Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Cine stie un web site de statistica pentru fotbal.. - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cine stie un web site de statistica pentru fotbal..

Postat 25 October 2009 - 01:25 PM (#1) Useril este offline   nicobo78 

• Parior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 55
  • Inregistrat: 25-May 06

Cine stie un web site sau software de statistica pentru fotbal care sa contina statistica cu perioada de inscriere a golurilor?Unele sint cu perioada 1-15 minute,15-30 min.....Stie cineva unul care arata perioada de 1-5 minute?
0

Postat 19 July 2011 - 06:05 AM (#2) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2613
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

www.soccerway.com e cel mai celebru.
0

Postat 19 July 2011 - 09:56 AM (#3) Useril este offline   cgmbet 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1363
  • Inregistrat: 20-August 05

Nu prea obisnuiesc sa intervin si sa arat ce ce poate face cu programelul meu, ca raspuns la diferite intrebari sau probleme care se ivesc pe forum, dar acum nu pot sa ma abtin pentru ca cel putin la chestia asta ridicata de nicobo78 (si nu numai :eek: ) CgmBet System da clasa soccerway.comDeci nicobo78, in meniul \"Results and tables\" selectezi campionmatul dorit si selectezi sa vezi clasamentele bifand conditia \"between minutes\" si selecand intre ce minute vrei sa vezi clasamentul. In cazul tau 0-5 dar poate sa fie si 4-5 sau numai 5 sau 23-78 ,,,etc.Poti sa vezi acasa-deplasare-total, cate goluri a dat fiecare echipa intre acele minute , in acelasi timp cu locul ocupat de ea intr-un posibil clasament considerand ca meciul s-a desfasurat numai intre acele minute.Este mult mai fin sa vezi fiecare echipa (sau grup de echipe - poti sa selectezi doar big 4 de exemplu) decat o statistica chioara in care sa vezi ca s-au inscris 15 goluri - (dintre care poate 14 le-a inscris numai Chelsea - exagerez dar asta e ideea)Singurul dezavantaj (intodeauna cand gasesti ceva misto trebuie sa fie si un dezavantaj) este ca am minutele doar pentru cele 4 mari campionate, celelalte baze de date nu sunt inca completate.(Sper sa ajung odata si odata si la aspectul asta)P.S. Datele sunt pana la sezonul abia incheiat. Lucrez din greu sa dau drumul la versiunea pentru sezonul 2012, asteptata ca painea calda ..:ciao: Abia acum am vazut ca nicobo78 a intrebat acum 2 ani. Atunci se explica faptul ca nu stia de cgmbet system :mrg:De remarcat totusi ca pe e-pariuri nu ramane nici o intrebare fara raspuns :mrg:[Edited on 19-7-2011 by cgmbet]
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba