Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Limita pariu? - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Limita pariu?

Postat 07 January 2010 - 11:56 PM (#1) Useril este offline   shark 

• Bet Trick Holder
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2798
  • Inregistrat: 24-October 07

Cum aflu care e limita unui pariu? Am incercat sa pun niste pariuri pe hochei si nu mi-a dat voie sa pariez mai mult de 130 pe meci. Stie cineva cum pot vedea limita si daca se poate mari. E pacat ca sunt cote bune dar la asa limite, retrag ce am si nu mai calc decat atnci cand castig la urmatorul concurs.
Rechinii se nasc inotatori!
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
0

Postat 08 January 2010 - 12:00 AM (#2) Useril este offline   relansat 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1587
  • Inregistrat: 04-December 05

la o asemenea casa, asa limite.
0

Postat 08 January 2010 - 12:02 AM (#3) Userul este online   Quebracho 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 162
  • Inregistrat: 15-April 08

Acum ceva timp am vrut sa pariez 100E pe liga 1 si nu m-a lasat. Trimite un mail si intreaba.
0

Postat 16 November 2010 - 07:58 PM (#4) Useril este offline   MUMU 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 612
  • Inregistrat: 01-September 08

As vrea sa-mi fac si eu cont la ei dar ma intereseaza cum au limitele pe tennis challenger. Pariaza cineva pe handicapurile de acolo? M-as lasa de Tobet ca aia ma lasa sa pun doar 98 ron pe meci.
0

Postat 16 November 2010 - 08:44 PM (#5) Userul este online   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5419
  • Inregistrat: 25-May 08

Pune la nordicbet.
0

Postat 17 November 2010 - 03:32 PM (#6) Useril este offline   MUMU 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 612
  • Inregistrat: 01-September 08

Acolo ma lasa cate 16 euro. Nu vad nicio diferenta. Te lasa pe tine mai mult?
0

Postat 18 November 2010 - 12:13 AM (#7) Userul este online   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

De aici lipsesc posturi...
0

Postat 18 November 2010 - 12:43 AM (#8) Useril este offline   manuelarad1989 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1060
  • Inregistrat: 17-December 08

mutativa la betfair , apropo : a auzit cineva ca betfair ar limita ? :) nu aveti atatea oportunitati de pariere dar e sigur.
0

Postat 18 November 2010 - 12:50 AM (#9) Useril este offline   summer.n 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 521
  • Inregistrat: 21-January 09

Citeaza

Originally posted by manuelarad1989mutativa la betfair , apropo : a auzit cineva ca betfair ar limita ? :) nu aveti atatea oportunitati de pariere dar e sigur.
La betfair avem 2 limite numai ca nu sunt numite limite:mrg:Prima - taxa de 5% din fiecare castig.Bine ca nu au pus taxa si pe pierdere :mrg:A doua - Premium charge - 20% din castigul saptamanal atunci cand baietii de la betfair considera ca ti-ai luat lumea in cap:drak:
0

Postat 18 November 2010 - 01:23 AM (#10) Useril este offline   manuelarad1989 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1060
  • Inregistrat: 17-December 08

da, astea stiam. Deocamdata eu am parte doar de prima. Oricum este mai bine, mult mai bine decat sa fi limitat.La o adica, din aceste procente face betfair bani, in rest fiind o piata intre vanzator si cumparator.Una buna: statul roman percepe taxe si impozite mult mai mari decat betfair :)) deci inca e ok aceasta casa.
0

Postat 18 November 2010 - 02:07 AM (#11) Userul este online   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Pe asta cu 20% nu o stiam. Dar e o mare magarie.
0

Postat 18 November 2010 - 08:27 AM (#12) Useril este offline   adrian1981 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5762
  • Inregistrat: 15-March 06

Citeaza

Originally posted by phaeniusPe asta cu 20% nu o stiam. Dar e o mare magarie.
Putem striga \"Hotii, Hotii...\" ca pe stadioane?
0

Postat 18 November 2010 - 10:18 AM (#13) Userul este online   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Strigam demisia !
0

Postat 20 December 2010 - 10:41 AM (#14) Useril este offline   OficialOffsidebet 

• Parior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 70
  • Inregistrat: 03-October 09

Salut, sunt Andrei, pe forum activez cu userul BladeBt iar de astazi va voi raspunde la orice nelamurire/intrebare legata de OffsideBet.ComVoi aloca un timp indelungat in fiecare zi acestui forum, asa ca nu ezitati sa ma intrebati orice fel de nelamurire/problema pe care o aveti 2011 va debuta furtunos, cu o surpriza ce sper sa va fie pe plac, dar o sa avem timp sa discutam si despre acest aspect!
Joaca la casa ta de pariuri! Unde? Cum unde? Aici: Imagine postata
0

Postat 20 December 2010 - 10:48 AM (#15) Useril este offline   pescadorul 

• Parior Senior
  • Postari: 3587
  • Inregistrat: 20-February 05

Prima intrebare, ce stiti despre viitorul pariurilor \"On line\" in Romania, un subiect arzator, probabil si pentru partenerii nostrii, agentiile de pariuri?A doua intrebare, cum o fi sa fii in castig asa la nesfarsit?... :great:
0

Postat 20 December 2010 - 11:00 AM (#16) Useril este offline   cezar 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 142
  • Inregistrat: 27-September 08

Sunt convins ca majoritatea pariorilor vor fi interesati nu de timpul alocat de tine acestui forum(problemelor aparute),ci de eficienta cu care raspunzi.Si pentru a testa aceasta eficienta,iata o mica problema de care m-am \"izbit\" vis-a-vis de agentia al carei \"glas\" esti : am trimis un mail saptamana trecuta(marti-14.12.-12:29PM)pe adresa ro@offsidebet.com la care inca nu am primit niciun raspuns ?!? Succes!
0

Postat 20 December 2010 - 12:46 PM (#17) Useril este offline   OficialOffsidebet 

• Parior

Citeaza

Originally posted by pescadorulPrima intrebare, ce stiti despre viitorul pariurilor \"On line\" in Romania, un subiect arzator, probabil si pentru partenerii nostrii, agentiile de pariuri?A doua intrebare, cum o fi sa fii in castig asa la nesfarsit?... :mrg:
Legat de prima intrebare, viitorul e incert, unii zic ca nu va fi nici o problema, altii zic ca doar casele de pariuri off-line vor mai activa in RO (existand posibilitatea ca acestea sa se extinda ONLINE), deci nu iti pot da un raspuns sigur, suntem si noi legati cu mainile la spate, asteptam noul an sa vedem ce va fi, iar atunci veti afla si voi.A 2-a intrebare trebuie sa recunosc ca nu o inteleg mai deloc, o reformulare mai concludenta ar fi urmata fara indoiala si de un raspuns mai concis venit din partea mea.
0

Postat 20 December 2010 - 01:12 PM (#18) Useril este offline   OficialOffsidebet 

• Parior

Citeaza

Originally posted by cezarSunt convins ca majoritatea pariorilor vor fi interesati nu de timpul alocat de tine acestui forum(problemelor aparute),ci de eficienta cu care raspunzi.Si pentru a testa aceasta eficienta,iata o mica problema de care m-am \"izbit\" vis-a-vis de agentia al carei \"glas\" esti : am trimis un mail saptamana trecuta(marti-14.12.-12:29PM)pe adresa ro@offsidebet.com la care inca nu am primit niciun raspuns ?!? Succes!
Eu nu am acces la baza de date, sunt doar un \"purtator de cuvant\", cum bine ai zis si tu. Revenind la problema ta, am intrebat, iar din cauza unei erori, e-mailul tau a trecut neobservat. Ca urmare a plangerii tale, suma ti-a fost restituita in cont. Ne cerem scuze pentru inconvenenta creata, speram sa nu se mai repete :mrg: Daca te mai pot ajuta cu altceva legat de Offsidebet.Com, nu ezita sa ma intrebi.Cu respect, Andrei
0

Postat 20 December 2010 - 10:22 PM (#19) Useril este offline   cezar 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 142
  • Inregistrat: 27-September 08

Da,problema a fost rezolvata !!Rapid si eficient !Nu pot decat sa va multumesc.
0

Postat 20 December 2010 - 10:26 PM (#20) Useril este offline   OficialOffsidebet 

• Parior

Ma bucur ca ti-am fost de ajutor, daca vei avea alte probleme pe viitor legate de Offsidebet.Com, te rog sa le expui aici, si iti voi raspunde in cel mai scurt timp posibil.Cu respect, Andrei.
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba