Mi-am facut si eu cont la sportingbet,am depus si as avea cateva intrebari: 1)sunt seriosi?2)cum trebuie sa eliberez bonusul?3)ce acte cer la retragere?
|
|
Pagina 1 din 1
:)
Postat 26 February 2010 - 02:36 PM (#2)
Ai fost foarte inspirat în alegerea titlului, meriţi sincere felicitări! 1.ce sens are să întrebi dacă sunt serioşi după ce depui? O vei descoperi în timp, eu la sumele jucate de maxim câteva sute de lei consider că nu e o agenţie cu probleme.2.Vezi poza3.Nu mi-au cerut acte la retragere. Dacă vei învăţa să te faci mai bine înţeles vei primi răspunsuri prompte de la useri cu experienţă mai vastă, sper că ţi-am fost de ajutor. [Edited on 26-2-2010 by epure]
Postat 26 February 2010 - 03:06 PM (#3)
Daca am inteles bine..sa zicem ca am depus 10 ron trebuie sa rulez 20X5,adica 1 milion? Mersi de raspuns nu ma asteptam asa repede.:super:
Postat 26 February 2010 - 04:31 PM (#4)
scuzati-ma ca sunt offtopic dar mi se pare ciudat ca ... brusc si dintr-o sunt o gramada de moderatori :super: epure blackpearl aditese si parca mai erau si altii noi. Sincer sa fiu se vede o schimbare in bine, dar numai pe sectiunea poker. Sper sa fie la fel si pe sport. Bafta.
Eu nu beau!! nu fumez!! nu vorbesc urat!!
Postat 26 February 2010 - 04:37 PM (#5)
Citeaza
Originally posted by GeaNaDaca am inteles bine..sa zicem ca am depus 10 ron trebuie sa rulez 20X5,adica 1 milion? Mersi de raspuns nu ma asteptam asa repede.:super:
Postat 26 February 2010 - 04:49 PM (#6)
Citeaza
Originally posted by LiviuFisiscuzati-ma ca sunt offtopic dar mi se pare ciudat ca ... brusc si dintr-o sunt o gramada de moderatori :super: epure blackpearl aditese si parca mai erau si altii noi. Sincer sa fiu se vede o schimbare in bine, dar numai pe sectiunea poker. Sper sa fie la fel si pe sport. Bafta.
Postat 20 March 2010 - 05:05 PM (#8)
A retras cineva de la Sportingbet?Pentru retragere in cont bancar se poate retrage in cel al cardului in RON,contul la agentie e tot RON?Ce acte cer?
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor