Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Modificari depozite/retrageri prin card - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Modificari depozite/retrageri prin card

Postat 22 January 2010 - 02:27 PM (#1) Useril este offline   OficialOffsidebet 

• Parior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 70
  • Inregistrat: 03-October 09

Salutare,Incepand de ieri se poate depune automat (fara a mai fi nevoie de a astepta pana ce cardul este activat) pentru o suma de pana la 100 euro. De asemenea, retragerile catre card se proceseaza si pentru sume mai mari decat cele depuse cu cardul.Mai multe informatii puteti gasi in contul dvs. sectiunile Depozit/Retragere, pe livechat sau la adresa ro@offsidebet.comAsa cum mentionam intr-un topic anterior, aceste modificari aveau sa fie facute si iata ca ne-am tinut de promisiune.Speram ca putem conta in continuare pe intelegerea si rabdarea dvs. Vom reveni cu si mai multe imbunatatiri cat de curand.Numai bine[Edited on 22-1-2010 by OficialOffsidebet]
0

Postat 22 January 2010 - 02:39 PM (#2) Useril este offline   Fleacabogdan 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 922
  • Inregistrat: 31-December 08

Un lucru imbucurator am vrut sa depun la ofsidebet de mai multe ori dar tot timpu imi cerea poza de la card acuma e bine ca s-a scos
0

Postat 22 January 2010 - 11:40 PM (#3) Useril este offline   relansat 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1587
  • Inregistrat: 04-December 05

o decizie logica :(
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba