Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Software pt Betfair - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Software pt Betfair

Postat 04 October 2009 - 09:59 AM (#1) Useril este offline   mihai23 

• Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7
  • Inregistrat: 04-October 09

Salut,Voi ce softuri folositi si sunteti multumiti de ele?Cel mai laudat ar fi Betangel da e cam scump..:(Mai era Bet Trader PRO dar acum s-a schimbat in Evolution si inca e in faza de teste si nu merge.. Eu pe asta il foloseam de juma de an da fiindca acum inca nu merge ma vad nevoit sa caut altul...Auzisem si de FairBot.. l-am testat dar mi s-a parut doar mie sau e mai incet decat celelalte si executa greu ordinele?Voi ce mai folositi?[Edited on 2-3-1990 by mihai23]
0

Postat 04 October 2009 - 04:32 PM (#2) Useril este offline   CMS 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 219
  • Inregistrat: 27-September 06

Mi se pare bun Betting Assistant, ai 30 zile gratuit.Dupa 30 zile daca vrei sa continui e 6 lire/luna.Am mai incercat si OddzBreaker, mi s-a parut destul de bun.
0

Postat 04 October 2009 - 04:50 PM (#3) Useril este offline   ovidiu80 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 573
  • Inregistrat: 27-November 04

de departe Betting Assistant mi se pare cel mai bun. il folosesc de un an si sunt foarte multumit. bafta
0

Postat 04 October 2009 - 07:04 PM (#4) Useril este offline   mihai23 

• Parior
  • PipPip

Citeaza

Originally posted by ovidiu80de departe Betting Assistant mi se pare cel mai bun. il folosesc de un an si sunt foarte multumit. bafta
Din ce am vazut eu Betting Assistant este dedicat statisticilor si analizelor.. Eu intrebam despre software cu care sa tranzactionezi live cu betfair nu de statistici...
0

Postat 04 October 2009 - 07:45 PM (#5) Useril este offline   CMS 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 219
  • Inregistrat: 27-September 06

Betting assistant e pentru trading la betfairInregistreaza-te si descarca-l sa te convingi:http://www.gruss-software.co.uk/index_files/Subscribe.php
0

Postat 04 October 2009 - 09:53 PM (#6) Useril este offline   ovidiu80 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 573
  • Inregistrat: 27-November 04

Citeaza

Originally posted by mihai23

Citeaza

Originally posted by ovidiu80de departe Betting Assistant mi se pare cel mai bun. il folosesc de un an si sunt foarte multumit. bafta
Din ce am vazut eu Betting Assistant este dedicat statisticilor si analizelor.. Eu intrebam despre software cu care sa tranzactionezi live cu betfair nu de statistici...
fiecare intelege ce poate:ignore:
0

Postat 05 October 2009 - 07:04 PM (#7) Useril este offline   mihai23 

• Parior
  • PipPip

Citeaza

Originally posted by ovidiu80

Citeaza

Originally posted by mihai23

Citeaza

fiecare intelege ce poate:ignore:
da.. pardon.. asai softul e fain si are tot ce ii trebuie.. aproape :)):ciao:
0

Postat 16 October 2009 - 10:58 AM (#8) Useril este offline   erick.anthony 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 12-October 09

din punctul meu de vedere un soft te ajuta dar nu iti aduce banii pe tava la betfair. depinde pe ce vrei sa te axezi. eu tranzactionez in afara evenimentelor live si nu am cumparat inca vreun soft. Pentru tranzactii cu sume mai mici pe evenimente live, folosesc betangel basic.
0

Postat 16 October 2009 - 12:18 PM (#9) Useril este offline   nicobo78 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 55
  • Inregistrat: 25-May 06

Bfexplorer profesional.Are si optiunea demo.
0

Postat 09 March 2010 - 02:21 PM (#10) Useril este offline   andu 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 67
  • Inregistrat: 08-June 06

Care din aceste softuri proceseaza mai repede pariul ( ma refer la pariurile in-play)?Zicea cineva ca BetAngel plaseaza pariul la secunda
0

Postat 09 March 2010 - 02:32 PM (#11) Useril este offline   Iceberg 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 285
  • Inregistrat: 05-November 09

Citeaza

Originally posted by anduCare din aceste softuri proceseaza mai repede pariul ( ma refer la pariurile in-play)?Zicea cineva ca BetAngel plaseaza pariul la secunda
Cine ti-a zis asa ceva te-a pacalit si vroia sa faca misto de tine sau nici el nu stia.Nu exista soft sa puna pariul la secunda.Toate respecta regulile betfair,adica atata timp cat iti ia pe betfair sa pui un pariu atata iti ia si cu un soft indiferent de nume.Daca ar exista asemenea soft unii ar face averi uriase la betfair.Deci e imposibil asa ceva[Edited on 9-3-2010 by Iceberg]
Rece ca gheata
0

Postat 09 March 2010 - 03:02 PM (#12) Useril este offline   andu 

• Parior
  • PipPipPip

Nu mi-a zis mie , spunea pe forum, nu mai stiu cine , despre BetAngel era vorbaSi eu m-am gandit ca e aiurea
0

Postat 16 March 2010 - 05:04 PM (#13) Useril este offline   pcsaba 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 43
  • Inregistrat: 31-January 08

Am descarcat Betting Assistant dar e cam greu pt mine sa ma descurc. Am gasit pe youtoube ceva ajutor dar e in engleza. Ar putea cineva sa- ma ajute? De ex cum se poate pune multiples? Ce se poate face mai mult ca pe Betfair? [Edited on 16-3-2010 by pcsaba]
0

Postat 21 March 2010 - 04:14 PM (#14) Useril este offline   profitultau 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 9
  • Inregistrat: 21-March 10

softurile betfair nu ofera avantaje prea mari. cu toate acestea pot micsora considerabil timpul in care se executa pariul. pentru anumite strategii si metode de pariere pot fi destul de utile. parerea mea e ca sunt totusi destul de scumpe si nu isi justifica folosirea de cele mai multe ori. softurile nu vor creea avantaje prea mari si nici nu vor oferi un sistem de profit sigur.[Edited on 21-3-2010 by profitultau]
0

Postat 22 March 2010 - 08:17 AM (#15) Useril este offline   andu 

• Parior
  • PipPipPip

Pai daca nu plaseaza mai repede pariul , chiar nu vad utilitatea unui program care face refresh la cote de 5 ori pe sec , daca dureaza 8 sec sa puna un pariu, iar la tenis in timpul asta cota se schimba de 2-3 oriPt cei care vor actualizarea mai rapida a cotelor luati BETFAIR RAPID , refresh de 5 ori/sec , single click beting, si multe altele si e FREE!!
0

Postat 21 April 2011 - 09:03 AM (#16) Useril este offline   moneytehnik 

• Parior
  • Pip
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 10-April 11

Sunt cam nou in ale pariurilor si am o intrebare: Exista vreun soft care sa plaseze singur pariul atunci cand se face cota pe care ai cerut-o?
0

Postat 18 May 2011 - 04:53 PM (#17) Useril este offline   PopaAdrian 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 66
  • Inregistrat: 11-January 07

Stie cineva daca exista vreun soft pentru betfair care sa faca urmatoarea treaba: de exemplu un meci la care scorul este 0-0, se marcheaza un gol si automat piata este suspended iar eu vreau sa pun back over 1.5 dar fara sa mai astept pana piata nu mai este suspendata. Mai exact eu fixez pariul iar softul respectiv sa plaseze acest pariu automat in momentul in care piata nu mai este suspended?
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba