salut, iata ce mi s-a intamplat cu hotii de la BETATHOME. Pe 1octombrie aud de promotie si imi deshid cont cupa care pe 4oct(dumineca seara) pun prin transfer bancar 350 RON catre ei in contul lor raifasen bank. de dimineata primesc email ca au primit depunerea. Intru sa joc ceva din ei si sa revendic si bonusul de 350 ron si CONT BLOCAT. Mi-au zis ca s-a mai deshis cont de la acel calculator desi e imposibil si ca nu -mi mai dau nici un ban si cont inchis definitiv. Ma gandesc sa i reclam la LGA Malta. Nu inteleg de ce nu -mi trimit depozitul inapoi. Inca ceva: Le-am trimis buletinul si am si chitanta de transfer bancar pe care le-am zis ca le-o trimit daca vor . a mai patit cineva? Buna ziua!Vă anunţăm că depozitul dumneavoastră a fost creditat în contul dumneavoastră personal de pariuri.Numărul contului de pariuri: 1368....Suma: 350,00 RONVă dorim distracţie plăcută!Toate cele buneA dumneavoastră, echipa bet-at-home.comservice.ro@bet-at-home.comwww.bet-at-home.com
|
|
Pagina 1 din 1
betathome CONT BLOCAT dupa depunere!
Postat 06 October 2009 - 03:54 PM (#2)
Citeaza
Originally posted by emargarit Mi-au zis ca s-a mai deshis cont de la acel calculator desi e imposibil si ca nu -mi mai dau nici un ban si cont inchis definitiv.
Postat 06 October 2009 - 05:15 PM (#3)
eu abia am apucat sa pun un meci,am castigat si apoi cand sa intru....stupoare=eram blocat.Mi-au trimis aceeasi placa: ca am acelasi ip ca alt client.Cum putem si noi sa ne demosntram nevinovatia? La ce site sa apelam sau ce agentie ? Ne ajuta cineva cu un link ceva ?
Postat 06 October 2009 - 06:08 PM (#4)
Incearca sa expui problema si pe Bookmakers Review (http://www.bookmakersreview.com/). Daca considera ca ai dreptate, vor incerca sa ia legatura cu Bet-at Home si sa le ceara si punctul lor de vedere. Sunt seriosi si casele de pariuri se feresc de calificativele negative acordate de ei.
Postat 06 October 2009 - 06:45 PM (#5)
oricum banii care au fost depusi trebuie returnati daca ei decid sa inchida conturile.Probabil dureaza cateva zile lucratoare pana ce o sa-ti intre banii inapoi in cont.
Postat 06 October 2009 - 08:01 PM (#6)
si eu am patit la fel,ip-ul a mai fost folosit.....niste jegosi...cand i-am intrebat de ce nu mi-au blocat contul in ultimele 2-3 luni de cand nu am mai folosit au dat-o in balbaiala.....au asteptat sa depun si apoi pac cont blocat.....cine stie cati sunt in situatia asta de cand e promotia asta valabila...niste jeguriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..........penibili
Postat 06 October 2009 - 08:44 PM (#7)
Ma intreb daca IP-ul lui nane nu e acelasi cu cel al lui emargarit...
Postat 06 October 2009 - 09:13 PM (#8)
Citeaza
Originally posted by phaeniusMa intreb daca IP-ul lui nane nu e acelasi cu cel al lui emargarit...
Postat 12 October 2009 - 12:46 PM (#9)
s-a terminat promotia de la bet-at-home? a fost pina la ora 13. stie cineva, ptr ca pe site nu mai este.
Postat 12 October 2009 - 01:43 PM (#10)
citez din e-mail-ul primit : \"De reamintit: numai până la 12 octombrie (ora 13:00) bet-at-home.com vă va dubla depunerea şi vă va oferi extra până la 100 euro! \", deci s-a terminat promotia.Mentionez ca am depus iar bonusul mi-a fost creditat. Am pariat in week end iar contul este functional fara nici o problema.
Postat 12 October 2009 - 06:08 PM (#11)
Vede-ti sa nu aveti cumva ip-uri din acelea cu probleme. Din informatiile pe care le detin, sunt destule firme de internet , de la coltull strazii care au astfel de probleme.Eu sincer pana acum nu am avut probleme nici cu bet-at-home, nici cu bwin, nici cu alte case de pariuri. Nicii cu conturi blocate, nici la retrageri, etc...daca va stiti cu \"musca pe caciula\" nu mai faceti afirmatii aiurea, si va mirati pe urma DE CE AM CONTUL BLOCAT?
Postat 12 October 2009 - 07:30 PM (#14)
si mie mi-a fost blocat contul la BAH acum cateva luni.....am reusit sa vb. cu ei pe chat (in lb. engleza) iar dupa 10 minute mi-au deblocat contul! A fost vina mea atunci cand mi-au blocat contul! :fum:Deci stati linistiti ca cei de la BAH nu inchid conturile doar asa ca li se scoala lor...or avea si ei ceva motive :shockwhore:[Edited on 12-10-2009 by fafu1]
"Imaginatia este totul. Este puterea de previziune a ceea ce va urma in viata."
Einstein
"Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit." Buddha
Postat 12 October 2009 - 07:53 PM (#15)
Nu imi mai aduc aminte exact cat dureaza o retragere prin MB. Ultima oara parca o zi. La voi cat a durat?
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor