Sportingbet si e-Pariuri organizeaza un freeroll cu premii totale de 100 EUR - joi - 4 martie ora 18:00.Turneul este dedicat exclusiv membrilor forumului.Incerc sa fac intrarea pe baza de liste, pentru ca intrarea pe baza de parola aduce multi intrusi, din afara forumului.Daca totusi nu o sa reusesc, el se va tine cu parola, pe care o sa o comunic pe U2U membrilor forumului, maine seara.Turneul va aparea in lobby pe 3 martie la ora 18:00, cu denumirea e-pariuri Freeroll.Pentru a avea acces la turneu, aveti nevoie de conturi pe Sportingbet.ro, conturile pe UK nefiind acceptate.
|
|
Freeroll Sportingbet - pentru e-pariuri - 100 EUR
Postat 03 March 2010 - 02:09 PM (#5)
Nu, este un turneul la \"liber\", toti membrii forumului urmand sa primeasca parola pe U2U.Mentionez insa ca se vor inmulti actiunile (freeroll-uri, concursuri, freebet-uri, altele) prin care vor fi recompensati cei care-si fac conturile prin e-pariuri. Supliment pentru acest turneu : 30 USD in Moneybookers, jucatorului care ma elimina (nick morysake), daca jucatorul si-a facut contul Sportingbet prin e-pariuri.Premiul poate fi revendicat prin U2U, unde mi se va comunica user-ul si ID-ul pentru verificare.Bafta la mese !
Postat 03 March 2010 - 06:23 PM (#6)
Turneul a fost setat in lobby, il gasiti in MULTY TOURNEY --> PRIVAT cu denumirea de e-Pariuri freerollA fost prea din \"scurt\" sa obtin accesul pe lista, deci ramane cu parola, pe care o sa o trimit pe U2U tuturor membrilor forumului.Inregistrarea incepe pe 4 martie ora 12:00Rugamintea mea este sa tineti parola pentru voi, desi, din experientele anterioare, stiu ca nu se va intampla asta :nu:Bafta la mese !
Postat 03 March 2010 - 06:50 PM (#10)
Marius macar sa trimiti mesaj cu parola cat mai tarziu... in primul rand sa nu avem straini la acest freeroll si e totul OK !
Postat 03 March 2010 - 06:56 PM (#11)
eu zic, sa o trimita cu 30 de minute inainte...de inceperea turneului
Postat 03 March 2010 - 08:52 PM (#13)
Am si eu cateva intrebari:1. Daca nu am rulat niciodata bani la poker, pot participa?2. Inscrierile incep de la ora 18:00 sau turneul incepe la ora 18:00?
Postat 04 March 2010 - 12:04 AM (#16)
subscriu la faptul ca ora e neinspirat aleasa... foarte probabil nu voi participa din cauza orei [Edited on 3-3-2010 by shark]
Rechinii se nasc inotatori!
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
Postat 04 March 2010 - 12:07 AM (#17)
Foarte probabil ca nici eu nu voi participa ca habar n-am sa joc poker :ignore:
Postat 04 March 2010 - 12:11 AM (#18)
nici nu ne mira :ignore:
Rechinii se nasc inotatori!
Postat 04 March 2010 - 12:16 AM (#20)
sa vad poate pot sa prind si eu turneul:D. Ar fo primul pe care il joc.
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor