Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: verificare card - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

verificare card

Postat 02 November 2009 - 12:43 PM (#1) Useril este offline   rhadhoo 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 159
  • Inregistrat: 05-February 08

daca tocmai mi-a expirat cardul si cel nou are cifrele de siguranta diferite este necesara o alta verificare a cardului?
Yesterday is history tomorrow is mistery and today is a gift that is why it's called present.
0

Postat 02 November 2009 - 12:45 PM (#2) Useril este offline   murnish 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 63
  • Inregistrat: 28-April 09

nu, doar inlocuiesti ultimele 3 la depunere.
0

Postat 02 November 2009 - 01:30 PM (#3) Useril este offline   aimar2005 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1240
  • Inregistrat: 01-December 05

Ba da.. este nevoie de o noua verificare..Cel putin asa este la mine (acum mi-a expirat si mie si a trebuit sa fac o noua verificare)
0

Postat 02 November 2009 - 04:15 PM (#4) Useril este offline   murnish 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 63
  • Inregistrat: 28-April 09

la mine nu a fost nevoie...asta la williamhill!
0

Postat 03 November 2009 - 01:03 AM (#5) Useril este offline   rhadhoo 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 159
  • Inregistrat: 05-February 08

am dat din nou verificare dar cand m-am dus la bancomat aveam 7 lei lipsa,m-am gandit ca au verificat dar pe extrasul de cont nu apare nici o informatietrebuie sa astept 24 de ore pana sa apara informatia pe extrasul de cont?si inca o intrebaredaca de exemplu nu aveam pe card suma suficienta ce se intampla?pierd si banii si nici verificarea nu e facuta sau imi restituie banii si va trebui sa reincarc?nu de alta dar pana la salariu mai sunt cateva zile:motz:
Yesterday is history tomorrow is mistery and today is a gift that is why it's called present.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba