Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Intrebare - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Intrebare

Postat 10 December 2009 - 05:24 PM (#1) Useril este offline   SoTzaN 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 176
  • Inregistrat: 30-August 09

Ce-i de la Mb mi-au blocat contul acum 3 zile , si mi-au cerut sa le trimit copie dupa buletin si extras de cont , le-am trimis copia dupa buletin dar extras nu am , trebuie sa merg in zilele urm sa il scot de la banca , si mi-au zis ca sa le explic ultimile tranzactii , adica unele de 10-15 euro (vreo 4 in total) in care am primit sau am trimis bani la unii prieteni. A mai patit cineva asa? cum a rezolvat ?
Citat Friedrich der Grosse: "Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
0

Postat 10 December 2009 - 05:38 PM (#2) Useril este offline   BVB 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 121
  • Inregistrat: 30-April 09

Nu cred ca este nevoie sa le explici in amanunt.Pur si simplu le spui ca ai primit sau ca ai trimis bani unor prieteni. Atat!
Nu-mi dedica piese, Cand ma prinzi in bar intins pe mese Inseamna ca a incetat sa-mi pese...
0

Postat 10 December 2009 - 06:53 PM (#3) Useril este offline   betowin 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-November 05

Citeaza

Originally posted by SoTzaNCe-i de la Mb mi-au blocat contul acum 3 zile , si mi-au cerut sa le trimit copie dupa buletin si extras de cont , le-am trimis copia dupa buletin dar extras nu am , trebuie sa merg in zilele urm sa il scot de la banca , si mi-au zis ca sa le explic ultimile tranzactii , adica unele de 10-15 euro (vreo 4 in total) in care am primit sau am trimis bani la unii prieteni. A mai patit cineva asa? cum a rezolvat ?
eu zic k ai 99% sanse sa ramana blocat al tau cont. Asa am patit si eu,mi-au cerut si copii dupa actele celor cu care am facut tranzactii dar degeaba.:mrg::shockwhore: M-am resemnat de vreo 2 ani k nu mai am cont MB
0

Postat 10 December 2009 - 06:54 PM (#4) Useril este offline   SoTzaN 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

si banii care sunt in cont ?:mrg:
Citat Friedrich der Grosse: "Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
0

Postat 10 December 2009 - 08:03 PM (#5) Useril este offline   BVB 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Si eu am patit acelasi lucru doar ca in cazul meu s-a rezolvat problema foarte repede.Din moment ce le pui la dispozitie tot ce iti cer,nu ai de ce se sa iti faci probleme.
Nu-mi dedica piese, Cand ma prinzi in bar intins pe mese Inseamna ca a incetat sa-mi pese...
0

Postat 10 December 2009 - 08:08 PM (#6) Useril este offline   SoTzaN 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Mail-ul de la ei suna in felul urmator:Stimate domn Y, Ne bucuram ca faceti parte din echipa Moneybookers si speram ca veti folosi serviciile oferite de noi pe viitor.Va informam ca departamentul de securitate a inchis temporar contul dvs. cu scopul verificarii.Procedura de verificare necesita trimiterea unui pachet de documente care dovedesc faptul ca locuiti pe adresa inregistrata in cont.De aceea, va rugam atasati la un email, copii scanate sau fotografiate la o rezolutie buna dupa:- un act de identitate (buletin, pasaport sau permis de conducere) impreuna cu- copiile dupa o factura de utilitati, chitanta (de la current, incalzire, telefon fix sau mobil) sau o adeverinta eliberata de la banca, trimise pe adresa inregistrata in contul dvs., eliberate in ultimile 3 liniCopiile documentelor solicitate pot fi atasate in felul urmator:- Accesati-va contul Moneybookers- Alegeti sectiunea [Contul Meu]- Apoi selectati din campul din stanga a paginii [Asistenta prin email]- sectiunea [Securitate/ Cont]- [Ati solicitat informatii si/sau documente de la mine], unde veti putea incarca documentul solicitat.- dupa ce ati incarcat documentul solicitat, nu uitati sa mentionati numarul scrisorii (Your Ticket ID is: xxxxxxxx).Va informam ca impreuna cu documentele solicitate, asteptam o explicatie legata de scopul tranzactiilor efectuate in contul dvs.Procedura de verificare va dura 2-3 zile lucratoare, calculate din momentul in care vom primi copiile documentelor trimise de dvs.Pana ce va vom verifica contul, nu veti putea retrage sau depune bani in acest cont.Speram ca aceste explicatii v-au fost utile. In cazul in care aveti intrebari, va rugam nu ezitati sa ne scrieti.Cu stima,Echipa MoneybookersDeci daca le trimit copie dupa buletin si extras de cont , nu ar trebui sa intampin probleme nu? marius astept si parerea ta
0

Postat 10 December 2009 - 08:27 PM (#7) Useril este offline   BVB 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Dupa cum ti-am spus,in cazul in care le pui la dispozitie toate actele pe care le-au solicitat in mail,100% vei avea contul deblocat!!Bafta!:mrg:
0

Postat 14 December 2009 - 07:21 PM (#8) Useril este offline   betowin 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-November 05

Citeaza

Originally posted by BVBDupa cum ti-am spus,in cazul in care le pui la dispozitie toate actele pe care le-au solicitat in mail,100% vei avea contul deblocat!!Bafta!:000:
aici te contrazic....si eu le-am trimis tot ce mi-au cerut dar degeaba :no:Acu nu vreau sa dezamagasec omul,dar exista si varianta in care ramane cu el blocat,poate voi sunteti mai norocosi si eu sunt exceptia care confirma regula:pimp: (100% sigur ca nu sunt singurul)[Edited on 14-12-2009 by betowin]
0

Postat 16 December 2009 - 11:41 PM (#9) Useril este offline   Fleacabogdan 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 922
  • Inregistrat: 31-December 08

am si eu niste intrebari in legatura cu mb am niste bani si vreau sa-i retrag prin transfer bancar cand dau sa-i retrag trebuie sa-mi verifice identitatea si-mi apar 3 variante prima e cea cu retinearea unei mici sume de pe card care nu merge a 2-a si a 3-a imi cere un cod la a 3-a cea cu scrisoarea de verificare imi spune ca mi-a fost trimisa in contul meu acum cateva zile eu nushtiu despre ce cont este vorba si cum aflu acel numar de 3 cifre.Am incercat sa depun cu mb la bet365 si sa-i retrag pe card da nu se poate vreau sa va mai intreb daca se poate sa depun la bwin cu mb si sa retrag prin transfer bancar.astept raspunsuri
0

Postat 16 December 2009 - 11:47 PM (#10) Useril este offline   underline 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 30
  • Inregistrat: 14-December 09

uite de asta m-am ferit eu tot timpul de MB...am auzit multe astfel de ispravi de la mai multi prietenii. la un baiat s-au ratacit 1000 de euro aproape timp de 2 luni...niste nesimtiti..ca deh..e criza:banana2:
0

Postat 17 December 2009 - 12:07 AM (#11) Userul este online   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5419
  • Inregistrat: 25-May 08

Eu folosesc MB doar sa trimit bani.
0

Postat 17 December 2009 - 04:33 PM (#12) Useril este offline   SoTzaN 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Am trimis astazi in jurul orei 1:30 un mail cu extrasul de cont de la banca si o poza cu buletinul,sunt curios daca apuc sa pariez astazi pe EL.
0

Postat 17 December 2009 - 06:07 PM (#13) Useril este offline   marius 

• Parior Senior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7558
  • Inregistrat: 21-October 03

SoTzaNDepinde foarte mult cum si la ce ai folosit contul MB.Personal, de-a lungul anilor am avut contul blocat de foarte multe ori. De fiecare data a fost vorba de o verificare in plus (inclusiv de tipul exemplificat de tine), si intotdeauna contul mi-a fost deblocat mai repede sau mai tarziu (cel mai mult a durat cateva saptamani, cand a trebuit sa trimit postal o copie dupa CI).Insa.. Cunosc multe conturi care odata ce au fost blocate, asa au ramas. Toate conturile in cauza (si aici nu ma refer la cele semnalate pe forum, pe care nu le pot verifica) sunt cu probleme.Este bine de stiu ca MB se afla in legatura cu multe din agentiile care admit depuneri prin ei. Au fost blocate definitiv foarte multe conturi fantoma, cele folosite de vanatorii de bonusuri, cele ale caror titulari faceau collusion la poker, plus alte practici pe care nu vreau sa le dezvolt aici.De asemenea, au fost blocate si conturi \"curate\", care au avut singura vina ca au facut transfer de fonduri cu persoane implicate in practicile enumerate mai sus.Aici ma incadrez si eu, pentru ca la multe concursuri acord premii prin MB, fara sa stiu ce sunt si ale cui sunt acele conturi. Contul mi-a fost deblocat dupa ce le-am explicat ce reprezinta acele transferuri.Prin urmare, aceste verificari sunt frecvente si normale (din punctul lor de vedere). Daca nu ti-ai folosit contul pentru \"prostioare\", nu cred ca vor fi probleme, insa nu te astepta sa-ti dea drumul astazi, ci in 2-3 zile.
0

Postat 17 December 2009 - 06:48 PM (#14) Useril este offline   SoTzaN 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

sa vedem , nu cred ca sa fie ceva \"prostioare\" cu contul ,doar cateva sume trimise si primite nici alea nu sunt foarte mari de vreo 6-7 ori si in total aproximativ 150 euro.[Edited on 17-12-2009 by SoTzaN]
0

Postat 18 December 2009 - 06:37 PM (#15) Useril este offline   SoTzaN 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

astia lucreaza si in weekend?
0

Postat 18 December 2009 - 06:38 PM (#16) Useril este offline   BVB 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Nu cred
0

Postat 22 December 2009 - 10:41 PM (#17) Useril este offline   vyorel2 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 363
  • Inregistrat: 19-July 09

cei de la mb nu lucreaza in weekend insa depinde foarte mult de \'dispozitia\' in care se afla. Spre ex mie mi s-a intamplat sa imi intre banii pe card a doua zi (am dat sa scot duminica si luni au venit) insa mi s-a intamplat sa astept si 2 saptamani. Acelasi lucru se intampla si cu mailurile sau cu deblocarea contului. Cand am avut o suma foarte mare pe cont mi l-au blocat si mi-au cerut verificarea adresei- mi-au trimis o scrisoare cu un cod. Acest lucru a durat in jur de 2 saptamani timp in care banii au ramas blocati pe contul meu. Este o metoda foarte ingenioasa aceasta deoarece ei au in jur de 10 milioane de utilizatori si daca procedeaza la fel cu fircare cand au in medie o suma de 1000 Euro castiga extraordinar de mult doar din dobanda (dobanda pe zi este cam de 0.02% la 100 milioane de euro blocati timp de 14 zile calculati si voi si vedeti cat castiga).[Edited on 22-12-2009 by vyorel2]
0

Postat 04 June 2010 - 05:38 PM (#18) Useril este offline   manuelarad1989 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1060
  • Inregistrat: 17-December 08

Am si eu o nelamurire. Joc la o agentie online care nu permite decat retragere prin banca si moneybookers. OK .Eu am cont la moneybookers de 2 ani, insa nu l-am folosit niciodata, nu l-am incarcat.Acum insa am trimis bani de la acea agentie online catre moneybookers si imi scrie ca tranzactia s-a efectuat cu succes. OK.Am intrat in moneybookers si nimica bani.Intrebarile ar fi : cam cat dureaza sa vina banii si daca trebuie sa mai fac eu ceva sau intra ei direct ?
0

Postat 04 June 2010 - 05:47 PM (#19) Useril este offline   jablonsky 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 596
  • Inregistrat: 20-November 06

despre ce agentie e vb?
bet365, ing, gamebookers, partybets, toti niste zdrente
0

Postat 04 June 2010 - 05:48 PM (#20) Useril este offline   manuelarad1989 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1060
  • Inregistrat: 17-December 08

www.cashpoint.at
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba