Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Betfair - strategii castigatoare - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 7 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Betfair - strategii castigatoare

Postat 26 July 2011 - 10:45 PM (#121) Useril este offline   Janko 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 386
  • Inregistrat: 21-June 11

Citeaza

Originally posted by alex007Materialul prezentat in engleza mai sus se bazeaza pe plasarea pariului pre-match...excluzand pierderea totala a unui bet prin marcarea rapida a unui gol.
Excluderea pierderii totale poate fi vazuta si altfel. Daca el avea vreo 1200 euro de pariat pe un meci si castiga cu strategia propusa vreo 200, deci o sasime, eu propuneam excluderea pierderii totale prin o miza mai mica. Adica, in loc sa mizez 1200 pe doua piete, mizez 300-400 (si din start am exclus pierderea totala) si daca nu se inscrie in primele 10 minute, castig 200 sau nu castig nimic, dar nici nu pierd nimic. Sunt greu de gasit meciuri unde cota pe back draw sa creasca atat de mult incat sa faci profit imediat chiar dupa marcarea golului jucand precum autorul. In meciuri echilibrate, cum a fos cel ales de sky, cota a stat sub 5 din min. 35 pana in min 75. Deci un trader alege intre a nu se inscrie in primele 10 minute si a nu egala o echipa in 30 - 40 minuteMai spun o data, indiferent ce calcule se fac, statistic, in primele 10 minute se inscrie cel mai putin. Revenind la meciuri cu favorite ce au cote sub 1.50, cum a fost la Vaslui, eu joc lay X inainte de meci. Daca inscrie underdogul, ies din piata, indiferent cum, pierdere mica, castig mic, nu ma intereseaza. Daca inscrie favorita back pe favorita sau back draw.
0

Postat 27 July 2011 - 10:24 AM (#122) Useril este offline   dan-rusca 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2593
  • Inregistrat: 04-February 05

Citeaza

Originally posted by JankoRevenind la meciuri cu favorite ce au cote sub 1.50, cum a fost la Vaslui, eu joc lay X inainte de meci. Daca inscrie underdogul, ies din piata, indiferent cum, pierdere mica, castig mic, nu ma intereseaza. Daca inscrie favorita back pe favorita sau back draw.
Nu obtii profit mai mare daca joci direct back pe favorita ?
0

Postat 29 July 2011 - 08:18 PM (#123) Useril este offline   Janko 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Ma intereseaza mai mult sa am pierderi mai mici si mai rare decat profitul.
0

Postat 02 August 2011 - 10:02 PM (#124) Useril este offline   parmapersempre8 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 148
  • Inregistrat: 18-August 10

Deviez un pic de la strategiile castigatoare de la Betfair si pun intrebarea:la Betfair cum se stabilesc cotele? Cum cresc ele? Pentru ca de exemplu in Premierul rusesc avem meciul de sambata 6 august dintre CSKA Moscow si Zenit St Petersburg iar cotele in momentul asta sunt de 1.36 pentru unu, 1,48 pt. ics si 1.09 pt. doi. De ce in momentul asta e asa de mica cota pentru X? Cum va creste ea? Stiu ca pe sambata 6 august va ajunge icsul pe la 3.4-3.6 dar de ce doar atunci?Numai bine tuturor.[Edited on 2-8-2011 by parmapersempre8]

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: CSKA-Zenit.png

0

Postat 02 August 2011 - 10:35 PM (#125) Useril este offline   dan-rusca 

• Parior Senior

- pentru ca la Betfair cei care ofera cotele sunt alti pariori si nu isi permite nimeni sa tina banii blocati 4 zile intr-un pariu
0

Postat 03 August 2011 - 09:37 AM (#126) Useril este offline   AgainstAllOdds 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 199
  • Inregistrat: 23-August 10

sau ca sa intelegi mai bine , la inceput cotele sunt 1.00 , iar eu vreau sa ofer cota 1.05. daca tu o musti treaba ta. apoi cu trecerea timpului vine si dan si ofera o cota de 1.1, mai avantajoasa ca a mea dar tot foarte mica. Pe masura ce ne apropiem de 6 august creste lichiditatea si cotele ajung la valoarea normala.
"Scuzele sunt ieftine, de aceea oamenii nerealizati au atat de multe" D.Trump - R.Kiyosaki
0

Postat 03 August 2011 - 09:41 AM (#127) Useril este offline   AgainstAllOdds 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by dan-ruscaDin experienta proprie nu recomand o cota mai mare de 3.5 la x pentru lay draw ( se poate astepta 5 , 10 , 15 , 20 de min pana cota la x ajunge la cel putin 3.5 si abia apoi sa se plaseze pariul ) . De ce ? Pentru ca daca outsiderul deschide scorul ( Vaslui in ex lui Alex ) cota pe x va scadea mult sub 5.7
pun pariu ca daca meciul este dezechilibrat adica cu o cota pe draw ~4.00 inainte de start si marcheaza underdog-ul repede cota la draw se face 3.4-3.5
"Scuzele sunt ieftine, de aceea oamenii nerealizati au atat de multe" D.Trump - R.Kiyosaki
0

Postat 03 August 2011 - 02:28 PM (#128) Useril este offline   Janko 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

La betfair guverneaza legea cererii si ofertei, de asta sunt fluctuatiile de care vorbesti. Casele de pariuri nu pot nici ele sa vina sa puna in oferta un pariu la betfair daca nu au bani de joc. Cand intri pe o platforma la o casa normala, acolo vezi oferta casei de pariuri, dar aceasta oferta nu obliga casa sa investeasca nici un ban, adica sa se expuna la vreun risc, decat ulterior, dupa validarea meciurilor. Ele scot pe piata doar produsul, iar cine are bani cumpara. La betfair chiar si afisarea ofertei implica bani in timp real, adica dai produsul (pariurile) si imediat iei banii ori invers.
0

Postat 05 August 2011 - 08:54 AM (#129) Useril este offline   parmapersempre8 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 148
  • Inregistrat: 18-August 10

Multumesc tuturor de informatii, e un sentiment placut sa vezi cand te ajuta altii. :bigok_125:Asa cum banuiam, in momentul asta(vineri 5 august 2011) cota la egal a ajuns la 3.4, ca nu va ramane neaparat asa asta e alta mancare de peste, fiecare cu ofertele lui.Succes tuturor cu strategiile voastre! :bun:
0

Postat 05 August 2011 - 12:35 PM (#130) Useril este offline   Janko 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Pe mine m-ar interesa cum alege betfair pietele pe care le suspenda. Ieri in Europa League au fost cateva meciuri suspendate dupa incepere. Cel mai mult m-a deranjat la Anorthosis, unde am iesit pe profit, dar unde as fi putut castiga mult mai mult daca meciul ar fi fost live. Stie cineva unde pot afla care vor fi meciurile suspendate?
0

Postat 05 August 2011 - 01:15 PM (#131) Useril este offline   dan-rusca 

• Parior Senior

La inceputul fiecarei saptamani, lunea, Betfair publica pe forumul lor o lista cu meciurile \"in play\" pe saptamana in curs : http://community.bet...#503933183Lista asta mai sufera modificari ( unele meciuri din lista nu mai sunt in play , altele sunt adaugate ) .Cel mai sigur le gasesti la footbal - coupons - friday in play coupons ( sau orice alta zi ) .
0

Postat 09 August 2011 - 09:32 PM (#132) Useril este offline   pcsaba 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 43
  • Inregistrat: 31-January 08

Vă rog să-mi explicaţi: Ce este un free bet?
0

Postat 09 August 2011 - 10:02 PM (#133) Useril este offline   AgainstAllOdds 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

freebet faci cand pui back de exemplu la cota de 2.5 si day lay dupa ce scade cota la 2 spre exempluex:over 2.5 are cota de 2.5 sa zicem. Dai back cu 10 euro. daca lasi pana la final si castigi, ai profit de 15 euro. daca iese under pierzi 10. insa pe masura ce trece timpul si ocaziile sunt de la o poarta la alta te gandesti sa scapi basma curata. deoarece a trecut timpul cota pe over a scazut la 1.9. atunci dai lay tot cu 10 euro la cota de 1.9 si risti 9 euro. in mometul asta ai asa: daca iese over castigi 15 euro de la bck si pierzi 9 de la lay rezultand un profit de 6 euro.daca iese under pierzi 10 euro de la back si castigi 10 euro de la lay si iesi pe 0. deci daca iese over casttigi 6 euro daca iese under esti pe 0 , ceea ce se numeste freebet. sper ca e de folos explicatiaP.S.: daca nu intelegi da-mi un add pe mess[Edited on 9-8-2011 by AgainstAllOdds][Edited on 9-8-2011 by AgainstAllOdds]
0

Postat 10 August 2011 - 02:07 AM (#134) Useril este offline   Betforcash 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 396
  • Inregistrat: 07-October 08

cred ca revin si eu la betfair. am renuntat acum multa vreme din cauza timpului pe care il ocupa aceasta activitate, dar se poate face treaba si stiu ca si eu pot sa fac, asa ca acum am disponibilitate :hairo:. tot va ramane problematic cu timpul, dar se pot gasi solutii. poate ne mai auzim pe aici:).
http://blog.betforcash.ro - fa parte din castig !!
0

Postat 11 August 2011 - 09:43 PM (#135) Useril este offline   pcsaba 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 43
  • Inregistrat: 31-January 08

Citeaza

Originally posted by AgainstAllOddsfreebet faci cand pui back de exemplu la cota de 2.5 si day lay dupa ce scade cota la 2 spre exempluex:over 2.5 are cota de 2.5 sa zicem. Dai back cu 10 euro. daca lasi pana la final si castigi, ai profit de 15 euro. daca iese under pierzi 10. insa pe masura ce trece timpul si ocaziile sunt de la o poarta la alta te gandesti sa scapi basma curata. deoarece a trecut timpul cota pe over a scazut la 1.9. atunci dai lay tot cu 10 euro la cota de 1.9 si risti 9 euro. in mometul asta ai asa: daca iese over castigi 15 euro de la bck si pierzi 9 de la lay rezultand un profit de 6 euro.daca iese under pierzi 10 euro de la back si castigi 10 euro de la lay si iesi pe 0. deci daca iese over casttigi 6 euro daca iese under esti pe 0 , ceea ce se numeste freebet. sper ca e de folos explicatiaP.S.: daca nu intelegi da-mi un add pe mess[Edited on 9-8-2011 by AgainstAllOdds][Edited on 9-8-2011 by AgainstAllOdds]
Merci mult . Am inteles!!!![Edited on 11-8-2011 by pcsaba]
0

Postat 27 August 2011 - 10:07 AM (#136) Useril este offline   andu 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 67
  • Inregistrat: 08-June 06

Vezi postareadan-rusca, la 03 May 2011 - 02:45 PM, a spus:

In meciurile mai echilibrate folosesc urmatoarea \"schema: - in piata de scor corect inainte de inceperea meciului iau urmatoarele scoruri :1-1 @ 3u2-1 @ 2u1-2 @ 2 uIncerc sa obtin un free bet de 10 u pe 0-0 , pe cat posibil inainte de inceperea meciului ( back 0-0 10u la cota 11 lay la cota 10 ) .Cine este mai curajos poate incerca obtinerea acestui free bet in piata de under 1.5 ( in acest caz am fi acoperiti si in cazul in care se marcheaza pentru 1-0 / 0-1 tarziu ) .Aseara am avut la Lazio - Juve 1-1/2-1/1-2 7u + 10u la 0-0 .Cele 3 unitati ramase la 0-0 le-am vandut prin minutul 80 cat sa acopar pierderea de 7u daca se marca tarziu ( ceea ce s-a si intamaplat ) . Dupa ce a marcat Juve piata am reusit sa mai scot profit o unitate dand lay pe scorul de 1-1.[Edited on 3-5-2011 by dan-rusca]

Dane cam in cate minute scade cota pe 0-0 de la 11 la 10?
0

Arata acest topic

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba