asa ceva nu am patit pana acum la ei , dar se pare ca orice are un inceput :alcool::alcool::alcool: . Ioana :traderii nostrii ne-au confirmat ca a fost o gresala palpabila . :alcool::alcool::alcool: . meci anulat fraudulos :heul:http://img32.imageshack.us/img32/7051/sportq.png[Edited on 5-1-2010 by karate]
|
|
Sportingbet chiar Hoti !!!
Postat 05 January 2010 - 05:30 PM (#1)
Nu banii te fac pe tine ,tu ii faci pe ei !!!
Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I 'm not sure about the Universe" - Albert Einstein
Postat 06 January 2010 - 11:19 AM (#2)
eu v-am zis, dar intra gusterii de 10e miza si zic ca sunt buni si corecti...
bet365, ing, gamebookers, partybets, toti niste zdrente
Postat 06 January 2010 - 10:06 PM (#3)
ce ide la sportingbet mi-au validat ca fiind corect un pariu pierduto sa corecteze ei mai tarziu?
Postat 06 January 2010 - 10:22 PM (#5)
nu pare o idee prea bunanu am chef sa-mi inchida contul e vorba de 100 ron
Postat 11 January 2010 - 01:38 PM (#7)
aseara am retras 300 ron si azi de la 8 dimineata e offline sportingbet
Postat 11 January 2010 - 02:37 PM (#9)
Si-au revenit acum. Nu sunt in faliment, mai mult, chiar dau banii destul de repede.jablonsky,Cat ai pariat tu de te-au tras pe sfoara? Te asigur ca accepta mize destul de mari, doar ca au cotele cam slabe, dar asta e alta poveste.Cat priveste tenisul, cititi termenii si conditiile inainte sa pariati si sa va vaitati.
Radu Banciu: "Nu exista noroc in fotbal. [...] doar ca suporter poti invoca norocul (pentru ca esti prost)..."
Postat 11 January 2010 - 04:23 PM (#10)
stiu ca te simti lezat dar asta e adevaru, cand cineva are o problema serioasa si e furat pe fata, vine unu ca tine sa le ia apararea
bet365, ing, gamebookers, partybets, toti niste zdrente
Postat 11 January 2010 - 04:52 PM (#11)
Chiar nu le iau apararea. La Sportingbet lumea face cont doar pentru bonus (99%), pentru ca au cote de cacat. Asa ca n-o mai ascunde aiurea. Iti recomand cel putin alte 10 case care au cote infinit mai bune, dar sunt sigur ca daca n-au bonus la prima depunere de 100% nu te intereseaza.Succes!
Radu Banciu: "Nu exista noroc in fotbal. [...] doar ca suporter poti invoca norocul (pentru ca esti prost)..."
Postat 11 January 2010 - 08:24 PM (#12)
pai dak nu dadeau bonusurile alea aburite chiar nu vad de ce ar paria acolo cineva cu mintea intreaga...cote mici si te risti sa te si blocheze daca castigi mult.
Postat 11 January 2010 - 08:31 PM (#13)
aseara am retras 300 ron si azi mi-au intrat banii pe card (am card de la ING visa electron)
Postat 11 January 2010 - 09:13 PM (#15)
Citeaza
Originally posted by relansatsi ce e de mirare? :)
Postat 11 January 2010 - 09:52 PM (#16)
la prima retragere dureaza 3-4 zile, dupe aia vine egzact ca la bet365
Postat 11 January 2010 - 10:00 PM (#17)
Citeaza
Originally posted by relansatla prima retragere dureaza 3-4 zile, dupe aia vine egzact ca la bet365
Postat 12 January 2010 - 11:43 AM (#19)
In cont mai aveam 94 ron si ca sa nu mai ma enervez am pus toata suma pe un pariu din cricket, care nu o sa iasa mai mult ca sigur.Aventura mea cu sportingbet s-a incheiat si nu o sa mai pariez la ei din mai multe motive: eu prefer sa pariez live si ei au cote mult mai mici+ la un meci de volei live risti sa te enrvezi cel mai mult pt ca pe final de set pariurile sunt suspendate aproape mereu si cel putin pana acum nu am reusit sa pot paria cand era SP sau MP, pariurile fiind suspendate+oferta mai mult decat modesta pt liveSuportul pt chat online cred ca e pus de forma, fiind offline de fiecare data[Edited on 12-1-2010 by bob]
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor

Acest topic e inchis