47 e putin si foarte bine ca s-a dat prin PM parola asa e cel mai sigur:)
|
|
Freeroll Sportingbet - pentru e-pariuri - 100 EUR
Postat 04 March 2010 - 06:54 PM (#84)
Abia acum am vazut si eu...Prea mica durata intre anuntul turneului si startul lui.Ieri si azi doar!Mi-ar fi facut placere sa joc...
Postat 04 March 2010 - 07:00 PM (#85)
morysake e ca in filmele cu japonezi care traiesc vesnic prin spirit... :smile:
Rechinii se nasc inotatori!
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
Postat 04 March 2010 - 07:18 PM (#86)
Felicitari jucatorilor de la masa finala , din pacate am ajuns acasa doar in mana cand m-a bagat all in blindu :(L.E. Felicitari Epure:smile:[Edited on 4-3-2010 by SoTzaN]
Citat Friedrich der Grosse:
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
Postat 04 March 2010 - 07:56 PM (#87)
Citeaza
Originally posted by epuream revenit si eu cu 3 minute intainte de pauza, n-am prins nici macar o mana buna:DMorysake, te astept la masa finala :smile:
Postat 04 March 2010 - 07:57 PM (#88)
am terminat pe 2 felicitari tutror castigatorilor:ciao:
Yesterday is history tomorrow is mistery and today is a gift that is why it's called present.
Postat 04 March 2010 - 08:01 PM (#89)
felicitari pentru organizare . locul 3 :smile:
www.betting-picks.info
Postat 04 March 2010 - 08:06 PM (#91)
Felicitari epure (am tinut cu tine :) ), celorlati castigatori si tuturor participantilor !Felicitari si lui cezarone, care m-a eliminat si care isi poate revendica bounty pe U2U (daca indeplineste conditia).Actiunea a fost buna, m-am si distrat cu unii dintre voi, astept inscrieri pentru freeroll-ul de joia viitoare de la Gamebookers, detalii aici :http://www.e-pariuri.ro/forum/viewthread.php?tid=13988
Postat 04 March 2010 - 08:50 PM (#92)
Multumesc celor 2 care mi-au trimis parola, politiei romane care a avut buna initiativa sa excorteze o coloana oficiala de la guvern, domnisoarei asistente care mi-a permis incarcarea laptopului cand blindurile erau 150/300 si tuturor celor care au avut incredere in mine! :king1:La mai multe astfel de turnee! :hello!:
Postat 04 March 2010 - 09:11 PM (#93)
Da...Tin sa apreciez organizarea si,de ce nu,calitatea jucatorilor inscrisi!Cred ca puteam mai mult?!?Dar,cum se spune,nemultumitului i se ia \"darul\".Asa ca, sa asteptam o data viitoare!Sa speram ca va fi cat de curand.Felicitari tuturor!
Postat 04 March 2010 - 09:11 PM (#94)
felicitari castigatorilor si sper ca acest turneu sa continue si in viitor ,daca nu se poate saptamanal ,macar sa fie organizat o data pe \"marte\":great:
Postat 04 March 2010 - 09:38 PM (#95)
Epure tu ai castigat? ai dat all in vreo 15 maini consecutive....as fi putut paria casa si masina ca o sa fii printre primii care ies :surpr:Sunt curios cine este ala care a intrat bluf all in cu 8-7 de m-a scos pe mine....As vrea sa joc un private doar eu cu el.....dar nu freeroll ca nu mai joc niciodata asa ceva.
Postat 04 March 2010 - 09:49 PM (#96)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, da!Ce maini mi-a intrat la masa finala in seara asta nu cred ca am vazut in 4-5 ore de joc :fum: in zilele cand pokerul ma fermecase.cu privire la primele maini, ramaneam fara baterie la laptop si-am zis ca daca tot am facut efortu\' macar sa joc :)la una din ele parca am fost salvat de-o chinta pe turn, in rest nice and easy :)
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor