Salutari la toata lumea!Din ce am citit pe net BET365 ar fi o casa extrem de serioasa la pariuri si ma gindeam sa ma inscriu si eu. Intrebari:1) Am card VISA ELECTRON la Raiffeisen BANK (card de salariu). Pot sa depun bani cu acest card in contul meu (dc fac cont ) de la BET365? DC da, cit dureaza pina intra banii de pe card in contul BET365 ptr pariurile mele?2) Retragerile se pot face tot pe acest card? Cit dureaza pina se actualizeaza contul (adik scot banii:P)3) Am inteles ca dc se trimite invitatie de la cineva deja inregistrat primesti si tu niste bani. Da sau nu? 4)La deschiderea unui nou cont spune asa : \"\" Deschideti un cont, efectuati un depozit de cel putin 20 RON* si aveti dreptul la un bonus de 100% din depozitul dumneavoastra pana la maxim 200 RON*\"\". Adica daca depun 20 RON imi da bonus 20 RON (sau 200RON)? Pentru a incasa cei 200 RON tre sa deschid contul cu 200RON? 5) Tot la inregistrare mai spune : Se poate paria cu bonusul dupa ce s-a rulat o data valoarea depozitului eligibil. adik pot sa pariez din bonus dupa ce am pariat depozitul initial? 6) Tot la inregistrare mai spune : Suma depozitului eligibil si a bonusului trebuie rulata de trei ori inainte de a solicita o retragere. Astfel, suma maxima care trebuie rulata este de 1200 RON*. Adik tre sa pun un pariu de 1200RON?? sau in total pariurile mele tre sa depaseasca 1200 RON?7) O alta casa de pariuri care sa iti dea bonus si sa nu te frece atita care ar fi?Multumesc!Multumesc![Edited on 24-9-2009 by gabigabi]
|
|
Intrebari generale bet365
Postat 24 September 2009 - 10:20 PM (#2)
1. da. dureaza 1-2 minute.2. da. 2-3 zile3. nu stiu4. exista un bonus de 100% la prima depunere, dar nu mai mult de 100 euro. esti eligibil sa pariezi bonusul, dupa ce ai rulat depozitul o data.apoi, trebuie sa rulezi bonusul si depozitul de 3 ori (rulaj maxim de 600 euro) pe cote mai mari de 1,5. se accepta si combinatii, dar fiecare meci din combinatie trebuie sa aiba cota mai mare de 1,5rulajul trebuie facut in maxim 90 de zile.5. vezi pct 46. idem7. toti te freaca, mai mult sau mai putin
Postat 24 September 2009 - 10:25 PM (#3)
1) Maxim 30 de secunde2) Da , prima data dureaza cateva zile dupa e posibil sa iti primesti banii chiar a doua zi3) Da4) Da , am impresia ca bonusul asta nu se cumuleaza cu ala care il primesti fiind invitat de cineva.5) Da , trebuie sa rulezi pe 1 sau mai multe pariuri suma pe care o depui si dupa poti sa pariezi si din bonus6) Cumulat toate pariurile tale trebuie sa faca 1200RON pentru a putea retrage(cred ca mai trebuie sa verifici si cu un act de identitate).7) Cam toate casele iti cer sa rulezi bonusul , la Bet365 parca nu e cota minima(din ce tin minte) , la altele da sau poate sa iti ceara sa rulezi banii de mai multe ori (sau mai putine ori).EDIT: La combi toate meciurile trebuie sa aibe cota >1.5? Suna putin aiurea.[Edited on 24-9-2009 by free2tedy]
Postat 24 September 2009 - 10:27 PM (#4)
Multumesc pentru raspunsul foarte rapid!Maine sper sa fac prima depunere . Nush ce casa sa aleg...si sportingbet are 100 RON dar : # Toată suma bonusului, precum şi întreaga primă depunere trebuie să fie pariată de cel puţin cinci ori la cote de 1.20 sau mai mari (x25 la cazinou şi x10 în sala de jocuri). Acest lucru înseamnă că atât depunerea iniţială, cât şi bonusul trebuie folosite de 5 ori pentru pariere. \" pm...Am citit ca era o casa care iti cerea doar 1 rulaj la o cota de 1.5. nu mai tin minte care ...o sa caut.
Postat 24 September 2009 - 10:32 PM (#5)
Citeaza
Originally posted by free2tedyEDIT: La combi toate meciurile trebuie sa aibe cota >1.5? Suna putin aiurea.[Edited on 24-9-2009 by free2tedy]
Postat 25 September 2009 - 11:54 AM (#6)
Am intrat pe site-ul BET365 si spune :Recomandati un Prieten50 RON pentru dumneavoastra, 50 RON pentru prietenul dumneavoastra. Deci : care ma recomanda?:plott:
Postat 25 September 2009 - 01:26 PM (#7)
Daca primesti 50 ron prin referal, nu mai primesti si bonusul de 200 ron
Postat 30 September 2009 - 10:39 AM (#8)
am vazut si eu ca bet 365 ofera 200 de ron bonus la prima depunere.stie cineva daca se aplica bonusul si la depunerea minima(25 RON din cate am vazut) si daca accepta visa electron de la ING.mersisi inca ceva....bonusul se da automat dupa depunere sau e vreun cod de oferta sau ceva?[Edited on 30-9-2009 by seciu_cata3000]
Postat 30 September 2009 - 05:46 PM (#9)
ceva pareri despre Sportingbet?m-am uitat peste oferta lor si este fff bogata.Dc depui 100 RON primeste 100 RON (MAXIM). DAR mai scrie in reg si asta:Bonusurile sunt creditate jucătorilor care pariază pentru divertisment. Jucătorii profesionişti sau jucătorul (jucătorii) care abuzează de sistemul de bonusare în orice fel pot fi discreditaţi de la orice bonus acordat, în cazul în care conducerea Sportingbet consideră necesar.ADIKA????
Postat 30 September 2009 - 05:49 PM (#10)
Adica sa nu iei bonusul de doua ori pentru tine, de exemplu... :)[Edited on 30-9-2009 by betman99]
Radu Banciu: "Nu exista noroc in fotbal. [...] doar ca suporter poti invoca norocul (pentru ca esti prost)..."
Postat 30 September 2009 - 09:42 PM (#11)
Citeaza
Originally posted by gabigabiceva pareri despre Sportingbet?m-am uitat peste oferta lor si este fff bogata.Dc depui 100 RON primeste 100 RON (MAXIM). DAR mai scrie in reg si asta:Bonusurile sunt creditate jucătorilor care pariază pentru divertisment. Jucătorii profesionişti sau jucătorul (jucătorii) care abuzează de sistemul de bonusare în orice fel pot fi discreditaţi de la orice bonus acordat, în cazul în care conducerea Sportingbet consideră necesar.ADIKA????
Postat 30 November 2009 - 12:30 PM (#12)
Citeaza
Originally posted by gabigabiSalutari la toata lumea!Din ce am citit pe net BET365 ar fi o casa extrem de serioasa la pariuri si ma gindeam sa ma inscriu si eu. Intrebari:1) Am card VISA ELECTRON la Raiffeisen BANK (card de salariu). Pot sa depun bani cu acest card in contul meu (dc fac cont ) de la BET365? DC da, cit dureaza pina intra banii de pe card in contul BET365 ptr pariurile mele?2) Retragerile se pot face tot pe acest card? Cit dureaza pina se actualizeaza contul (adik scot banii:P)3) Am inteles ca dc se trimite invitatie de la cineva deja inregistrat primesti si tu niste bani. Da sau nu? 4)La deschiderea unui nou cont spune asa : \"\" Deschideti un cont, efectuati un depozit de cel putin 20 RON* si aveti dreptul la un bonus de 100% din depozitul dumneavoastra pana la maxim 200 RON*\"\". Adica daca depun 20 RON imi da bonus 20 RON (sau 200RON)? Pentru a incasa cei 200 RON tre sa deschid contul cu 200RON? 5) Tot la inregistrare mai spune : Se poate paria cu bonusul dupa ce s-a rulat o data valoarea depozitului eligibil. adik pot sa pariez din bonus dupa ce am pariat depozitul initial? 6) Tot la inregistrare mai spune : Suma depozitului eligibil si a bonusului trebuie rulata de trei ori inainte de a solicita o retragere. Astfel, suma maxima care trebuie rulata este de 1200 RON*. Adik tre sa pun un pariu de 1200RON?? sau in total pariurile mele tre sa depaseasca 1200 RON?7) O alta casa de pariuri care sa iti dea bonus si sa nu te frece atita care ar fi?Multumesc!Multumesc![Edited on 24-9-2009 by gabigabi]
Postat 03 December 2009 - 01:08 AM (#13)
Ce inseamna coloana \"Clasare E/W\" din bilet (este penultima, chiar inainte de rezultat)
Rechinii se nasc inotatori!
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
Postat 03 December 2009 - 05:59 AM (#14)
shark - pariuri Each Way. Cand se selecteaza, se dubleaza miza pariata, jumatate fiind pentru castigator, cealalta pentru clasare in primii 3 (sau primii 2). Se foloseste la cursele de cai sau caini, dar si la alte sporturi (ex. tenis) pentru castigarea competitiei.
Postat 03 December 2009 - 06:23 PM (#15)
MersiInca o intrebare pentru cine stie:Cum pot vedea care sunt mecurile urmatoare la care se aplica promotia \"0:0 Pariurile se ramburseaza!\" ca la oferta vad doar meciurile la care s-a aplicat promotia
Rechinii se nasc inotatori!
Postat 03 December 2009 - 06:34 PM (#16)
Promotia se aplica pentru toate meciurile de fotbal. Acolo iti arata care sunt ultimele meciuri care s-au terminat 0-0.
Postat 26 March 2010 - 08:43 PM (#17)
stie cineva la bet365 cum pot sa fac acea verificare de identitate fara metoda aia de scrisoare ca am vreo 4 zile si nu am primit nimic am copie dupa c.i + permis de conducere e un mail la care se da? Multumesc anticipat!
Postat 27 March 2010 - 02:44 AM (#19)
mai am cateva intrebari in legatura cu bet365, primul pariu pe care am vrut sa il fac am dat pariu standard si am ales un meci/cota era 3.60 si am pus miza 10 ron si am vazut profit 28 ron si din cate stiu eu cota si inmulteste cu miza si aici e chiar total aiureaSi mai e o chestie pe bwin pariurile sunt de 3 tipuri single/multi bet/system pe bet365 am observat ca Pariu Conditionat Bidirectional e ceva de genul multi bet la bwin si totusi ceva nu iese adica am pus 3 meciuri si am ales Pariu Conditionat Bidirectional si au fost cote (3.80x1.90x1.53)x10= 110.466 la bet365 da 84.95 chiar nu inteleg poate imi explica si mie cineva de ce se taie din cota/miza
Postat 27 March 2010 - 12:51 PM (#20)
buna ziua.meciul gloria bistrita -ceahlaul piatra neamt îl puteti muta pe mîine sa pun azi altul caci nu ma mai lasa sa pun.daca ma poate salva vreun moderator.va multumesc anticipat.
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor