salut. am si eu o intrebare : vreau sa fac o retragere de la betfair pe card, dar nu ma lasa sa retrag mai mult decat am depus in total .Am scos in prima faza aprope cat am depus si as vrea sa mai retrag tot pe card. Se poate asa ceva?Ce posibilitati de retragere mai am?
|
|
retragere betfair
Postat 11 November 2009 - 08:01 PM (#2)
am o intrebare. am dat retragere la o anumita suma si acum vreau sa dau anulare la acea retragere.SE POATE?Stiu ca la bet365 se poate, oare se poate si la betfair ?
Postat 02 December 2010 - 12:38 AM (#4)
duminica am retras de la betfair pe contul de ron de la ing...ii pot primii in acel cont? am inteles ca acel cont trebuie in euro..sper sa nu se piarda banii
Postat 02 December 2010 - 12:48 AM (#5)
Citeaza
Originally posted by gabilovesduminica am retras de la betfair pe contul de ron de la ing...ii pot primii in acel cont? am inteles ca acel cont trebuie in euro..sper sa nu se piarda banii
Postat 02 December 2010 - 01:34 PM (#6)
Citeaza
Originally posted by manuelarad1989am o intrebare. am dat retragere la o anumita suma si acum vreau sa dau anulare la acea retragere.SE POATE?Stiu ca la bet365 se poate, oare se poate si la betfair ?
Postat 01 April 2011 - 05:06 PM (#7)
Betfair, niste tampiti INCREDIBILidiotii astia ma dispera la culme!Am vrut sa fac o retragere si trebuie sa imi faca verificare KYC!Acum 2 zile le-am trimis fotografii cu tot ce mi-au cerut pe verificare!Ieri m-au contactat si mi-au zis ca anumite date din fotografia permisului de conducere sunt sterse intentionat iar data mea de nastere nu este vizibila si nu corespunde cu datele din contul betfair (cum poola mea , ei nu vad ca la permisul de conducere , la punctul 4 scrie ziua.luna.anul )Tot ieri mi-au zis sa trimit alte fotografii si m-am gandit sa le trimit fotografie dupa buletin pt. ca este mai convingatoare iar azi imi trimit iar mesaj ca datele de nastere nu sunt vizibile si iar sa trimit copii de la permisul de conducere sau id!S-a confruntat cineva cu asemenea probleme?Astia chiar ma scot din minti, toate fotografiile sunt scanate si au o calitate foarte buna!Acum chiar o sa le trimit mesaj si o sa-i intreb daca isi bat joc de mine!!!????????
"Imaginatia este totul. Este puterea de previziune a ceea ce va urma in viata."
Einstein
"Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit." Buddha
Postat 01 April 2011 - 05:08 PM (#8)
Fa si la buletin si la permis, trimite-le, iar dupa 2 minute da-le telefon. De obicei la telefon lucrurile se rezolva altfel decat prin e-mail.
Postat 01 April 2011 - 05:09 PM (#9)
Thank you for the documentation you have recently forwarded to Betfair regarding our verification process. Unfortunately, the documents you have provided did not meet our requirements.This is due to the following reason(s):1 The details on your documents did not match those held by us.2 The details on your proof of age document have been blanked out or covered.Due to the above reason(s), we still require a copy of one of the following documents to complete the validation of your account:Address Verification – a copy of one of the following:• Utility Bill (less than 3 months old)• Tax Bill• Bank Statement (less than 3 months old)Thank you for the documentation you have recently forwarded to Betfair regarding our verification process. Unfortunately, the documents you have provided did not meet our requirements.This is due to the following reason(s):1 The proof of age document supplied has expired.2 The details on your documents did not match those held by us.3 The proof of address is more than 3 months old.4 Your documents show an e-payment record (such as a copy of a virtual card), which does not show the account holders details and/or the connection of this card with your Betfair account.5 The copy of the document(s) provided was unclear and therefore we were unable to verify your details.6 The copy of the documents provided did not show the entire document.7 We do not accept online screenshots as a proof of funds/address.8 Your document(s) did not show the expiry / issue date.9 You have not supplied all the documents required.10 We have not yet received any documents from you.11 The details on your proof of age document have been blanked out or covered.12 The document is illegible as the image on your attachment appears ‘zoomed out’ and the resolution is too low.13 The document you have provided is not accepted as a proof of age.14 Your documents are not certified or certified incorrectly.Due to the above reason(s), we still require a copy of one of the following documents to complete the validation of your account:Personal Identification – a copy of one photo ID from the following list:• Passport (full back page, including algorithm on the bottom)• Driving License (full card)• National Identification Card (photographic ID required)• Citizenship CertificateBATAIE DE JOC, PE BANII MEI ......SI-AU LUAT COMISION DIN TOT CE AM CASTIGAT, CE MAI VOR?
Einstein
Postat 01 April 2011 - 05:13 PM (#10)
National Identification Card (photographic ID required) asta ce inseamna, copie buletin?
Einstein
Postat 01 April 2011 - 05:15 PM (#11)
le-am facut si la buletin si la permis si la utilitati si la card ing si la factura impozit si la si la etc
Einstein
Postat 01 April 2011 - 05:15 PM (#12)
Calmeaza-te, suna si explica-le. Fa copii fata/spate. Le explici cnp-ul pana la urma, or sa inteleaga. Telefonul zic ca e cea mai buna metoda de a rezolva problema. Renunta la e-mail, nu doar acum, ci si pe viitor.
Postat 01 April 2011 - 05:15 PM (#13)
Citeaza
Originally posted by fafu1National Identification Card (photographic ID required) asta ce inseamna, copie buletin?
Postat 01 April 2011 - 05:18 PM (#15)
ionuu: tu i-ai sunat vreodata? unde gasesc numarul lor de telefon? chat nu au?merci pt ajutor
Einstein
Postat 01 April 2011 - 05:21 PM (#16)
Asta e numarul lor de telefon : 0044 203 059 8888Daca ai minute internationale, e perfect, iti ia din alea.Da, mereu ii sun pentru ca problemele se rezolva mult mai usor si mult mai repede. Spre exemplu, verificarea KYC a dura putin peste 3 minute. Am trimis, am dat telefon, a verificat si a confirmat.Recomand tuturor sa foloseasca telefonul.
Postat 01 April 2011 - 05:21 PM (#17)
Daca ii contactezi telefonic nu o sa ai probleme. Sunt ceva mai stricti in privinta asta, eu nu am scapat fara sa nu le si legalizez. Si ei zic ca sa mergi la politist, doctor sau invatator si sa scrie ca documentu e adevarat. Eu unul nu am gasit pe cineva care sa se ofere sa imi scrie si sa se semneze. Credeau oamenii c vreau sa ii tepuiesc cu alea :)) pana la urma le-am legalizat la notar. Dar tot telefonic am vb si s-a rezolvat
Postat 01 April 2011 - 05:24 PM (#18)
La notar le-am dus si eu. De asemenea, recomand sa folosesti nume sugestive copiilor pe care le faci: back_statement_front, back_statement_back ,utility_bill_front, utility_bill_back, identity_card si asa mai departe.
Postat 01 April 2011 - 05:39 PM (#19)
asa am salvat si eu imaginile, sa stie despre ce e vorba!Apropo, cum e mai bine sa retgag banii, pt. a evita comisioanele mari, direct pe card sau in MB si abia dupa aia pe card?
Einstein
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor