Cum aflu care e limita unui pariu? Am incercat sa pun niste pariuri pe hochei si nu mi-a dat voie sa pariez mai mult de 130 pe meci. Stie cineva cum pot vedea limita si daca se poate mari. E pacat ca sunt cote bune dar la asa limite, retrag ce am si nu mai calc decat atnci cand castig la urmatorul concurs.
|
|
Limita pariu?
Postat 07 January 2010 - 11:56 PM (#1)
Rechinii se nasc inotatori!
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
Postat 08 January 2010 - 12:02 AM (#3)
Acum ceva timp am vrut sa pariez 100E pe liga 1 si nu m-a lasat. Trimite un mail si intreaba.
Postat 16 November 2010 - 07:58 PM (#4)
As vrea sa-mi fac si eu cont la ei dar ma intereseaza cum au limitele pe tennis challenger. Pariaza cineva pe handicapurile de acolo? M-as lasa de Tobet ca aia ma lasa sa pun doar 98 ron pe meci.
Postat 17 November 2010 - 03:32 PM (#6)
Acolo ma lasa cate 16 euro. Nu vad nicio diferenta. Te lasa pe tine mai mult?
Postat 18 November 2010 - 12:43 AM (#8)
mutativa la betfair , apropo : a auzit cineva ca betfair ar limita ? :) nu aveti atatea oportunitati de pariere dar e sigur.
Postat 18 November 2010 - 12:50 AM (#9)
Citeaza
Originally posted by manuelarad1989mutativa la betfair , apropo : a auzit cineva ca betfair ar limita ? :) nu aveti atatea oportunitati de pariere dar e sigur.
Postat 18 November 2010 - 01:23 AM (#10)
da, astea stiam. Deocamdata eu am parte doar de prima. Oricum este mai bine, mult mai bine decat sa fi limitat.La o adica, din aceste procente face betfair bani, in rest fiind o piata intre vanzator si cumparator.Una buna: statul roman percepe taxe si impozite mult mai mari decat betfair :)) deci inca e ok aceasta casa.
Postat 18 November 2010 - 08:27 AM (#12)
Citeaza
Originally posted by phaeniusPe asta cu 20% nu o stiam. Dar e o mare magarie.
Postat 20 December 2010 - 10:41 AM (#14)
Salut, sunt Andrei, pe forum activez cu userul BladeBt iar de astazi va voi raspunde la orice nelamurire/intrebare legata de OffsideBet.ComVoi aloca un timp indelungat in fiecare zi acestui forum, asa ca nu ezitati sa ma intrebati orice fel de nelamurire/problema pe care o aveti 2011 va debuta furtunos, cu o surpriza ce sper sa va fie pe plac, dar o sa avem timp sa discutam si despre acest aspect!
Postat 20 December 2010 - 10:48 AM (#15)
Prima intrebare, ce stiti despre viitorul pariurilor \"On line\" in Romania, un subiect arzator, probabil si pentru partenerii nostrii, agentiile de pariuri?A doua intrebare, cum o fi sa fii in castig asa la nesfarsit?... :great:
Postat 20 December 2010 - 11:00 AM (#16)
Sunt convins ca majoritatea pariorilor vor fi interesati nu de timpul alocat de tine acestui forum(problemelor aparute),ci de eficienta cu care raspunzi.Si pentru a testa aceasta eficienta,iata o mica problema de care m-am \"izbit\" vis-a-vis de agentia al carei \"glas\" esti : am trimis un mail saptamana trecuta(marti-14.12.-12:29PM)pe adresa ro@offsidebet.com la care inca nu am primit niciun raspuns ?!? Succes!
Postat 20 December 2010 - 12:46 PM (#17)
Citeaza
Originally posted by pescadorulPrima intrebare, ce stiti despre viitorul pariurilor \"On line\" in Romania, un subiect arzator, probabil si pentru partenerii nostrii, agentiile de pariuri?A doua intrebare, cum o fi sa fii in castig asa la nesfarsit?... :mrg:
Postat 20 December 2010 - 01:12 PM (#18)
Citeaza
Originally posted by cezarSunt convins ca majoritatea pariorilor vor fi interesati nu de timpul alocat de tine acestui forum(problemelor aparute),ci de eficienta cu care raspunzi.Si pentru a testa aceasta eficienta,iata o mica problema de care m-am \"izbit\" vis-a-vis de agentia al carei \"glas\" esti : am trimis un mail saptamana trecuta(marti-14.12.-12:29PM)pe adresa ro@offsidebet.com la care inca nu am primit niciun raspuns ?!? Succes!
Postat 20 December 2010 - 10:22 PM (#19)
Da,problema a fost rezolvata !!Rapid si eficient !Nu pot decat sa va multumesc.
Postat 20 December 2010 - 10:26 PM (#20)
Ma bucur ca ti-am fost de ajutor, daca vei avea alte probleme pe viitor legate de Offsidebet.Com, te rog sa le expui aici, si iti voi raspunde in cel mai scurt timp posibil.Cu respect, Andrei.
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor