Promotia este destinata exclusiv celor care indeplinesc toate conditii de mai jos :* celor care isi fac contul la Sportingbet in perioada 19 februarie - 21 martie folosind link-ul de mai jos Click aici pentru inregistrare- cei care au deja cont nu sunt acceptati* celor care sunt membri ai forumului e-pariuri, inregistrati pana la 18 februarie inclusiv- cei care se inregistreaza pe forum dupa aceasta data nu sunt acceptati.* celor care au rezidenta in RomaniaCum functioneazaDaca indepliniti ambele criterii de mai sus, trimiteti un U2U la admin_pariuri cu user-ul si ID-ul de la Sportingbet.O data pe saptamana, lista cererilor va fi trimisa la agentie, urmand ca in maxim 3 zile contul lor sa fie alimentat cu 10 RON.Nu este necesara nici o depunere, iar banii pot fi retrasi doar dupa ce bonusul a fost rulat de 5 X pe cote de minim 1.50, in termen de 60 de zile de la primirea bonusului.Toate freebet-urile ramase neutilizate dupa 60 de zile, vor fi retrase din conturi.Sportingbet poate refuza acordarea freebet-ului, daca exista suspiciuni de conturi multiple (IP identic, folosirea aceluiasi calculator, conturi care apartin aceleasi familii, detalii comune de identificare).Agentia imi va trimite inapoi lista celor care aveau cont inainte de aceasta perioada, si va avertizez ca cei care ma incurca vor fi exclusi de la toate promotiile viitoare de pe acest forum, inclusiv concursuri si freeroll-uri.Prima lista va fi trimisa marti noapte.--------------Mentionez ca aceste criterii au fost impuse de agentie, eu acceptand cam orice in aceasta perioada. Cei care au chef de ironii la adresa acestei campanii si a beneficiarilor ei, sa cante la alta masa. Tot impreuna cu Sportingbet o sa organizam un freeroll de poker pe 4 martie, doar cu membrii forumului, o sa demaram concurs jackpot la prima pagina si vom avea o promotie cu tricouri originale Steaua. De asemenea, sper sa-mi fie acceptata cererea de a acorda un freebet tuturor membrilor care aveau deja cont facut prin e-pariuri.In curand o sa revin cu detalii.Pentru orice intrebari, va stau la dispozitie.
|
|
Promotie Sportingbet - 10 RON gratuit
Postat 20 February 2010 - 01:04 PM (#2)
Cei care si-au facut cont pe forum dupa 18 februarie, sunt rugati sa nu-mi umple aiurea inbox-ul. De asemenea, cei care au conturi Sportingbet facute inainte de 19 februarie, nu sunt eligibili pentru promotie. Am ca referinta ID-ul 6000900, toate numerele mai mici fiind in afara promotiei.
Postat 22 February 2010 - 11:20 AM (#3)
Salut Marius:hatoff: ....mi-am facut si eu cont vineri imediat dupa ce am vazut promotia si am trimis U2U la admin_pariuri cu ID\'ul de la Sportingbet, azi am verificat Outbox\'ul si imi apare la Statusul mesajului \"Not Read\" ...daca e nevoie iti trimit direct tie U2U....merci mult :no:
Walk ooooon, walk ooooon, with hoooope in your heaaaaart,
And you'll neeeeeveeeeer waaaaalk aaaaaaalone
You'll neeeeeeeeeeeeeeeeeeever walk aaaaaalone......
Postat 22 February 2010 - 01:03 PM (#4)
baiat`bun - nu-ti fa probleme, datele tale vor fi incluse in prima lista, care va fi trimisa marti noapte.---------------Daca sunt membri ai forumului care aveau contul facut pe UK, pot sa-si faca cont nou pe RO, folosind link-ul din primul mesaj si sa beneficieze astfel de promotie.
Postat 22 February 2010 - 01:56 PM (#5)
inseamna ca si datele mele vor fi trimise?ca la fel imi apare si mie ca la baiat bun,ms
Postat 22 February 2010 - 02:19 PM (#6)
Da. Pe lista vor fi inclusi toti cei care au trimis U2U si indeplinesc conditiile de acordare a bonusului.
Postat 25 February 2010 - 03:50 PM (#7)
Toti cei care mi-au trimis ID-urile pana aseara si au indeplinit cerintele din primul post, au in cont cei 10 RON.Promotia continua in aceleasi conditii (vezi primul mesaj), urmatoarea lista urmand sa fie trimisa luni dimineata.
Postat 01 March 2010 - 02:26 PM (#10)
Cota de 1.50 poate fi realizata din mai multe cote ? Sau in cazul unui bilet combo toate evenimentele trebuie sa aiba cota minim 1.50 pentru a conta la rulaj ?
"Singurul lucru necesar pt triumful raului este ca oamenii buni sa nu faca nimic" (Edmund Burke)
Postat 01 March 2010 - 03:08 PM (#11)
kluivert - daca doresti freebet-ul, nu posta aici. Trimite U2U catre admin_pariuri cu user-ul si ID-ul (obligatoriu).mousini - este vorba de cota totala, deci poti cumula cote mai mici intr-un bilet combo.Trimiterea listei s-a amanat pentru maine.
Postat 02 March 2010 - 01:34 PM (#13)
* Foarte multi au trimis doar userul, fara a preciza ID-ul.ID-ul este numarul care va apare in partea de sus a paginii, dupa ce va logati la Sportingbet. Fara el nu va pot include in lista pentru bonus. * Ati trimis conturi facute inainte de 19 februarie. Acestea nu se incadreaza in termenii si conditiile promotiei. * Trimiterea listei se face in aceasta seara si sper ca maine sa aveti bonusurile in cont.
Postat 02 March 2010 - 02:38 PM (#14)
Desi am contul la Sportingbet realizat relativ recent nu mai retin daca am urmat link-ul de pe e-pariuri.ro... Mai are rost sa trimit datele sau nu voi avea decat de suferit daca nu l-am facut de aici.Eventual cum as putea verifica ce link am urmat? Am o banuiala ca nu se poate, asa este?Scuze daca intrebarile par stupide sau chiar sunt stupide :P
Postat 04 March 2010 - 09:16 AM (#18)
Si eu am trimis ieri! din cate am inteles, indeplinesc conditiie:)[Edited on 4-3-2010 by scott]
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor