Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: intrebare bonus Bet365 - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

intrebare bonus Bet365

Postat 21 June 2010 - 08:48 PM (#21) Useril este offline   reddacy 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 112
  • Inregistrat: 21-June 07

va merge bine bet365 pe telefon?eu sunt f. multumit......:mrg:
"HOPE DIES LAST".....
0

Postat 21 August 2010 - 12:58 AM (#22) Useril este offline   free2tedy 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 413
  • Inregistrat: 22-August 07

Citeaza

Originally posted by carpenihil

Citeaza

Originally posted by bob

Citeaza

Originally posted by Andimica intrebare si de la mine k eu niciodata n-am jucat pt bonus la bet365...si am fost rugat sa ma interesez in legatura cu rulajuladik acea cota de 1.50 o poti face din mai multe meciuri sau trebuie neaparat un singur meci cu cota > 1.50 ?
cota minima de 1,5 trebuie facuta dintr-un singur meciex: depui la bet 365 100 ron-> pariezi acei 100 ron cota minim 1,5-> iti intra si bonusul de 100 ron in sold si poti sa pariezi 200ron-> vrei sa faci o retragere pariezi 200 ron cota minim 1,5 de 3 ori in decurs de 90 zile.
Dar din depozitul tau te lasa sa retragi inainte sa iti faci de lucru si cu bonusul? De ex. dintr-o depunere de 200 am pariat 100 ron la 1,5 si am acum in total 250ron, care imi apar ca fiind la \"Balanta disponibila pentru retragere\".
Deci , ideea de baza este urmatoarea : tu trebuie sa rulezi o anumita suma de bani , in speta depozit+bonus de 3 ori la cota >1,5 , cu scopul de a face disponibil pentru retragere bonusul primit in urma promotiei. Astfel ca tu poti sa retragi oricand din suma depozitata de pe card precum si orice castig obtinut prin parierea atat a depozitului cat si a bonusului dar nu poti retrage suma oferita bonus pana nu indeplinesti conditiile de rulaj. Cineva sa confirme sau sa corecteze cele spuse de mine pentru a fi sigur ca nu vorbesc prostii.Eu vin insa cu o alta intrebare , pentru ca astia de la Bet365 prezinta niste termeni si conditii pe alocuri ambigue. Dupa ce am rulat o data depozitul(care desi nu se specifica , dintr-o experienta mai veche stiu ca trebuie la o cota >1,5) bonusul devine disponibil pentru pariere. Din momentul asta cat mai trebuie sa rulez? 2xDepozit+3xBonus sau 3x(Depozit+Bonus)?Uitandu-ma la balanta inteleg ca se merge pe prima varianta dar vreau sa fiu sigur.
0

Postat 21 August 2010 - 09:49 AM (#23) Useril este offline   ipse2009 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1321
  • Inregistrat: 14-May 09

Free2tedy daca ai depus 200 ron trebuie sa rilezi in total 1200 ron,deci dupa ce ai rulat suma ta depusa si primesti inca 200 ron bonus mai trebuie sa rulezi 1000 ron.Bafta
0

Postat 21 August 2010 - 01:17 PM (#24) Useril este offline   ftw_ 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 237
  • Inregistrat: 25-May 10

dar de exemplu daca eu joc pe cote mici si fac un profit de 3000 ron, pot sa retrag acesti 3000 ron fara sa rulez la cote > 1.50 nu ? ca nu retrag bonusul, retrag doar un profit...
0

Postat 21 August 2010 - 01:57 PM (#25) Useril este offline   free2tedy 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 413
  • Inregistrat: 22-August 07

Citeaza

Originally posted by ipse2009Free2tedy daca ai depus 200 ron trebuie sa rilezi in total 1200 ron,deci dupa ce ai rulat suma ta depusa si primesti inca 200 ron bonus mai trebuie sa rulezi 1000 ron.Bafta
Banuiam eu ca e asa. Mersi pentru raspuns.

Citeaza

Originally posted by ftw_dar de exemplu daca eu joc pe cote mici si fac un profit de 3000 ron, pot sa retrag acesti 3000 ron fara sa rulez la cote > 1.50 nu ? ca nu retrag bonusul, retrag doar un profit...
Da poti.
0

Postat 21 August 2010 - 09:17 PM (#26) Useril este offline   cezcarino 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1431
  • Inregistrat: 19-September 07

Pentru un bătut în cap (de gradele de origine cerealieră) poate confirma cineva că pot retrage oricând suma din ”Balanta disponibila pentru retragere” înainte de rulajul de 6XALL fără a mă trezi ulterior cu vreun paragraf în nară?sfenx
I'm not as think as you drunk I am

Imagine postata
0

Postat 21 August 2010 - 09:29 PM (#27) Useril este offline   relansat 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1587
  • Inregistrat: 04-December 05

dap. fara probleme.
0

Postat 21 August 2010 - 09:33 PM (#28) Useril este offline   cezcarino 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by relansatdap. fara probleme.
:) pt promptidudine... că am bagat pă no tie în primu set la Fish cu Dick... pauză acu...mai bine retrag banii de o bere...decât să mă fiu inspirat seara asta...:bere:

Imagine postata
0

Postat 21 August 2010 - 11:18 PM (#29) Useril este offline   cezcarino 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

... nu merge.. sau nu convine: pierzi ”masa de manevră”.. :)

Imagine postata
0

Postat 22 August 2010 - 10:42 AM (#30) Useril este offline   BATRINU 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 02-January 08

nu poti retrage inainte de rulaj, altfel iti ia bonusul si profitul realizat oina atunci. pot sa iti inchida contul si iti ia si banii care se gasesc in cont. mai bine asteapta si ruleaza 1200.
0

Postat 03 November 2011 - 03:19 PM (#31) Useril este offline   facsistemu 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 03-November 11

Bun gasit, inainte de toate.

Nu am gasit nicaieri pe site la bet365, informatii cu privire la natura bonusurilor. Mai exact, daca bonusurile sunt free bet stake returned sau free bet stake not returned. Din experienta voastra, de care sunt? Am un cont mai vechi la ei, si desi nu mai pariez demult, am primit oferta de inceput de sezon 100%. Ma bate gindul sa-l transfer in contul de betfair, dar trebuie sa stiu cum imi fac calculele.

Merci.
0

Postat 03 November 2011 - 03:35 PM (#32) Useril este offline   ionnu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1814
  • Inregistrat: 30-May 09

Bonusul de 100% pentru start de sezon, daca-mi aduc bine aminte nu e FREE BET.
Depui 200 si mai iei 200 bonus. Se cere rulaj (depozit+bonus) de 3 ori pe cote de minim 1,50.
Cotele cumulate nu se iau in calcul.
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba