Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Documente Deblocare Cont? - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Documente Deblocare Cont?

Postat 18 January 2010 - 08:37 PM (#1) Useril este offline   Alex07bet 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 598
  • Inregistrat: 08-October 07

Ma alatur si eu comunitatii celor care au avut contul de la MB blocat fara niciun motiv... Sau poate pentru ca am dat retragere de la o casa de pariuri si am tinut banii mai mult de cateva zile...Frumos...:crazy:Le am trimis mail dar stiu ca sunt foarte promti in astfel de situatii si as vrea sa le o iau inainte... Adica sa le trimit documentele care se cer intr o astfel de situatie...Ce documente au cerut in momentul in care ati avut contul blocat?Asta e frumosul lor mesaj pe care il primesc cand vreau sa dau retragere sau sa depun la o casa de pariuri:Your account is locked for outgoing transfers and credit/debit card payments therefore we cannot complete this transaction. You need to change your Moneybookers account password and e-mail address via the Profile section in order to start the procedure for unlocking your account.Bineinteles ca am schimbat si parola si mail dupa cum imi recomanda...:hairo:
Unul din cele mai mari riscuri in viata este sa nu ai niciodata curajul sa risti...
0

Postat 21 January 2010 - 02:20 PM (#2) Useril este offline   Alex07bet 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 598
  • Inregistrat: 08-October 07

1. Copie ID2. Factura utilitati/extras bancarMult prea greu...:)
Unul din cele mai mari riscuri in viata este sa nu ai niciodata curajul sa risti...
0

Postat 21 January 2010 - 05:12 PM (#3) Useril este offline   betman99 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 566
  • Inregistrat: 08-July 09

Factura sa fie datata pe ultimele 3 luni de zile, ca sa nu faci doua drumuri...
Radu Banciu: "Nu exista noroc in fotbal. [...] doar ca suporter poti invoca norocul (pentru ca esti prost)..."
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba