Am si eu o problema. Nu pot retrage prin transfer bancar. Imi apare urmatorul mesaj : "Your withdrawal request cannot be accepted. In order to be able to withdraw via Bank transfer please check that on all the other payment methods you have used (card1) you have withdrawn at least the amount you have deposited."
Pe card nu pot sa retrag pentru ca e Mastercard. Nu prea siu cum sa procedez. Le-am scris un e-mail prin care am rugat sa-mi elucideze problema. Daca s-a mai confruntat cineva cu ceva similar, rog sa-mi spuna si mie cum a procedat. Multumesc!
|
|
retragere betfair
Postat 02 September 2011 - 09:47 AM (#62)
Am şi eu o nedumerire:
am depus la Betfair atît prin card ING precum şi prin M. B. , între timp a trebuit sa chimb cardul (acum am a la Reiffeisen) . Cum pot sa retrag uşor dar sigur? Se poate prin transfer bancar, într-un cont BRD ? În localitate este doar BRD,
am depus la Betfair atît prin card ING precum şi prin M. B. , între timp a trebuit sa chimb cardul (acum am a la Reiffeisen) . Cum pot sa retrag uşor dar sigur? Se poate prin transfer bancar, într-un cont BRD ? În localitate este doar BRD,
Postat 03 September 2011 - 12:01 PM (#63)
salutare. Sunt nou pe acest forum si dupa nenumarate cautari am decis sa imi incerc norocul aici. Cu siguranta sunt useri pe acest forum care utilizeaza Betfair si au succes. Am rugamintea sa ma ajute cineva cu datele istorice de la betfair privind cotele pentru evenimentele din trecut. Eu am un cont la betfair, dar din pacate nu am acumulat cele 100 de puncte obligatorii pentru a putea accesa baza lor de date cu cotele pentru evenimentele din trecut. daca cineva este amabil, poate downloada baza lor de date si o poate trimite ii voi fi foarte recunoscator.
o zi placuta
o zi placuta
Postat 06 September 2011 - 12:57 PM (#64)
pcsaba, la 02 September 2011 - 09:47 AM, a spus:
Am şi eu o nedumerire:
Chiar nimeni nu-mi raspunde?
Postat 06 September 2011 - 01:11 PM (#65)
pcsaba, la 06 September 2011 - 12:57 PM, a spus:
Chiar nimeni nu-mi raspunde?
S-ar putea sa-ti ceara sa faci, mai intii, o depunere de control.
Oricum, in 4 zile (de cind ai postat intrebarea) ai fi rezolvat deja daca te adresai serviciului lor de relatii cu clientii. Eu am rezolvat rapid cu ei orice problema - trebuie doar sa le scrii si sa fii (evident, ca toata lumea din jurul nostru ;)) politicos,
Bafta!
Postat 04 October 2011 - 09:54 PM (#66)
Aveti idee de cate retrageri gratis pot beneficia intr-o luna din contul de Betfair in cel de Moneybookers? Si daca exista o taxa care ar fi aceea? Multumesc!
Postat 05 October 2011 - 12:39 AM (#67)
NU cred sa ai vreo limita, eu am retras de vreo 8 ori in august prin mb. toate au fost free ;)
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor