am facut si eu recent o retragere mb. am vazut ca nu pot retrage pe card, nu imi apar cardurile de la bcr si aveam o optiune cu ceva legat de BRD (group for development etc), am selectat optiunea asta si i-am intrebat cum sa iau banii ca sunt intr-un cont pe numele meu din cate am vazut, ce intreb la banca si n-am primit niciun raspuns. ce fac?
|
|
Pagina 1 din 1
retragere mb
Postat 28 September 2009 - 03:07 PM (#1)
The new WBA WBC WBO IBF IBO heavyweight champion of the world, undefeated, undisputed.
Postat 28 September 2009 - 03:19 PM (#2)
nush ce se intampla cu mb, de vreo 2-3 sapt sunt unele prob la retrageri..o retragere mi-a venit dupa 7 zile lucratoare, alta a fost anulata si acu astept de miercuri sa-mi intre banii
Postat 28 September 2009 - 03:30 PM (#3)
si mie mi-a fost anulata o retragere de asta zic
The new WBA WBC WBO IBF IBO heavyweight champion of the world, undefeated, undisputed.
Postat 29 September 2009 - 09:30 AM (#4)
cand e anulata apar banii inapoi sau...nu se intampla nimic/nu-ti comunica nimic?a inceput sa dureze foarte mult retragerea, personal daca gasesc alta modalitate de a plimba banii voi renunta la ei.in plus taxa de 7-8 lei cand retragi! nu spun ca e mult ca e o nimica toata practic, dar daca mut banii la gb si retrag ajung in 3 zile si platesc 3 leideci cum e mai bine? 7 lei cu 7 zile sau 3 lei cu 3 zile:twak_125:
Postat 29 September 2009 - 12:44 PM (#5)
Nu stiu de ce va complicati cu MB. Nu e mai simplu card-agentie, agentie-card ?
Postat 28 October 2009 - 04:37 PM (#6)
Hmmm eu na-m mai avut probleme cu contul meu de moneybookers... poate na-m prins eu perioada aceea cand facea probleme sau nu stiu... sper sa nici nu prind... termenul normal este de max 5 zile lucratoare la retragere asa stiu.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor