Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: bointer.net - un nou mod de a castiga bani online - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

bointer.net - un nou mod de a castiga bani online

Postat 29 March 2010 - 10:06 AM (#1) Useril este offline   bointer.net 

• Parior
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 29-March 10

Salut,Vreau sa instiintez comunitatea despre lansarea acestui nou site, care introduce un sitem nou de publicitate. Deoarece suntem invadati oricum, de peste tot, cu reclame de toate felurile, ne-am gandit ca ar fi frumos daca am castiga si niste banuti pentru asta.Asa ca am pus la punct acest sistem, pe care va invit sa-l incercati, in speranta ca putem dezvolta un sistem cu adevarat productiv.Am implementat si sistem de referreri cu recompense in afisari bonus si procente din banii folositi de catre clientii nostri pentru a se promova.Cititi intrebarile frecvente, iar daca exista nelamuriri, forum-ul este deschis si functional.Sistemul este lansat doar de o saptamana si v-am ramane recunoscatori daca ne-ati da un feed-back.Multumesc.www.bointer.net
0

Postat 29 March 2010 - 03:53 PM (#2) Useril este offline   Fleacabogdan 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 922
  • Inregistrat: 31-December 08

Με τον Παναθηναϊκό μέχρι το θάνατο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0

Postat 29 March 2010 - 04:07 PM (#3) Useril este offline   Edmond_ 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1291
  • Inregistrat: 28-December 07

Citeaza

Originally posted by bointer.netSalut,Vreau sa instiintez comunitatea despre lansarea acestui nou site, care introduce un sitem nou de publicitate. Deoarece suntem invadati oricum, de peste tot, cu reclame de toate felurile, ne-am gandit ca ar fi frumos daca am castiga si niste banuti pentru asta.Asa ca am pus la punct acest sistem, pe care va invit sa-l incercati, in speranta ca putem dezvolta un sistem cu adevarat productiv.Am implementat si sistem de referreri cu recompense in afisari bonus si procente din banii folositi de catre clientii nostri pentru a se promova.Cititi intrebarile frecvente, iar daca exista nelamuriri, forum-ul este deschis si functional.Sistemul este lansat doar de o saptamana si v-am ramane recunoscatori daca ne-ati da un feed-back.Multumesc.www.bointer.net
sa stearga cineva jegul asta!
0

Postat 29 March 2010 - 04:10 PM (#4) Useril este offline   Julien25 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1450
  • Inregistrat: 08-April 08

Citeaza

Originally posted by FleacabogdanΜε τον Παναθηναϊκό μέχρι το θάνατο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Forza AEK!!!Cu dublu sens. :mrg:
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba