Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Din ciclul "Cum ne fac casele de pariuri" - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Din ciclul "Cum ne fac casele de pariuri"

Postat 05 November 2009 - 03:15 PM (#1) Useril este offline   Cancelaru_De_Fier 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 230
  • Inregistrat: 02-May 08

http://www.gsp.ro/fo...162342.htmlCica Gamebookers a devenit sponsoul oficial al Ligii 1. Sa vezi acum blaturi!!! [Edited on 5-11-2009 by Cancelaru_De_Fier]
Cand ai un tel si toate sansele sunt impotriva ta, LUPTA pana la capat. Nu conteaza daca iti atingi sau nu telul, conteaza ca ai LUPTAT!!!
0

Postat 05 November 2009 - 03:16 PM (#2) Useril este offline   superandrei 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 151
  • Inregistrat: 17-March 06

COMUNICAT DE PRESA Gamebookers.com a devenit oficial, de astazi, 05.11.2009, noul sponsor al Ligii I la fotbal, in urma contractului semnat cu Liga Profesionista de Fotbal. Incepand cu aceasta data, Liga I de fotbal din Romania va primi denumirea generica de “Liga I – Gamebookers.com”, titulatura valabila pentru sezonul competitional 2009/2010. Gamebookers.com este marca a Grupului Party Gaming Ltd., listat la Bursa din Londra. Party Gaming este unul dintre cei mai mari operatori in industria de profil. Brand-ul Gamebookers.com a devenit vizibil in Romania incepand cu anul 2004, remarcandu-se in scurt timp prin calitatea serviciilor pe care le ofera.oare sa ne asteptam la o alta \"fatza\" a Ligii lui Mitica?
\"pariez din pasiune nu de dragul modei\"
0

Postat 05 November 2009 - 04:11 PM (#3) Useril este offline   Iceberg 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 285
  • Inregistrat: 05-November 09

Am inceput cu astra acum 4-5 ani.Primul bilet a fost castigator- norocul incepatorului.Multe caiete umplute cu \"strategii\" ,multe bilete \"carnat\" pierdute la 1 meci - same story.
Rece ca gheata
0

Postat 06 November 2009 - 11:21 AM (#4) Useril este offline   Cancelaru_De_Fier 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

http://www.sport.ro/...aranjate.htmlSi teoria conspiratiei continua.
Cand ai un tel si toate sansele sunt impotriva ta, LUPTA pana la capat. Nu conteaza daca iti atingi sau nu telul, conteaza ca ai LUPTAT!!!
0

Postat 06 November 2009 - 11:41 AM (#5) Useril este offline   Edmond_ 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1287
  • Inregistrat: 28-December 07

Citeaza

Originally posted by Cancelaru_De_Fierhttp://www.sport.ro/...aranjate.htmlSi teoria conspiratiei continua.
Si la care din declaratii le dai dreptate?... celor ale lui Dragomir si Becali?:mrg:
0

Postat 06 November 2009 - 11:58 AM (#6) Useril este offline   Cancelaru_De_Fier 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by Edmond_

Citeaza

Originally posted by Cancelaru_De_Fierhttp://www.sport.ro/...aranjate.htmlSi teoria conspiratiei continua.
Si la care din declaratii le dai dreptate?... celor ale lui Dragomir si Becali?:mrg:
Nu inteleg ce vrei sa spui. Eu nu ma mai uit la nicio declaratie data de conducatori, nici a lui Beeecali, nici a blatuitorului de la Scornicesti. Declaratiile celor care dau in \"basica\" sunt cele mai concludente. Ailalti spun doar aberatii ( se mai vinde un ziar, un cancan etc.)
0

Postat 06 November 2009 - 12:27 PM (#7) Useril este offline   Edmond_ 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1287
  • Inregistrat: 28-December 07

Declaratiile celor care dau in \"basica\" sunt cele mai concludente.Detaliaza putin te rog partea asta...
0

Postat 06 November 2009 - 02:17 PM (#8) Useril este offline   sormar 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1628
  • Inregistrat: 22-November 04

vai ce noutate, avem blaturi in romania. Mai bine spuneti-mi o tara unde nu sunt blaturi.:aplauze:
0

Postat 11 July 2010 - 10:26 AM (#9) Useril este offline   Bunyk 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 11-July 10

Pe mine m-au facut de cateva ori la pariuri live...am retras ce mai aveam la ei si caut alta casa de pariuri.Apropo,pot fi reclamate undeva casele de pariuri?
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba