mafioti rau astia de pe betmania
|
|
sportingbet hoti?
Postat 04 January 2010 - 12:06 PM (#22)
Nu sunt mafioti,bob,doar ca nu isi fac timp sa updateze site-ul si profita de naivitatea unora.Acest lucru este valabil si pt E-pariuri in cazul multor oferte.Rusinica!!!:mrg:
Postat 04 January 2010 - 12:44 PM (#23)
ce ma supara pe mine sportingbet acuma e ca n-au optiuni la tenis vad ca au numa optiunea de final 12 si anu trecut cand n-aveam cont la ei aveau parca vreo 25 de optiuni la fiecare meci de tenis
Postat 04 January 2010 - 01:50 PM (#24)
Citeaza
Originally posted by bitisorinNu sunt mafioti,bob,doar ca nu isi fac timp sa updateze site-ul si profita de naivitatea unora.Acest lucru este valabil si pt E-pariuri in cazul multor oferte.Rusinica!!!:mrg:
Postat 04 January 2010 - 04:25 PM (#25)
La cricket cotele oscileaza mult in timpul unui meci. Iar referitor la banii tai, poti sa joci ce vrei si sa si retragi, dar doar banii tai, nu si bonusul. Adica poti rula suta ta de lei si pe o cota de 1.01 si apoi sa retragi cei 101. Doar ca nu mai primesti bonusul.
Postat 05 January 2010 - 12:54 PM (#26)
nu ma invat minte:05/01/2010 12:22 EET 269871528 200,00 RON Deschis Unu (340,00 RON) CRICKET Western Australia v New South WalesMatch PricesWestern Australia 1.70 daca asta iese mai raman 3 de jucat pt a lua bonusul
Postat 20 January 2010 - 11:08 AM (#27)
Citeaza
Originally posted by bobazi mi-am facut cont la sportingbet, atras si de bonusul de 100 ron la o depundere de 100 ron.Ma gandeam ca pt a beneficia de bonus, trebua sa rulez acel bonus de 5 ori ,cota minima 1,2Mi s-a parut o misiune foarte usoara si am zis ca nu strica.Ma dar ori sunt eu nebun sau... ca nu mai inteleg nimicAseara am intrat pe betmania si am dat click pe link catre bonus:http://www..com/forum/viewthread.php?thread_id=656Citez de pe site: \"Conditiile de rulaj sunt foarte acceptabile deorece trebuie doar sa pariati Bonusul de 5 ori pe o cota de minim 1.20 pentru a il putea incasa!\"Acum mi-am facut cont si am accesat linkul catre PROMOTII de pe site pot eventuale detalii in plus:\"Toată suma bonusului, precum şi întreaga primă depunere trebuie să fie pariată de cel puţin cinci ori la cote de 1.50 sau mai mari (x40 la cazinou şi x20 în sala de jocuri). Acest lucru înseamnă că atât depunerea iniţială, cât şi bonusul trebuie folosite de 5 ori pentru pariere. \"Dupa ce am citit ultimele detalii de pe site am ramas blocat complet.Sa inteleg ca trebuie pariat banca + bonus de 5 ori cota minim 1,5 si daca pierd la unul din cele 5 pariuri-> MUI- SI BANCA SI BONUS sau ma insel eu?Acum poate parea o intrebare idioata: obligatoriu primele mele 5 pariuri trebuie sa fie de cota minim 1,5 ? pt ca acum de ex am gasit un pariu sigur cota 1,2 si as vrea sa pariez banca +bonus sau doar banca[Edited on 4-1-2010 by bob]
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor

Acest topic e inchis