Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Pariuri sportive - Ioan - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 21 Pagini +
  • « Prima
  • 19
  • 20
  • 21
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Pariuri sportive - Ioan Evaluare topic: -----

Postat 22 February 2012 - 12:22 PM (#401) Useril este offline   Ioan 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 254
  • Inregistrat: 15-January 09

Pentru astazi am pregatit un meci din turneul de la WTA Dubai

Desi casele de pariuri ma contrazic privind alegerea facuta merg pe mana unei cehoaice astazi:

Lucie Safarova (CZE) - Samantha Stosur (AUS) Victorie Lucie Safarova 2.55 Betcafearena

Stosur, desigur este o jucatoare foarte buna cu un forehand extraordinar, loveste foarte puternic mingea..dar am vazut si mici scapari asa cum a fost si in meciul cu Monica Niculescu, romanca punandu-i ceva probleme..greseala romancei a fost ca s-a relaxat prea mult in momentele oportune.

Safarova, o jucatoare ambitioasa avand o forma fizica exceptionala, un retur destul de bun si cred ca va gestiona foarte bine greselile adversarei de astazi..are o putere de concentrare mare si sa nu uitam de victoriile impotriva unor jucatoare de top cum ar fi: Wozniacki, Radwanska, Kuznetsova.

Intalniri directe: 3-1 Safarova

Astazi poate produse eliminarea australiencei avand o cota foarte buna.

BAFTA!

Aceasta postare a fost editata de Ioan: 22 February 2012 - 12:23 PM

0

Postat 22 February 2012 - 12:33 PM (#402) Useril este offline   addrianno 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 87
  • Inregistrat: 11-February 12

asta e un pariu f bun pt live..si eu o vad pe safarova favorita desi stosur a facut finala cu azarenka, nu e intr-o forma extraordinara..oricum ideal e sa incepi pe safarova si dupa cateva gameuri daca totul merge bine sa iesi pe plus
0

Postat 22 February 2012 - 03:46 PM (#403) Useril este offline   Ioan 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Un meci magnific..indiferent de ce se intampla mai departe raman la parerea mea, Lucie Safarova, este o jucatoare superba.
0

Postat 22 February 2012 - 04:11 PM (#404) Useril este offline   Ioan 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Rezultat:

Lucie Safarova (CZE) - Samantha Stosur (AUS) Victorie Lucie Safarova 2.55 Betcafearena Rezultat final: 16 76 16 PPREDICTIE GRESITA
0

Postat 23 February 2012 - 09:11 AM (#405) Useril este offline   Ioan 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Buna dimineata,

O sa va inveselesc ziua cu un meci 110% sigur :D

Alexandr Dolgopolov (UKR) - Michael Llodra (FRA) Victorie Michael Llodra 1.95 Betcafearena Incredere :nota10:

Llodra, are un serviciu puternic, multi jucatori ar vrea sa aiba jocul sau de la fileu. De obicei joaca tenis la adevarata valoare doar in turneele ce au loc in Franta. Daca doriti mai multe detali puteti consulta jurnalul meu si veti observa de ce am atata incredere in jocul sau. Foarte important de precizat faptul in 2009 a fost sfert finalist, in 2010 a castigat trofeul aici, iar anul trecut a fost finalist.

Dolgopolov, jucator clasat pe locul 18, avand si el serviciul destul de bun dar nu cred ca ii va ajunge asta pentru al invinge pe Llodra astazi, mai ales ca francezul joaca pe suprafata de joc preferata si publicul este de partea lui.

Urmariti meciul, aveti ce vedea.

O zi minunata!

Aceasta postare a fost editata de Ioan: 23 February 2012 - 09:18 AM

0

Postat 23 February 2012 - 09:18 AM (#406) Useril este offline   Ioan 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Nici nu am postat bine meciul ca deja cota la Betcafe arena a scazut la 1.80
0

Postat 23 February 2012 - 09:31 PM (#407) Useril este offline   Ioan 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Frumos meci:

Alexandr Dolgopolov (UKR) - Michael Llodra (FRA) Victorie Michael Llodra 1.95 Betcafearena Rezultat final: 46 75 67 PREDICTIE CORECTA
0

Postat 24 February 2012 - 09:26 PM (#408) Useril este offline   Ioan 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Meci interesant astazi in cadrul turneului de la Memphis.

Radek Stepanek (CZE) - Sam Querrey (USA) - Victorie Sam Querrey 1.75 Betcafearena

Unul din avantajele pe care le are Sam Querrey in fata adversarului este serviciul sau. Dupa o perioada dificila din carierea acestuia cred intr-o revenire in top 20.

Publicul va fi al 3-lea jucator in acest meci.

Intalniri directe: 2-0 Sam Querrey

Aceasta postare a fost editata de Ioan: 24 February 2012 - 09:26 PM

0

Postat 24 February 2012 - 11:49 PM (#409) Useril este offline   Ioan 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Radek Stepanek (CZE) - Sam Querrey (USA) - Victorie Sam Querrey 1.75 Betcafearena Rezultat final: 76 60 PREDICTIE GRESITA

Aceasta postare a fost editata de Ioan: 24 February 2012 - 11:49 PM

0

Postat 26 February 2012 - 01:53 PM (#410) Useril este offline   Ioan 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Finala de la Marseille

Juan Martin Del Potro (ARG) - Michael Llodra (FRA) Victorie Michael Llodra 4.2 Betcafearena

Llodra in ultimi 4 ani a avut o prestatie foarte buna in cadrul acestui turneu, o face si acum. Are mari sanse la castigarea trofeului.

In ciuda faptului ca Del Potro este un jucator cu lovituri foarte puternice si bine plasate, aceasta avand si o victorie in acest an impotriva francezului, cred ca Llodra isi va lua revansa astazi si va castiga titlul pentru a 2-a ora in 3 ani.

Un meci spectaculos zic eu, mizez pe victoria francezului, Michael Llodra.

BAFTA!
0

Postat 27 February 2012 - 09:41 AM (#411) Useril este offline   Ioan 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Juan Martin Del Potro (ARG) - Michael Llodra (FRA) Victorie Michael Llodra 4.2 Betcafearena Rez final: 64 64 PREDICTIE GRESITA
0

Arata acest topic

• 21 Pagini +
  • « Prima
  • 19
  • 20
  • 21
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba