Bravo pescadorule :bun:Bilbao a jucat extrem de slab. A mers la egal meciul asta. Singurul moment in care au jucat putin fotbal au fost alea 5 minute dupa ce au primit golul. Tenerife era clar echipa de batut. Hentul ce a precedat golul a fost si el suspect din 1 metru i-a dat in mana. Oricum arbitru mi s-a parut cam chior ca sa nu spun prost.
|
|
Una pe zi...
Postat 23 September 2009 - 11:59 PM (#41)
Rechinii se nasc inotatori!
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
Postat 24 September 2009 - 12:02 AM (#42)
Stii care este problema, in primul rand nu ma \"jigni\"... dvs... suntem intre prieteni ce au acelasi hoby, Gabita cel putin a sters pe jos cu mine... de aceea calea de mijloc este de dorit. Cu scuzele de rigoare dar nu sunt Maica Tereza. Se vand predictii cu cote pe care abia le vezi cu lupa, scremute 2-3 pe saptamana si neaparat cu pauze pentru refacere caci probabil au justificari de 3 stelute. Consider ca ce prezint inainte \"free\" reprezinta destul tinand cont ca altii primesc mult mai putin... si fara chitanta... :bun:
Postat 24 September 2009 - 12:21 AM (#43)
Citeaza
Originally posted by betting_agentpescadorului...am nevoie de o cota de 2..ca mi-am pierdut nervii si inspiratia si vad ca esti in forma..
Postat 24 September 2009 - 07:32 AM (#44)
Helsingborgs vs AIK Solna - 3-2 :no:Etapa a 24-a din prima liga suedeza, demarata ieri, continua astazi avand printre protagonisti si perechea Helsingborgs vs AIK Solna doua echipe de \"prima mana\" cu un destin asemanator, in marea majoritate a cazurilor prezente in zona podiumului si bucurandu-se impreuna la bine dar si suferind impreuna la greu cand in 2005 au retrogradat un sezon... impreuna. Astazi s-ar fi aflat la fel de apropiate daca evolutia lor n-ar fi suferit, la un momentdat, traiectorii antagonice gazdele intrand intr-o incredibila serie neagra de 6 etape fara victorie (2 remize si 4 infrangeri) care i-a plasat undeva pe locul 7 cu 36 de puncte la o diferenta de 4 puncte de zona Europa League in timp ce oaspetii ramasi pe un trend ascendent, tot in aceeasi perioada, au reusit 5 victorii si o remiza cu care se inghesuie pe prima pozitie cu IFK Goteborg ce si-au \"consumat\" etapa ieri 0-0 la Orebro. Chiar daca la Helsingborgs tensiunile au atins apogeul probabil ca nu astazi vor sparge ghinionul caci au nesansa sa dea piept cu niste adversari extramotivati care si cu un punct s-ar ridica pe cea mai inalta treapta dar ca singuri ocupanti ai fotoliului de onare depasindu-si rivalii din Goteborg ori ca sa fie siguri nu se vor multumi cu jumatati de masura.Un 2 de 2.60 la Pinnacle (a scazut 10 zecimi in de cand am postat-o in concurs ceea ce probabil e de bine) cred ca poate fi de luat in calcul.[Edited on 24-9-2009 by pescadorul]
Postat 24 September 2009 - 07:53 AM (#45)
acum fara vreun pic de rautate dar cu niste surse in plus de inspiratie ...ai scoate un profit ceva mai mare ...tauras nu l-am vazut pe la nimeni ieri si cel putin la stanley avea 3.60 :hello!: , din cate am vazut eu facea parte din sursele tale de inspiratie ...+ ai ratat everton si boulogne pe ieri:smile:
Postat 24 September 2009 - 10:27 AM (#46)
ei si tu acum \'\'am maturat pe jos cu tine\'\' ,te-am facut doar catelul de paza a matematicianului ,fara parinti ,fara injuraturi obscene ,fara flegme.Vesnic am fost de partea ta ti-am apreciat calitatile,chestia aia cu \'\'catelul de paza\'\' a fost doar asa un pamflet,daca m-ai cunoaste cu adevarat ai observa ca sunt\'\' pita lui Dumnezeu\'\' cum se spune prin Arad de unde \'\'ma trag\'\'. Nu am fost de acord cu listele alea lungi si plictisitoare a matematicianului, postate in ultima vreme la limita sau dupa ce incepeau meciurile,majoritatea in ultima vreme cu 80 % omologare( pt aia a si intrerupt matematicianul omologarile) cu valuebeturi puse asa in scarba \'\'la umplutura\'\' sau altele mergand pe aceeasi linie ( vezi Chelsea 1-0 , Celtic Glasgow 2-1 ) ,totul culminand cu afirmatia matematicianului de acu 2 saptamani parca ,unde spunea ca listele cu valuebeturi sunt \'\'inutile\'\'. Si atunci vesnic ai aparut tu, care normal, din spirit de solidaritate cu \'\'sefu\'\' ,m-ai facut nebun si incult asa subtil, ca de ce ma bag ca e pe gratis ca face ce vrea cu munca lui.....pai mai frate .....oamenii se inspira dupa valuebeturile alea,pierd bani ,odata ce postezi ceva ar trebui sa si iti asumi ceva ceva responsabilitate pt ce faci acolo.Deci sa revin.....din moment ce creierul intregului circ de aici, afirma ca de fapt varza asta de valuebeturi e \'\'inutila\'\' eu zic ca ceea ce am afirmat eu anii trecuti ,bine nu in termeni tocmai ortodocsi ca doar suntem barbati nu suntem in manastire, e real , pana si TU de multe ori ai trecut spasit de partea cealalta a baricadei,dorind \'\'schimbarea\'\'Vorba lunga saracia omului, in concluzie .....eu zic ca in anii astia nu am vrut raul acestei comunitati de aici, ce am afirmat e real, tu desi stiai ca e real ai actionat in spiritul anilor \'\'trecuti\'\' \'\'cand cei ce nu sunt cu noi sunt impotriva noastra\'\' aparand \'\'conducatorul\'\' infierand tot ce se spune impotriva lui.Cam atat.....in rest eu iti port respectul ....apreciez ceea ce faci si esti, sunt convins ca \'\'stii mai multe\'\' decat matematicianu.....iar duelurile noastre sper sa aduca in final si \'\'vantul schimbarii\'\'.....
Postat 24 September 2009 - 12:31 PM (#47)
Citeaza
Originally posted by pescadorulStii care este problema, in primul rand nu ma \"jigni\"... dvs... suntem intre prieteni ce au acelasi hoby, Gabita cel putin a sters pe jos cu mine... de aceea calea de mijloc este de dorit. Cu scuzele de rigoare dar nu sunt Maica Tereza. Se vand predictii cu cote pe care abia le vezi cu lupa, scremute 2-3 pe saptamana si neaparat cu pauze pentru refacere caci probabil au justificari de 3 stelute. Consider ca ce prezint inainte \"free\" reprezinta destul tinand cont ca altii primesc mult mai putin... si fara chitanta... :bun:
"Singurul lucru necesar pt triumful raului este ca oamenii buni sa nu faca nimic" (Edmund Burke)
Postat 24 September 2009 - 12:53 PM (#48)
Pescadorul nu trebuie blamat in nici un fel. N-a cerut bani nimanui desi, poate, ar fi mai indreptatit ca altii sa o faca. Oricum ofera destule predictii, la niste cote babane.Nu e nimeni obligat sa posteze si el totusi o face. Iar calitatea predictiilor lui este mult peste cea a unor predictii mizerabile, date la paid.Nu-i este nimanui greu sa culeaga niste informatii si sa gandeasca un pariu. Dar asa suntem noi, obisnuiti cu mocangeala si cu roadele culese din munca altora.
Postat 24 September 2009 - 01:53 PM (#49)
Citeaza
Originally posted by VercingetorixPescadorul nu trebuie blamat in nici un fel. N-a cerut bani nimanui desi, poate, ar fi mai indreptatit ca altii sa o faca. Oricum ofera destule predictii, la niste cote babane.Nu e nimeni obligat sa posteze si el totusi o face. Iar calitatea predictiilor lui este mult peste cea a unor predictii mizerabile, date la paid.Nu-i este nimanui greu sa culeaga niste informatii si sa gandeasca un pariu. Dar asa suntem noi, obisnuiti cu mocangeala si cu roadele culese din munca altora.
"Singurul lucru necesar pt triumful raului este ca oamenii buni sa nu faca nimic" (Edmund Burke)
Postat 24 September 2009 - 02:07 PM (#50)
Salut Pescadorul.. o parere despre fanteziile astea ?aalesund @ 2,7santa clara x @ 2,85gijon (-1,5) @ 3,9helsinborg x @ 3,00malmo @ 2.30halmstads x @ 3,00trelleborgs @ 2.90mjallby x @ 3.30 sistem 6/8 cu 5lei:great:
Postat 24 September 2009 - 02:51 PM (#51)
deja topicul asta a devenit haios... pecadorule cote de 8 nu le dai?... acum a esti in forma ca dupa aia... :steluta:
Rechinii se nasc inotatori!
Postat 24 September 2009 - 04:30 PM (#52)
joc maxim 4 pe zi... in wekend in functie de meciurile pe care le gasesc \"dispuse\" in rest cate una pe zi ca nici oferta nu-mi permite si nu joc tot ce misca. Ieri au fost o gramada si de aceea am jucat 2. In forma am fost tot timpul numai ca nu v-am aratat... :mrg:Ca sunt si zile negre dar nesemnificative financiar fata de plusuri pentru ca am spus de atatea ori ca cea mai buna metoda este \"speedy money\" investesti putin castigi mult numai ca trebuie sa te obisnuiesti sa cauti cotele mari. Castigi mult fata de investitie nu mult in sine pentru ca un castim maxim la acest tip de pariere nu este enorm. dar este ca-n alimentatia sanatoasa, putin si des... :steluta:
Postat 24 September 2009 - 04:41 PM (#53)
Citeaza
Originally posted by Andiacum fara vreun pic de rautate dar cu niste surse in plus de inspiratie ...ai scoate un profit ceva mai mare ...tauras nu l-am vazut pe la nimeni ieri si cel putin la stanley avea 3.60 :hello!: , din cate am vazut eu facea parte din sursele tale de inspiratie ...+ ai ratat everton si boulogne pe ieri:smile:
Postat 24 September 2009 - 04:59 PM (#54)
ma refeream la 2 site-uri dupa care te inspiri si k iti lipsesc vreo 3 in portofoliu :steluta: atata tot oricum bafta in continuare ...sa vina castigurile
Postat 24 September 2009 - 05:04 PM (#55)
Citeaza
Originally posted by Andima refeream la 2 site-uri dupa care te inspiri si k iti lipsesc vreo 3 in portofoliu :P atata tot oricum bafta in continuare ...sa vina castigurile
Postat 24 September 2009 - 06:59 PM (#56)
Citeaza
Originally posted by Andima refeream la 2 site-uri dupa care te inspiri si k iti lipsesc vreo 3 in portofoliu :steluta: atata tot oricum bafta in continuare ...sa vina castigurile
Postat 24 September 2009 - 07:43 PM (#57)
felicitari pentru treaba depusa pescadorule dar pcat ca 70% din topicurile de pe aceste site sunt doar bafte si rautati
Postat 24 September 2009 - 07:57 PM (#58)
recunosc ca m-a ajutat predictia ta helsingborg-aik...am zis ca prea ai fost inspirat de la inceput ...deci ar trebui sa pierzi acum si am luat 1 solist la cota 2.76.nu vreau sa se creada ca vreau sa fiu ironic sau altceva...tot respectul pt predictii...mi se para doar o chestie funny ca mi-a iesit si modul cum am gandit-o:)
Postat 24 September 2009 - 08:21 PM (#59)
Perfect, imi esti dator vandut, stii cum este feme... pardon pariul te ridica, pariul te coboara... :mrg:Genoa vs Juventus - 2-2 :bun:Singurele echipe din Serie A italiana care nu si-au jucat sansele in etapa a 5, Genoa vs Juventus, se intalnesc in aceasta seara pentru a intra si ele in randul lumii. Despre Juventus probabil ca nu mai trebuie spuse multe pentru ca pana si nevasta-mea a auzit, despre Genoa insa trebuie sa stim ca a avut prima intalnire cu maretii lor adversari in divizia secunda in sezonul 2006/07. Gazdele erau acolo caci atat puteau, oaspetii insa fusesera \"cazuti\" pe baza \"afacerilor dubioase\" legate de niste meciuri trucate ori noi ne rupeam in figuri cu predictii cat mai instelate pentru a le cantari sansele. Au promovat impreuna anul urmator, torinezii vazand ca golul lasat de ei in prima liga fusese ocupat rapid de Inter. Exilul trait la nivelul secund a lasat ceva in talentul excampionilor ce-n urmatorii doi ani n-au reusit sa revina in frunte in schimb nou promovatii din Genoa au produs ceva rumoare printr-o ascensiune surprinzatoare ce le-a permis o situare finala, aunl trecut, chiar sub mult mai galonatii lor adversari de azi, pe locul 4. Acest sezon, probabil ne va prezenta intoarcerea \"batranei doamne\" fiind singura saraca ce prezinta nimic la remize si nimic la infrangeri ori un scor favorabil astazi in fieful genovezilor i-ar aduce ceva din gloria de odinioara odata cu inscaunarea pe tronul ce-i mai poarta inca \"urma\" si ar trimite semnale clare adversarilor, s-a intors \"stapana\". Dar si oaspetii au demonstrat inca din debut ca aparitia lor in \"high life\" nu a fost intamplatoare si cu 3 victorii si o exceptie, o stea va straluci pe firmamentul performantei. Meciurile directe, putine cate au fost, s-au soldat in proportie de 50% cu scoruri stufoase iar pana acum Genoa, cel putin, s-a dovedit deosebit de priceputa s-o intr-duca in poarta adversa in mod repetat, calitate ce si-o va proba probabil si astazi, ori vizitatorii daca vor sus trebuie sa inscrie mai mult decat \"naravasele\" gazde. Un Over 2.5 de 1.90 va va face probabil sa spuneti, a murit pescadorul, l-au lichidat suedezii. Eu joc 10 euro pe Over 3.5 de cota 3.00 de la Gamebookers.[Edited on 24-9-2009 by pescadorul]
- ← Biletul zilei
- Articole importante despre pariuri # ACADEMIA e-Pariuri
- Vreau sa-si exprime fiecare opinia! Cota 3 →
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor