Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Hedging pe Betfair... dar cum ramane cu taxele & impozitele ?! - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Hedging pe Betfair... dar cum ramane cu taxele & impozitele ?!

Postat 28 February 2010 - 10:28 AM (#1) Useril este offline   Sorin_394 

• Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 14
  • Inregistrat: 28-February 10

Salutare all,Am avut o noapte buna, dar la tigara de dimineata am avut un mic soc intrebandu-ma ce se va intampla daca va veni cineva odata la mine si ma va intreba de impozitul pe profit... Pentru un parior normal nu ar fi o problema sa zicem, plateste 15-20% sau cat o fi, si gata. Dar pentru cineva care face hedging si are rulaje maricele, e putin mai complicat. Daca vine betfairul si da raportul urmator:Castiguri brute: 11.000 $Impozit platit pe castiguri: 550 $ ( 5%)Pierderi: 10.000 $Asta inseamna un castig net de 450$ pt mine, dar daca vine \'fiscul\' si zice: tu tre sa platesti impozit 20% pe castigurile alea de 11.000$ care inseamna 2.200$, ce ma fac ? :bun: Si asta e doar exemplul pt 1 luna, daca inmultiti cu 12 cate luni are un an... atunci poate deveni de-a dreptul trist...Cine stie regulamentul betfair, legile de pe la noi si poate sa imi ofere niste informatii de bine sau de rau, astept reply-uri...Pentru a intelege ce inseamna hedging si cum de se obtine un castig asa de mic in comparatie cu rulajele f mari, uitati un exemplu mai jos ( ultima coloana este profitul, daca este cu minus, inseamna pierdere):Soccer / Montpellier v Rennes : Match Odds 27-Feb-10 22:00 27-Feb-10 23:52 21.52Soccer / Montpellier v Rennes : Asian Handicap 27-Feb-10 22:00 27-Feb-10 23:52 -20.45Soccer / Willem II v VVV : Asian Handicap 27-Feb-10 21:45 27-Feb-10 23:38 39.66Soccer / Willem II v VVV : Match Odds 27-Feb-10 21:45 27-Feb-10 23:38 -40.43Soccer / Lazio v Fiorentina : Asian Handicap 27-Feb-10 21:45 27-Feb-10 23:36 25.94Soccer / Lazio v Fiorentina : Match Odds 27-Feb-10 21:45 27-Feb-10 23:35 -22.86Soccer / Vitesse v AZ Alkmaar : Asian Handicap 27-Feb-10 20:45 27-Feb-10 22:37 -2.60Soccer / Vitesse v AZ Alkmaar : Match Odds 27-Feb-10 20:45 27-Feb-10 22:36 3.63Soccer / Lorient v Sochaux : Match Odds 27-Feb-10 20:00 27-Feb-10 21:51 -5.49Soccer / Lorient v Sochaux : Asian Handicap 27-Feb-10 20:00 27-Feb-10 21:51 5.51Soccer / Stoke v Arsenal : Asian Handicap 27-Feb-10 19:30 27-Feb-10 21:27 10.60Soccer / Stoke v Arsenal : Match Odds 27-Feb-10 19:30 27-Feb-10 21:27 -9.89Soccer / Catania v Bari : Asian Handicap 27-Feb-10 19:00 27-Feb-10 20:51 97.61Soccer / Catania v Bari : Match Odds 27-Feb-10 19:00 27-Feb-10 20:51 -102.93Soccer / Preston v Cardiff : Match Odds Unmanaged 27-Feb-10 17:00 27-Feb-10 19:16 23.23Soccer / Preston v Cardiff : Asian Handicap 27-Feb-10 17:00 27-Feb-10 19:16 -20.74Soccer / Middlesbrough v QPR : Match Odds Unmanaged 27-Feb-10 17:00 27-Feb-10 19:15 9.94Soccer / Middlesbrough v QPR : Asian Handicap 27-Feb-10 17:00 27-Feb-10 19:14 -8.50Soccer / Leicester v Nottm Forest : Match Odds Unmanaged 27-Feb-10 17:00 27-Feb-10 19:14 35.30Soccer / Leicester v Nottm Forest : Asian Handicap 27-Feb-10 17:00 27-Feb-10 19:13 -33.01
0

Postat 28 February 2010 - 01:01 PM (#2) Useril este offline   orthez 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 137
  • Inregistrat: 25-January 10

fi mai explicit ca nu prea inteleg ultima parte
0

Postat 28 February 2010 - 01:17 PM (#3) Useril este offline   Gabi455 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 219
  • Inregistrat: 18-December 09

Ce sa spun te-ai gandit tu sa iti platesti taxele si impozitele pe jocurile de noroc pe care le practici.Daca tot esti asa un cetatean model dute maine la fisc sau trezorerie si cred ca te vor ajuta ei cu placere.Te-ai gandit tu ca iti vor bate la usa :bun:) ::no:) :no:)....crezi ca ei au timp de tine.....doamne cat am putut sa rad.
0

Postat 28 February 2010 - 03:05 PM (#4) Useril este offline   abe 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 203
  • Inregistrat: 01-December 06

mai bine zii ce sistem joci, stai linistit ca nu vine fiscul peste tine :bun:
0

Postat 28 February 2010 - 04:10 PM (#5) Useril este offline   Sorin_394 

• Parior
  • PipPip

Mda, ca sa raspund in ordine:pt orthez: incearca sa aduni numerele din ultima coloana ca sa vezi: 21.52 - 20.45 = 1.07$ profit pe montapellier-rennes 39.66 - 40.43 = - 0.77 $ pierdere pe Willem II cu VVV 25.94 - 22.86 = 3.08 $ profit pe lazio cu fiorentina etc.observatia lui Gabi455 e aproape pertinenta... de ce nu ma duc eu la fisc ca ma ajuta ei... iar raspunsul e simplu: pentru ca nu vreau sa le dau din castigul meu :bun: daca nu sunt obligat...Iar daca eventual ar veni peste 5 ani o hartie prin care mi se cere 15% din profit + penalizari ar fi cat de cat ok.Dar nu cumva sa mi se ceara 15% din rulaj ca atunci e de rau... si daca e asa prefer sa ma opresc...Si ca sa exagerez nitel, daca cineva castiga 10$ din pariuri e normal sa nu isi faca probleme, dar daca castiga 500.000 $ e posibil sa apara pe undeva... nu visez eu la suma asta... targetul meu pe 2010 era 20.000.abe, nu e vorba de cine stie ce strategie de pariuri, doar ofer cote mai mici pe sistemul asiatic ( +0, +0.25, +0.5 nu ma bag la cele de la 0.75 incolo pentru ca depind de nr de goluri marcate ) si \'inchid\' meciul pe \'Match odds\' sa ies pe un profit garantat pe orice varianta, fie si 1-2-3$. Cateodata, din cauza comisionului retinut de betfair, nu reusesti sa iesi pe plus, mai ales la inceput. Nu prea este un job pe care sa il faci \'la mana\', e de preferat sa stii programare si sa iti faci un boot cu API-ul oferit de ei...astept inca un raspuns la intrebarea mea initiala de la cineva care stie putina legislatie... ( eventual un link catre un alt post de pe aici )
0

Postat 28 February 2010 - 04:59 PM (#6) Useril este offline   shaddow013 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 91
  • Inregistrat: 15-January 10

Dupa umila mea parere...ar trebui sa platesti impozit doar dupa suma pe care o scoti !!!
0

Postat 28 February 2010 - 05:21 PM (#7) Useril este offline   Gabi455 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Hai ca deja o dai pe povesti.1.Nu o sa iti vina nici o hartie acasa ca doar nu esti firma sa fii inregistrat.Singurul mod de a plati taxa pe profitul obtinut este sa mergi tu si sa declari.Eu cunosc ceva din lucrurile acestea pentu ca am o cunostinta care lucreaza la fisc si iti spun ca la volumul de munca pe care il au cu firmele nu au timp de asa ceva.Si in plus nu este in Romania o lege care sa reglementeze pariurile on-line.In alte state europene este asa ceva:de exemplu in Italia poate stii sau nu dar acolo sunt variante locale ale Bwin.it, ipoker.it, pokerstars.it si ca sa poti sa joci iti trebuie nustiu ce acte de la fiscul italian, parca codice fiscale sau ceva de genul acesta.Dar cum am spus in Romania inca nu exista asa ceva asa ca nu ai de ce sa iti faci griji.2.Nu trebuie sa stii nici o programare doar daca te pasioneaza.Sunt deja pe internet zeci sau chiar sute de programe care fac tranactii pentru tine sau iti usureaza acest lucru.
0

Postat 28 February 2010 - 06:38 PM (#8) Useril este offline   goangacraiova 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 36
  • Inregistrat: 14-January 08

@Sorin: Daca retragi mai mult de 600 lei pe zi atunci tu trebuie sa platesti la stat 20% din ce depaseste 600 lei. Pentru retrageri mai mari de 10000 $ pe zi atunci parca taxa e de 25%. Cum zicea si Gabi455, tu trebuie sa declari la fisc acesti bani, nu te anunta ei. Acum ei nu te verifica ce bani retragi pt ca faci retrageri mici, doar atunci cand retragi mai mult de 10000 $ pt ca orice tranzactie mai mare de aceasta suma este verificata ca sa vada de unde provin banii. Daca vrei sa retragi o suma mai mare, e bine sa o imparti in mai multe retrageri de 600 de lei.
0

Postat 28 February 2010 - 06:52 PM (#9) Useril este offline   Gabi455 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Si tu vii cu povesti.Daca nu stiti nu mai spuneti prostii.Ceea ce spui tu se aplica organizatorilor de concursuri, tombole si alte jocuri de pe teritoriul Romaniei, cei din afara nu se supun legilor romanesti.Si ceea ce depaseste 600 este impozitat de statul roman dar organizatorul de jocuri are obligatia de a retine impozitul si de a-l preda statului.Cei care ati castigat la casele de pariuri off-line stiti acest lucru, ca doar nu v-ati dus voi sa platiti taxe pe castiguri.
0

Postat 28 February 2010 - 07:59 PM (#10) Useril este offline   Sorin_394 

• Parior
  • PipPip

Gabi455, thanks pentru raspunsuri, punctul 1 de la postul anterior este cam ceea ce vroiam sa aud. Nu inteleg insa de unde atata violenta in exprimare... toti in afara de tine spun numai povesti si prostii iar tu singur detii adevarul suprem... incep sa ma intreb daca ai varsta legala de a paria ( 18 ani). Incearca sa raspunzi si sa ajuti oamenii fara sa ii faci sa se simta prost :bun: Eu am cerut aici mai multe opinii si fiecare dintre ele sunt binevenite. Thanks for all replys.Gabi, Apropo de punctul 2. de la ce ai zis mai sus, am sa caut pe forum sa vad cum reuseste lumea sa foloseasca faimosul BetAngel ca sa faca banuti... pentru ca stiu ca nu e tocmai easy.
0

Postat 28 February 2010 - 08:23 PM (#11) Useril este offline   Gabi455 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Fara sa te jignesc dar esti cretin.Pai tu deschizi un forum si intrebi daca e bine sau nu sa platesc impozit pe profitul obtinut din jocurile de noroc.Nu spun ca detin adevarul absolut dar cand vad cat de prosti sunt unii trebuie sa le raspund taios.Cum poti sa zici asa ceva sa retragi sub 600 ron pentru a evita un impozit care nici nu se aplica, pentru ca betfair sa afla sub incidenta altor legi etc.
0

Postat 28 February 2010 - 09:31 PM (#12) Useril este offline   Iceberg 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 285
  • Inregistrat: 05-November 09

Mai Sorine eu nu inteleg de ce itit faci griji pt ceva ce nu o sa se intample niciodata.Vb lui Gabi455 fiscul numai grija ta o are.Castiga tu atatiia bani si dupa aia poti sa te gandesti la taxe ca o sa ai de unde da:great: BetAngel te poate ajuta la tenis si curse unde fluctuatia cotelor e foarte mare in timp f scurt.Daca joci doar fotbal eu izc ca te poti descurca f bine si fara:bun:[Edited on 28-2-2010 by Iceberg]
Rece ca gheata
0

Postat 01 March 2010 - 08:44 PM (#13) Useril este offline   goangacraiova 

• Parior
  • PipPipPip

Citeaza

Originally posted by Gabi455Si tu vii cu povesti.Daca nu stiti nu mai spuneti prostii.Ceea ce spui tu se aplica organizatorilor de concursuri, tombole si alte jocuri de pe teritoriul Romaniei, cei din afara nu se supun legilor romanesti.Si ceea ce depaseste 600 este impozitat de statul roman dar organizatorul de jocuri are obligatia de a retine impozitul si de a-l preda statului.Cei care ati castigat la casele de pariuri off-line stiti acest lucru, ca doar nu v-ati dus voi sa platiti taxe pe castiguri.
Citeste ce scrie aici si ai sa vezi ca trebuie platit impozit. Eu asta am inteles din legea asta. http://codfiscal.net...e-noroc-online/
0

Postat 02 March 2010 - 02:23 AM (#14) Useril este offline   Sorin_394 

• Parior
  • PipPip

goangacraiova, super tare linkul pe care l-ai trimis ;)deja am trecut peste nivelul de zvonistica si am ajuns exact unde vroiam... legile care reglementeaza si la noi ( mai mult sau mai putin) pariurile online.singura chestie care difera intre ce ai zis tu si ce scrie pe link e faptul ca nu se refera la retragerile pe care le faci sa fie sub 600 lei / zi, ci castigul sa fie sub 600 lei / zi, iar daca e mai mare se impoziteaza diferenta.Partea cu adevarat excelenta este ca se refera la castigul net, nu la cel brut, ceea ce inseamna ca hedgingul este viabil. Iar castigurile mele nu depasesc deocamdata in medie 75 lei / zi, ceea ce inseamna ca mai am de unde sa cresc pana la 600 :)Meriti o bere si tot respectul :mrg:
0

Postat 02 March 2010 - 10:07 AM (#15) Useril este offline   shaddow013 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 91
  • Inregistrat: 15-January 10

Am citit in fuga articolul postat anterior.... Daca castigi intr-o zi 800 de lei si apoi pierzi urmatoarele 9 zile cate 500 de lei....ce faci ??? Platesti impozitu sau nu ?!?!? Chiar crezi ca cei de la Fisc se vor obosi sa controleze ce sume sunt castigate la pariuri ??? Nu stiu cati din voi au fost intr-o cladire a Finantelor si au vazut ce se intampla acolo....va spun eu....e NEBUNIE !!!! Si niciodata fisele de cafea de recuperat de la tine nu se vor compara cu ciolanu ce-l mananca de la firme ! Te-ai gandit care sunt costurile pentru ei ca sa verifice in UE castigurile tale ? Si daca sunt case precum Gamebookers care nu le permite sa acceseze informatii despre tine ?Poate in viitor...cand vor realiza ce impozit frumusel ar iesi de aici ...si vor fi terminat alte surse...poate atunci vom plati si noi impozit pe profitul de la pariuri !
0

Postat 02 March 2010 - 01:50 PM (#16) Useril este offline   Iceberg 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 285
  • Inregistrat: 05-November 09

.Bine punctat Razvi.Si in primul rand betfair nici nu cred ca intra in articolul ala pt ca e exchange nu e casa de pariuri.E diferenta de la cer la pamant.E exact ca asemanarea dintre o baba si o mitraliera:aplauze:Am mai spus.Sa castige el 20000 de euro pe an cat si-a propus si dupa aia sa-si faca probleme de taxa ca o sa aiba de unde da....
Rece ca gheata
0

Postat 02 March 2010 - 08:27 PM (#17) Useril este offline   goangacraiova 

• Parior
  • PipPipPip

Citeaza

Originally posted by Sorin_394singura chestie care difera intre ce ai zis tu si ce scrie pe link e faptul ca nu se refera la retragerile pe care le faci sa fie sub 600 lei / zi, ci castigul sa fie sub 600 lei / zi, iar daca e mai mare se impoziteaza diferenta.
Cum spunea si Razvi, castig este considerat doar cand faci o retragere . Un exemplu mai bun este atunci cand te duci si joci la cazino. Tu schimbi banii in fise si rulezi acele fise, iar la final iti primesti banii pe fisele castigate. Ei nu pot sa iti impoziteze fiecare mana de fise castigate pt ca daca tu pleci cu fisele acasa inseamna ca nu ai castigat nimic. Fisele nu inseamna bani. La fel e si la pariuri. Banii din cont poti sa ii consideri niste fise care se considera un castig atunci cand le schimbi (faci retragerea). Daca s-ar introduce taxa pe fiecare mana castigata atunci nu ar mai fi pariori catigatori pt ca si asa e greu sa castigi.
0

Postat 02 March 2010 - 08:51 PM (#18) Useril este offline   dino 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 118
  • Inregistrat: 28-October 05

Citeaza

Originally posted by goangacraiova

Citeaza

Originally posted by Sorin_394singura chestie care difera intre ce ai zis tu si ce scrie pe link e faptul ca nu se refera la retragerile pe care le faci sa fie sub 600 lei / zi, ci castigul sa fie sub 600 lei / zi, iar daca e mai mare se impoziteaza diferenta.
Cum spunea si Razvi, castig este considerat doar cand faci o retragere . Un exemplu mai bun este atunci cand te duci si joci la cazino. Tu schimbi banii in fise si rulezi acele fise, iar la final iti primesti banii pe fisele castigate. Ei nu pot sa iti impoziteze fiecare mana de fise castigate pt ca daca tu pleci cu fisele acasa inseamna ca nu ai castigat nimic. Fisele nu inseamna bani. La fel e si la pariuri. Banii din cont poti sa ii consideri niste fise care se considera un castig atunci cand le schimbi (faci retragerea). Daca s-ar introduce taxa pe fiecare mana castigata atunci nu ar mai fi pariori catigatori pt ca si asa e greu sa castigi.
corect cele spuse , lucrurile stau cam asa: orice casa impoziteaza fiecare eveniment prin cote deci ele castiga din impozit iar clienti per ansamblu pierd, chiar daca joci evenimente diferite in timp se dovedeste,statistic, ca platesti caselor acest impozit si pe evenimente diferite , ipocrizia unora este ca ar impozita si ceea ce este deja impozitat ba chiar ar ca ar vrea sa-ti impoziteze si pierderea(este o sintagma vehiculata nu de mult la bursa dar se potriveste si in acest caz)
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba