Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: :) - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

:)

Postat 26 February 2010 - 02:18 PM (#1) Useril este offline   GeaNa 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 376
  • Inregistrat: 03-August 08

Mi-am facut si eu cont la sportingbet,am depus si as avea cateva intrebari: 1)sunt seriosi?2)cum trebuie sa eliberez bonusul?3)ce acte cer la retragere?
0

Postat 26 February 2010 - 02:36 PM (#2) Useril este offline   epure 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1322
  • Inregistrat: 20-April 06

Ai fost foarte inspirat în alegerea titlului, meriţi sincere felicitări! 1.ce sens are să întrebi dacă sunt serioşi după ce depui? O vei descoperi în timp, eu la sumele jucate de maxim câteva sute de lei consider că nu e o agenţie cu probleme.2.Vezi poza3.Nu mi-au cerut acte la retragere. Dacă vei învăţa să te faci mai bine înţeles vei primi răspunsuri prompte de la useri cu experienţă mai vastă, sper că ţi-am fost de ajutor. [Edited on 26-2-2010 by epure]

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: SB.JPG

0

Postat 26 February 2010 - 03:06 PM (#3) Useril este offline   GeaNa 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 376
  • Inregistrat: 03-August 08

Daca am inteles bine..sa zicem ca am depus 10 ron trebuie sa rulez 20X5,adica 1 milion? Mersi de raspuns nu ma asteptam asa repede.:super:
0

Postat 26 February 2010 - 04:31 PM (#4) Useril este offline   LiviuFisi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 261
  • Inregistrat: 15-December 07

scuzati-ma ca sunt offtopic dar mi se pare ciudat ca ... brusc si dintr-o sunt o gramada de moderatori :super: epure blackpearl aditese si parca mai erau si altii noi. Sincer sa fiu se vede o schimbare in bine, dar numai pe sectiunea poker. Sper sa fie la fel si pe sport. Bafta.
Eu nu beau!! nu fumez!! nu vorbesc urat!!
0

Postat 26 February 2010 - 04:37 PM (#5) Useril este offline   epure 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by GeaNaDaca am inteles bine..sa zicem ca am depus 10 ron trebuie sa rulez 20X5,adica 1 milion? Mersi de raspuns nu ma asteptam asa repede.:super:
Da, ai înţeles bine, rularea banilor ai face-o mai bine folosind un moneymanagement, iar când rulajul a fost îndeplinit la retragere îţi va apărea balanţa 2xdeposit+profit unde momentan dacă nu ai făcut nici un pariu ai doar depozit.
0

Postat 26 February 2010 - 04:49 PM (#6) Useril este offline   epure 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by LiviuFisiscuzati-ma ca sunt offtopic dar mi se pare ciudat ca ... brusc si dintr-o sunt o gramada de moderatori :super: epure blackpearl aditese si parca mai erau si altii noi. Sincer sa fiu se vede o schimbare in bine, dar numai pe sectiunea poker. Sper sa fie la fel si pe sport. Bafta.
Nu cred că pot face mai multe ca moderator decât să deschid/întreţin topicuri cu ştiri, informaţii cu privire directă spre evenimente şi predicţii, singura chestie utilă ce n-o puteam face în trecut este să şterg \"mizeriile\" unora. Băieţii de la poker îşi fac treaba foarte bine, iar cu privire la sporturi treburile se mişcă cam în acelaşi ritm; tu la ce te aştepţi, la o aversă de informaţii din partea moderatorilor? Nu cred că sunt mai mult de 2-3 pe secţiune, în consecinţă mai multe de 2-3 păreri cu privire la un eveniment nu poţi smulge de la ei, restul userilor trebuie să-şi facă simţită activitatea! PS: Ajută pe cineva dacă renunţ la funcţia de moderator, vrea cineva să-mi ia locul?
0

Postat 26 February 2010 - 05:34 PM (#7) Useril este offline   ionnu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1814
  • Inregistrat: 30-May 09

Imi place regula 12 :super:
0

Postat 20 March 2010 - 05:05 PM (#8) Useril este offline   reddog 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 417
  • Inregistrat: 20-October 05

A retras cineva de la Sportingbet?Pentru retragere in cont bancar se poate retrage in cel al cardului in RON,contul la agentie e tot RON?Ce acte cer?
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba