Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Furaciune Sportingbet! - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Furaciune Sportingbet!

Postat 02 December 2009 - 07:25 PM (#1) Useril este offline   virtozo 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 151
  • Inregistrat: 09-November 08

Mi-au disparut 75 lire din contul de la Sportingbet...ce hoti!!Prima oara cica banii sint in Games Room si sa ii transfer de acolo, dar si in games arata zero, dupa aia au zis ca o sa \'investigheze\' si o sa tranfere ei banii inapoi la sporturi...stau, stau 1 sapt si nimic, intru iara pe chat (in engleza ca romanii sunt praf si nu au nici o autoritate oricum, tb sa ceara voie de la englezoi) iara explic toata povestea si zic ca ma vor contacta.Azi primesc raspuns ca de fapt am jucat banii acu 10 zile :spaz:Nu apare nici o tranzactie in istoric si nici la games...le-am cerut sa-mi trimita extrasul lor \'secret\' si sa-mi dea si ID-urile de la games, alea care cica le-am jucat. Intre timp o sa fac si reclamatii pe sbr si alderey.E foame mare in ultima vreme vad ca mai toate casele astea de kkt fac figuri. ca sfat jucati doar pe alea de la SBR care au calificativ A sau B ca restul sunt varzaa!
0

Postat 02 December 2009 - 08:10 PM (#2) Useril este offline   Iceberg 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 285
  • Inregistrat: 05-November 09

Eu nu inteleg de ce pariezi la ei daca stii ca sunt probleme.DIn cauza crizei mai noufura din conturi din cate vad:bash:
Rece ca gheata
0

Postat 09 December 2009 - 04:26 PM (#3) Useril este offline   haha 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 19
  • Inregistrat: 08-December 09

Unele fura din conturi,altele te lasa pe minus iti valideaza eronat apoi rectifica si iti lasa contul pe - cum mi l-a lasat mie nesimtitii de la Bwin!Unde sa ma adresez in acest caz?La Sbr cum pot face reclamatie?
0

Postat 06 April 2012 - 09:58 PM (#4) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2642
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

TOPIC INCHIS
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba