Am cont la sportingbet dar nu am depus niciodata. Am deshis contul cand acum 2-3 luni, cind s-a lansat si versiunea in romana. Intrebarea mea este daca depun acum mai primesc bonusul de 100 ron?Multumesc:)
|
|
Pagina 1 din 1
bonus sportingbet
Postat 13 December 2009 - 03:01 PM (#3)
O intrebare : cum pot sa vad daca am indeplinit conditiile de rulare a bonusului pt deschidere a contului de la Sportingbet ? As vrea sa retrag si nu vreau sa intampin probleme. Contul e deschis de pe bannerele e-pariuri. Multumesc.
Postat 13 December 2009 - 03:22 PM (#4)
Citeaza
Originally posted by SilencerO intrebare : cum pot sa vad daca am indeplinit conditiile de rulare a bonusului pt deschidere a contului de la Sportingbet ? As vrea sa retrag si nu vreau sa intampin probleme. Contul e deschis de pe bannerele e-pariuri. Multumesc.
Postat 14 December 2009 - 12:34 PM (#5)
Am vorbit cu cei de la Sportingbet si nu e chiar asa. Citez : \"Puteti si dvs. calcula suma pe care o mai aveti de rulat accesand rubrica \"Contul Meu\" si apoi \"Istoric Cont\". Acolo trebuie sa adunati mizele pariurilor dvs. Din pacate nu avem disponibila o optiune automata si rulajul se calculeaza manual si de catre noi. \".
Postat 19 January 2010 - 12:53 AM (#6)
Sportingbet sunt niste hotiImi trimit mail cu oferta de 50€ sign up bonusSi dupa ce depun imi zic ca jucatorii din Romania nu sunt valizi pt bonusNiste hoti :hatoff:
Postat 19 January 2010 - 04:44 PM (#7)
salut! mi-am facut si eu cont de pe acest site la sportingbet si am o nelamurirece inseamna in istoric cont cand dau sa vad toate tranzactiile imi apar pariurile plasate iar undeva intre pariuri imi apare la Tip \"Decontare promoţie\" iar la Descriere \"Promotion PayOut\". din cate inteleg eu inseamna ca am indeplnit conditiile promotiei. totusi pana la acel moment am rulat 691ron. la retragere imi arata disponibila toata suma pe care o am in cont, iar pana sa rulez cei 691ron imi arata suma din cont - (minus) 100ron. nu trebuiau rulati 1000ron pt a indeplini conditiile ? sau e doar o eroare la ei pe site.
Postat 09 February 2011 - 04:50 PM (#8)
Stie cineva, daca rulez un bonus la SPortingbet doar pe DNB-uri si extras gen cate puncte vor fi in tibreak (neajungandu-se acolo si primind mereu miza inapoi), comenteaza ceva cei din staff-ul SPortingbet ca nu am fost fair-play si am rulat doar pentru a scoate cat mai repede banii? Adica voi avea probleme cand scot banii pentru ca am rulat doar DNB-uri si chestii de genu? Astept un raspuns de la Admin (Marius) sau cineva care se pricepe bine.
Postat 09 February 2011 - 05:02 PM (#9)
Mizele returnate nu vor fi contorizate pentru rulajul bonusului. Acest raspuns l-am dat acum cateva luni la o intrebare asemanatoare, nu cred ca s-a schimbat ceva intre timp.
Postat 09 February 2011 - 05:41 PM (#11)
Banuiesc ca acest lucru e universal valabil, adica la toate casele de pariuri, nu doar la sportingbet.
- ← Problema retragere Sportingbet!
- Intrebari si discutii SPORTINGBET
- Sportingbet 100% bonus pana la 100 ron →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor