletin,permis conducere,card si tot nimik
0

Postat 09 November 2011 - 11:42 PM (#67) Useril este offline   Cantona 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 231
  • Inregistrat: 01-September 11
  • LocationTransilvania

Vezi postareaalin0608, la 09 November 2011 - 10:12 PM, a spus:

mai catona cel bleg nu inteleg dece te bagi tu in seama cu lUMEA PE BUNE
VEZI DE TREABA TA MA BAIETICA CA ASA TE AI BAGAT IN SEAMA SI CU TOPICUL MEU DAR TU NU PRICEPI NIMIC DAR TOT ITI DAI CU PAREREA PARCA ESTI O TATA DE AIA DE LA TARA SAU CHIAR ESTI DE LA TARA?

1. l-am intrebat pentru a putea sa ii ofer mai multe informatii.
2. lasa Caps ca nu suntem chiori
3. nu iti arata frustratile prin topicuri ce nu tin de prostia ta
Imagine postata
0

Postat 11 November 2011 - 10:25 AM (#68) Useril este offline   alin0608 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 39
  • Inregistrat: 25-December 10

cantona cel prostalau termina cu jignirile ca tu ai inceput cu jignirile nu eu ,prostu copiilor
0

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba