Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: validare gresita gamebookers - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

validare gresita gamebookers

Postat 19 January 2010 - 03:32 AM (#1) Useril este offline   rudiebenie 

• Parior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 29
  • Inregistrat: 19-May 09

scuze,am apasat din greseala enter si-a intrat mesajul gol.faza-i urmatoarea,am prins pe stosur astazi la cota 4 in primul set,am pus cand era condusa cu 1-0 cu breakbun,stosur a luat setul cu 6-1 dar cei de la gamebookers au dat-o ca,castigatoare pe hanle-am trimis un mail iar eu mi-au raspuns printr-un mesaj automat trimis de-un robot probabil iar acum nu mai zic nimic:|astept putin ajutor daca se poate,multumesc!scuze pentru asezat da chiar sunt nervos(stiu ca-i o suma mica dar pentru mine conteaza)[Edited on 19-1-2010 by rudiebenie][Edited on 19-1-2010 by rudiebenie]

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: validare eronata.JPG

cat e ceasu?
0

Postat 19 January 2010 - 03:48 AM (#2) Useril este offline   cainele 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1166
  • Inregistrat: 18-January 08

stosur nu avea cum sa aibe cota 4 la 1-0 in primu set pentru han, m-am si uitat la cota era 0-40 pe serva lui stosur si han avea cota 3.25. Probabil e ceva greseala de la ei, e imposibil sa aibe cota 4 stosur, avea atata daca juca cu clijsters si era 1-0 pentru kim
0

Postat 19 January 2010 - 03:58 AM (#3) Useril este offline   rudiebenie 

• Parior
  • PipPipPip

pai bine,imposibil,eu am prins cota asta,acu imi vreau banii.daca au gresit trebuie sa suporte consecintele.inca astept o solutionare
cat e ceasu?
0

Postat 19 January 2010 - 03:59 AM (#4) Useril este offline   cainele 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

daca nu ai citit regulamentul e specificat ca in caza de greseala a unei cota pariul se anuleaza, deci probabil vei primi banii inapoi
0

Postat 19 January 2010 - 04:37 AM (#5) Useril este offline   rudiebenie 

• Parior
  • PipPipPip

mda,deci de-acuma,inaintea plasarii unui pariu trebuie sa fiu foarte atent la cote ca poate nu refelcta realitatea:soc:eu consider ca trebuie sa-si asume greseala,poate eu pariez doar din placere,nu stiu cine-i stosur si cine-i han..si pun si eu ca un aventurier pe cota mai mare...lasand asta la o parte,nu-s in stare de 3 ore sa raspunda unui mail sau sa vaildeze cum trebuie un pariu.:hatoff: gamebookers
cat e ceasu?
0

Postat 19 January 2010 - 04:39 AM (#6) Useril este offline   cainele 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

pai programul de lucru e pana pe la ora 23, sau ceva de genu, dimineata vei primi raspuns
0

Postat 19 January 2010 - 04:43 AM (#7) Useril este offline   rudiebenie 

• Parior
  • PipPipPip

a,ok,mersi mult pentru raspunsuri.
cat e ceasu?
0

Postat 19 January 2010 - 03:22 PM (#8) Useril este offline   rudiebenie 

• Parior
  • PipPipPip

Nici un raspuns nici azi,nici cei 4 euro pariati nu mi-au venit inapoi:| rusinica gamebookers.se poate inchide,ii las sa se imbogateasca:no:
cat e ceasu?
0

Postat 19 January 2010 - 04:41 PM (#9) Useril este offline   rudiebenie 

• Parior
  • PipPipPip

si-au acceptat greseala si mi-au trimis banii.deci pan la urma a ramas stam stosur cota 4 in primul set.
cat e ceasu?
0

Postat 19 January 2010 - 04:58 PM (#10) Useril este offline   liviu650 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 108
  • Inregistrat: 13-May 09

se intampla destul de des sa valideze gresit la gamebookers, dar daca le trimiti mail se corecteaza in cateva ore. mi-a explicat o tipa de la suport ca se valideaza automat si se mai intampla. oricum mi-e mi-a fost validat o singura data gresit in favoarea mea (dar oricum pusesm f putini bani pe evenimentul respectiv) in schimb nu mai stiu de cate ori le-am trimis mail sa-si corecteze validarile gresite in favoarea lor, mai ales cand jucam la pariuri financiare.
0

Postat 28 March 2010 - 09:23 PM (#11) Useril este offline   haralambussz 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 37
  • Inregistrat: 18-July 09

astia la gamebookers is pe dinafara.........dau aia de la dinamo 4 si ei imi dau pariu pierdut...........:bun:

Fisiere atasate

• Fisier atasat  ABC.bmp (107.21K)
    Number of downloads: 356

0

Postat 28 March 2010 - 11:12 PM (#12) Useril este offline   fafu1 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1505
  • Inregistrat: 22-January 09

Gamebookers sponsor liga 1,....sunt in top cu stirile, au aflat ca Prunea e angajat ilegal la Dinamo...meciul e ca si pierdut la masa verde cu 3-0....deci Dinamo nu a marcat :mrg:
"Imaginatia este totul. Este puterea de previziune a ceea ce va urma in viata." Einstein "Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit." Buddha
0

Postat 11 July 2010 - 09:41 AM (#13) Useril este offline   Bunyk 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 11-July 10

Salut!Poate cinava sa ma ajute pentru ca nu stiu unde sa caut un rezultat,si anume: punct 7,game 1,set 2 din meciul Dabul B. vs Rochus O. din 10/07/2010Am pariat live pe gamebookers si este a treia oara cand a validat biletul gresit..doar o singura data au recunoscut si mi-au dat banii.Plus ca am sunat la ei de cateva ori si imi spune ca nu operator in limba romana disponibil..http://www.99poze.ro/h/68a7315c316f625b0bd94626c6d7b00a.jpgVa multumesc si astept un raspuns.[Edited on 11-7-2010 by Bunyk][Edited on 11-7-2010 by Bunyk]
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba