Am vazut ca de curand au scos cei de la Moneybookers un card, care poate fi folosit la cumparaturi online, in magazine, si la retrageri ATM.Practic, poate fi folosit oriunde este afisata sigla Master Card.Ce mi s-a parut interesant este ca acest card este strans legat de balanta contului si nu are taxe lunare de intretinere cont, etc.Pe mine m-ar interesa deoarece nu mai stau cate 2-3 zile sa-mi vireze banii de pe MB la banca pe care o folosesc acum, ci pur si simplu ma duc si extrag cu acest card.Detine cineva acest card ? Cei care aveti, ne puteti da mai multe detalii ?
|
|
Moneybookers Master Card
Postat 26 February 2010 - 12:37 AM (#2)
Se pare ca au ceva taxe.Plăţi în magazine, restaurante sau online - GRATUITDeducţie complementară transfer bancar - GRATUITPrimire numerar - GRATUITConsultare sold - GRATUITExtras online - GRATUITEmiterea din nou a codului PIN - GRATUITSchimb valutar - 1.99%Retragere de numerar - 1.80 EURAfiliere anuală card - 10.00 EURÎnlocuire card - 10.00 EUR LIMITE ZILNICE ALE CONTULUIPlăţi în magazine, restaurante sau online - 1000 EURRetragere de numerar - 250 EUR
Postat 26 February 2010 - 12:41 AM (#3)
Partea buna este ca poti scoate banii instant. Sa presupunem ca retragi de la agentia de pariuri bani din cont in MB. Imediat ce ti-au aparut pe contul MB iti poti scoate cu ajutorul acestui card pentru o taxa de 1.8 euro, ceea ce mi se pare foarte avantajos.Partea proasta, sau...mai putin buna este ca nu poti scoate mai mult de 250 euro pe zi.Totusi vad un mare avantaj, am sa aplic pentru acest card.Mai astept informatii din partea celor care deja il detin si de ce nu, si din partea celorlalti, argumente pro, contra, ce va atrage ce nu, etc.
Postat 26 February 2010 - 01:56 AM (#4)
Citeaza
Originally posted by ionnuSa presupunem ca retragi de la agentia de pariuri bani din cont in MB.
Postat 26 February 2010 - 04:01 AM (#5)
Citeaza
Originally posted by shoboNu inteleg de ce te complici sa retragi prin MB cand orice agentie care se respecta iti ofera posibilitatea sa faci o retragere pe card. Fara sa faci nimic economisesti 1.8 EUR + comisionul de retragere de la un bancomat. (nu ca ar conta banii astia dar macar nu iti umplii portofelul cu un card in plus)
Citeaza
Originally posted by ionnuSa presupunem ca retragi de la agentia de pariuri bani din cont in MB.
Postat 15 June 2010 - 10:21 AM (#6)
\"Totusi vad un mare avantaj, am sa aplic pentru acest card\".Tocmai am facut o retragere prin transfer bancar si apoi mi-am adus aminte de acest card Moneybookers dar nu mai stiam unde. Era normal la.... Moneybookers.Unde trebuie sa \"aplic\" pentru acest card caci sincer sa fiu n-am gasit nimic referitor la subiect pe site-ul lor. Bine nici n-am cautat foarte mult dar parca e mai simplu cand iti lumineaza unul calea si-ti zice, uite bagi degetul aici, aici si aici. Deci unde trebuie sa bag degetul... sa nu ziceti ca in .... :mrg:
Postat 15 June 2010 - 11:44 AM (#7)
My account si ai instanga My MasterCard. Oricum dureaza vrvreo cateva zile pana ajunge cardul. Parca 2 saptamani a durat la mine.
Postat 15 June 2010 - 11:45 AM (#8)
poți băga degetul și acolo stimabile, dar doar înainte de a alege meciurile:mrg:.. (sau dacă situația o cere, în timpul desfășurării lor):yeah::mrg:
I'm not as think as you drunk I am
Postat 15 June 2010 - 12:30 PM (#10)
Acum vreo 2 ani sau mai bine....de prost ce sunt, am avut incredere in unul....imi stia omul la cateva case parola, pentru ca mai intra si imi punea el anumite pariuri cand eu nu eram acasa, il rasplateam pt asta...ii trimiteam bani prin moneybookers iar o data s-a zgarcit, erau in italia tocmai retrasesem vreo 20 30 euro de la 10bet si omul mi-a blocat mb....a bagat alta adresa de e-mail, nu l-am mai vz deloc pe mess etc. Problema mea e ca acum as vrea sa folosesc monebookersul...si nu stiu cum sa imi recuperez contul. Daca le trimit e-mail, primesc raspuns tarziu ?( si ce adresa de e-mail au astia)....sau cum sa ii contactez altfel ca eu cu engleza nu le am deloc :mrg: Un sfat, va rog!
FZR !
Postat 15 June 2010 - 12:35 PM (#11)
Postat 15 June 2010 - 12:38 PM (#12)
Citeaza
Originally posted by pescadorulDe atunci au invatat romana... :mrg:
FZR !
Postat 15 June 2010 - 12:51 PM (#13)
Citeaza
Originally posted by ionnuPartea buna este ca poti scoate banii instant. Sa presupunem ca retragi de la agentia de pariuri bani din cont in MB. Imediat ce ti-au aparut pe contul MB iti poti scoate cu ajutorul acestui card pentru o taxa de 1.8 euro, ceea ce mi se pare foarte avantajos.Partea proasta, sau...mai putin buna este ca nu poti scoate mai mult de 250 euro pe zi.Totusi vad un mare avantaj, am sa aplic pentru acest card.Mai astept informatii din partea celor care deja il detin si de ce nu, si din partea celorlalti, argumente pro, contra, ce va atrage ce nu, etc.
Postat 15 June 2010 - 01:05 PM (#14)
Pai fratili meu, am uitat esentialu... acest card este atasat la contul moneybookers. Unde este banca? acolo in \"poiana\" pai si ce treaba mai ai cu bancilii din Romania... doar sa te asezi pe una in parc.Pai pa vremurile astea tulburi in care \"viermii\" nu mai stiu ce sa mai stoarca ca sa faca rost de malai, daca o sa aplice taxa la offline trebuie sa ne asteptam ca se baga si prin banci, mai ales ca nea Agaton ala a si afirmat ca jocul online este la negru ca nu se plateste taxilii trebuitoare din care dl. Videanu trebuie sa-si scoata concediul pe Coasta de Azur. Si ce le trebuie sa bage in banci liste cu agentii de pariuri si MB. Cum vine niste lei de acolo cum le ia crema. E greu?Dar daca ai card MB de unde iti mai i-a malaiul, ca n-ai treaba decat cu Moneybookers si ATM-ul unde il bagi ca sa scoti, ca la femei... :mrg:pai nene acest card este solutia salvatoare, ai intrerupt orice contact \"financiar\" cu tara mama si poti sa scoti banii fara sa-i mai aduci intai in banca in Romania unde sta baietii cu mana intinsa. Va rog sa-mi faceti statuie.
Postat 15 June 2010 - 01:06 PM (#15)
Fabulous - da, taxa anuala este de 10 EUR.tzacanitul - nu raspund la mailuri, ci doar la mesajele din centrul de asistenta.Problema ta este identica cu al unui cunoscut de-al meu, cu deosebirea ca el si-a inchis singur contul. Cum a rezolvat :- si-a facut un alt cont MB cu o alta adresa de mail- pe noul cont, in \"asistenta prin email\" --> \"securitate/cont\" a ales \"Am deschis mai mult de un cont Moneybookers\".- la \"Adresa de email a contului pe care doriţi să-l ţineţi deschis:\" a pus adresa veche- la \"Adresa(adresele) de email al contului celălalt:\" a pus adresa noua.- la \"Orice altă informaţie ce doriţi să furnizaţi:\" a explicat ca si-a inchis vechiul cont acum ceva timp si il doreste inapoi (poti scrie in limba romana).S-a rezolvat cam in 10 zile.Acum s-ar putea ca el sa se fi scarpinat cu mana dreapta la urechea stanga, pentru ca...exista si varianta de a da un telefon : +44 870 922 3274Trebuie sa stii doar cateva cuvinte in engleza, prin care sa te prezinti, sa le spui ca nu stii limba engleza si sa ceri un operator in limba romana. De obicei exista unul pe-acolo, sau iti spune cand sa revii. -----------------Referitor la card :Pentru cei care au contul Moneybookers in EUR, cardul este excelent pentru deplasarile in Europa :- taxe 0 pentru cumparaturi, restaurante etc. - limita 1000 EUR/zi- 1.8 EUR - singura taxa pentru cash out la bancomate - limita 250 EUR/ziEu, avand contul in USD, am acea taxa de 1.99% pentru schimbul oricarei valute.Am incercat sa fac cumparaturi online pe 2 siteuri din Anglia. Ambele mi-au refuzat tranzactia si mi-au cerut copie dupa bank statement. Am trimis screen la ce-mi apare in Moneybookers si le-am explicat ce card este asta, insa mi-au dat \"eject\". Destul de suparator, pentru ca s-au luat de faptul ca sunt rezident in Romania si cardul este emis in Marea Britanie.Ar fi fost ideal daca s-ar gasi in Romania bancomate de unde sa extragi direct valuta (daca stiti asa ceva, luminati-ma si pe mine).Asa cum sublinia si pescadorul, avantajos este si timpul scurt prin care banii ajung de la agentie in buzunar. Desigur, in limita impusa la cash out de 250 EUR/zi.
Postat 15 June 2010 - 01:25 PM (#16)
cat de sigur este acest card? nu te poti trezi cu contul blocat la moneybookers si astfel sa nu mai poti avea acces la acei bani aflati in cont/pe card?si inca o problema: moneybookers accepta 2 conturi pe acceasi adresa?
Postat 15 June 2010 - 01:39 PM (#17)
Moneybookers nu te blocheaza daca nu faci niste manareli. Cu card sau fara card oricand pot sa-ti blocheze contul deci nu cardul ar fi problema. Am citit acum ca nu trebuie sa fie in aceeasi moneda ca si contul din Moneybookers deci in acest caz as putea avea cardul in lei iar contul in euro. Problema este la schimb, ce rata aplica ei fata de ce schimba astia in Romania. Daca bag cardul in ATM si e in euro, se face tranzactia cu rata de schimb de aici? daca cardul e in lei fac ei schimbul cand il incarca. care situatie e mai avantajoasa?
Postat 15 June 2010 - 01:52 PM (#18)
I-am sunat dar nu raspund, sau mai bine zis..imi baga un sunet ciudat si imi inchid la 36 de secunde :mrg:, am trimis si un e-mail la security@moneybookers.com...dar nu cred ca imi vor raspunde :no:
FZR !
Postat 15 June 2010 - 02:02 PM (#19)
pescadorul - cardul nu poate fi in lei, doar in euro, dolari si alte cateva valute forte.Cursul de schimb este identic cu cel folosit de MB, il gasesti in partea de jos la http://www.moneybook.../help.pl?s=fees , unde apare cursul de schimb cu ridicata.tzacanitul - scuze, am afisat numarul pentru fax :mrg: Cel corect este +44 870 383 0232
Postat 15 June 2010 - 02:05 PM (#20)
Citeaza
Originally posted by mariusAr fi fost ideal daca s-ar gasi in Romania bancomate de unde sa extragi direct valuta (daca stiti asa ceva, luminati-ma si pe mine).
I'm not as think as you drunk I am
- ← incarcare bani moneybookers
- Intrebari si discutii MONEYBOOKERS
- Codul de Verificare Moneybookers! URGENT →
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor