Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: intrebare bonus Bet365 - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

intrebare bonus Bet365

Postat 16 January 2010 - 03:09 PM (#1) Useril este offline   papi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 440
  • Inregistrat: 21-March 06

Salut, ... as vrea sa-mi fac in sfarsit si eu cont la Bet365, pentru ca nu am inca !Vad o oferta tentanta cu un bonus de 100% pana la 200 Ron.In conditiile de rulaj vad numai ca trebuie jucat de 3 ori impreuna cu suma depusa in decurs de 90 de zile.Nu se specifica insa nici o cota minima.Sa inteleg ca pot juca pe orice cota ... inclusiv 1.01 ca trece Federer de primul tur ? E posibil sa am probleme cu contul daca \"vanez\" acest bonus ?Multumesc !
0

Postat 16 January 2010 - 03:16 PM (#2) Useril este offline   bob 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1929
  • Inregistrat: 18-June 09

Citeaza

Originally posted by papiSalut, ... as vrea sa-mi fac in sfarsit si eu cont la Bet365, pentru ca nu am inca !Vad o oferta tentanta cu un bonus de 100% pana la 200 Ron.In conditiile de rulaj vad numai ca trebuie jucat de 3 ori impreuna cu suma depusa in decurs de 90 de zile.Nu se specifica insa nici o cota minima.Sa inteleg ca pot juca pe orice cota ... inclusiv 1.01 ca trece Federer de primul tur ? E posibil sa am probleme cu contul daca \"vanez\" acest bonus ?Multumesc !
Benficiez si eu de acel bonus. Vezi ca nu ai citit cu mare atentie toate detaliile: daca ai depus 100 ron, beneficiezi de bonus daca rulezi toata miza, pariu minim 1,5 si miza+bonus de 3 ori cota minim 1,5Pt a indeplini 1 conditie nu trebuie sa pui toata banca la un pariu. Poti sa pui 2 pariuri cu miza 50 ron fiecare si cota 1,5.Azi am pus 2 pariuri cu miza 50 ron, cota 1,5 si imi apare acum la Rulare miza: 100ron. In concluzie pana nu rulezi banca initiala la cota minim 1,5 (acea banca poate fi impartita si in 100 de pariuri dar sa fie cota minim 1,5) nu ai bonusul disponibil in sold. Deci nu te poti apuca sa rulezi miza+bonus pana nu indeplinesti 1 conditie.Pentru a beneficia de acest bonus, trebuie sa rulati suma depozitului o data pe sporturile si tipurile de pariuri pe care le doriti. Nu uitati ca inainte de a efectua o retragere, este nevoie sa rulati depozitul si bonusul dumneavoastra de de trei ori. P.S. Stai calm ca ai la dispozitie 3 luni pt a rula bonusul[Edited on 16-1-2010 by bob][Edited on 16-1-2010 by bob]
0

Postat 22 January 2010 - 10:04 AM (#3) Useril este offline   Andi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 118
  • Inregistrat: 18-July 07

mica intrebare si de la mine k eu niciodata n-am jucat pt bonus la bet365...si am fost rugat sa ma interesez in legatura cu rulajuladik acea cota de 1.50 o poti face din mai multe meciuri sau trebuie neaparat un singur meci cu cota > 1.50 ?
0

Postat 22 January 2010 - 12:26 PM (#4) Useril este offline   Andi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

nimeni?:surpr:
0

Postat 22 January 2010 - 12:29 PM (#5) Useril este offline   tikky 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1864
  • Inregistrat: 20-September 05

orice pariu trebuie sa aiba minim 1.5, chiar daca e in combo. pentru raspunsuri mai rapide poti sa folosesti chatul lor :surpr:
0

Postat 22 January 2010 - 12:42 PM (#6) Useril este offline   Andi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

ms frumos :surpr:
0

Postat 22 January 2010 - 12:58 PM (#7) Useril este offline   bob 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by Andimica intrebare si de la mine k eu niciodata n-am jucat pt bonus la bet365...si am fost rugat sa ma interesez in legatura cu rulajuladik acea cota de 1.50 o poti face din mai multe meciuri sau trebuie neaparat un singur meci cu cota > 1.50 ?
cota minima de 1,5 trebuie facuta dintr-un singur meciex: depui la bet 365 100 ron-> pariezi acei 100 ron cota minim 1,5-> iti intra si bonusul de 100 ron in sold si poti sa pariezi 200ron-> vrei sa faci o retragere pariezi 200 ron cota minim 1,5 de 3 ori in decurs de 90 zile.
0

Postat 22 January 2010 - 04:27 PM (#8) Useril este offline   relansat 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1587
  • Inregistrat: 04-December 05

Citeaza

Originally posted by tikkyorice pariu trebuie sa aiba minim 1.5, chiar daca e in combo. pentru raspunsuri mai rapide poti sa folosesti chatul lor :o
foloseste chat`ul :soc:
0

Postat 22 January 2010 - 05:16 PM (#9) Useril este offline   DinuAlin 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 346
  • Inregistrat: 21-February 08
  • LocationTerra

ai grija ca mai au si bonusul de la video australian open si daca ai deja un bonus activ,cum ar fi la tine bonusul de 100% o sa il pierzi in caz ca il activezi pe ala de la video pentru a vedea partidele de tenis.Si ... am primit si eu un bonus la fel,am depus 50 ron si trebuie sa-i rulez pana la 300 ron pe minim 1.50,dar fara over/under \"7. Pariurile pe handicap asiatic si numar goluri (in toate sporturile) si echipa castigatoare in Baseball, atat inaintea partidei cat si cele Live, nu se iau in calcul pentru indeplinirea cerintelor de rulare.\"
0

Postat 23 January 2010 - 08:35 PM (#10) Useril este offline   papi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 440
  • Inregistrat: 21-March 06

M-am lamurit cum e cu bonusul de la bet365.As mai avea cateva intrebari inainte de a ma apuca de treaba.1. Am un Mastercard de la ING. Pot sa depun/ retrag cu el.2. Trebuie sa trimit copie dupa ID ? Inainte de depunere ?3. Acum vreo luna m-am logat pe calculatorul meu cu user-ul unui prieten chiar la bet365 pentru a vedea live un meci de basket din Spania.Mai are rost sa \"vanez\" bonusul asta ...sau ar fi mai bine sa-mi vad de treaba ? ...tinand cont de ce scrie in \"Termeni si conditii\" :16. \"\"Toate ofertele sunt disponibile o singura data pentru fiecare jucator, familie, locuinta, adresa de e-mail, numar telefon, cont bancar (ex: card credit), locatii in care calculatoarele sunt utilizate in comun. Ne rezervam dreptul de a retrage oricarui client sau grup de clienti disponibilitatea oricarei oferte sau a tuturor ofertelor. Ofertele sunt disponibile doar clientilor care au efectuat un prim depozit in contul bet365. bet365 isi rezerva dreptul de a anula, retrage sau refuza acordarea oricarei promotii, dupa cum considera adecvat.\"\"Multumesc celor care imi vor raspunde !
0

Postat 23 January 2010 - 09:22 PM (#11) Useril este offline   lazioroma2000 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 102
  • Inregistrat: 22-December 08

nu are nici o treaba ca te-ai logat de pe alt user daca nu contine datele tele,deci poti sa iti faci linistit cont. Faci prima depunere trimiti actele care ti le cer, primesti bonusu\', il rulezi conform conditiilor si poti retrage..succes
0

Postat 23 January 2010 - 10:50 PM (#12) Useril este offline   DinuAlin 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 346
  • Inregistrat: 21-February 08
  • LocationTerra

papi,din moment ce nu ai depus/retras de pe calculatorul tau nu ar trebuii sa fie nici o problema,cred ca iti poti face cont linistit !
0

Postat 20 February 2010 - 11:13 AM (#13) Useril este offline   Laudrup 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 10
  • Inregistrat: 14-January 10

Ca sa rulez o data fondul ca sa obtin bonusul, pot paria pe un singur eveniment a. i. sa acopar toate optiunile, chiar daca pierd maxim 10% din fond?
0

Postat 20 February 2010 - 12:38 PM (#14) Useril este offline   marius 

• Parior Senior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7558
  • Inregistrat: 21-October 03

Laudrup - nici o agentie nu-ti va accepta asa ceva la rulajul bonusului.
0

Postat 20 February 2010 - 12:43 PM (#15) Useril este offline   Laudrup 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 10
  • Inregistrat: 14-January 10

Multumesc.
0

Postat 18 June 2010 - 06:41 PM (#16) Userul este online   carpenihil 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 323
  • Inregistrat: 27-June 06

As avea si eu o intrebare legata de bonus: daca imi fac cont azi de ex. dar fara sa depun nimic deocamdata voi mai fi eligibil pentru acest bonus de max.200 ron daca intentionez sa depun duminica viitoare de ex. ?
0

Postat 18 June 2010 - 06:46 PM (#17) Useril este offline   bob 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

da
0

Postat 18 June 2010 - 07:11 PM (#18) Useril este offline   marius 

• Parior Senior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7558
  • Inregistrat: 21-October 03

Citeaza

Originally posted by carpenihilAs avea si eu o intrebare legata de bonus: daca imi fac cont azi de ex. dar fara sa depun nimic deocamdata voi mai fi eligibil pentru acest bonus de max.200 ron daca intentionez sa depun duminica viitoare de ex. ?
Pana la 30 septembrie.
0

Postat 18 June 2010 - 08:36 PM (#19) Userul este online   carpenihil 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

ms :banana2:
0

Postat 21 June 2010 - 06:28 PM (#20) Userul este online   carpenihil 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by bob

Citeaza

Originally posted by Andimica intrebare si de la mine k eu niciodata n-am jucat pt bonus la bet365...si am fost rugat sa ma interesez in legatura cu rulajuladik acea cota de 1.50 o poti face din mai multe meciuri sau trebuie neaparat un singur meci cu cota > 1.50 ?
cota minima de 1,5 trebuie facuta dintr-un singur meciex: depui la bet 365 100 ron-> pariezi acei 100 ron cota minim 1,5-> iti intra si bonusul de 100 ron in sold si poti sa pariezi 200ron-> vrei sa faci o retragere pariezi 200 ron cota minim 1,5 de 3 ori in decurs de 90 zile.
Dar din depozitul tau te lasa sa retragi inainte sa iti faci de lucru si cu bonusul? De ex. dintr-o depunere de 200 am pariat 100 ron la 1,5 si am acum in total 250ron, care imi apar ca fiind la \"Balanta disponibila pentru retragere\".
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba