Salut,Vreau sa instiintez comunitatea despre lansarea acestui nou site, care introduce un sitem nou de publicitate. Deoarece suntem invadati oricum, de peste tot, cu reclame de toate felurile, ne-am gandit ca ar fi frumos daca am castiga si niste banuti pentru asta.Asa ca am pus la punct acest sistem, pe care va invit sa-l incercati, in speranta ca putem dezvolta un sistem cu adevarat productiv.Am implementat si sistem de referreri cu recompense in afisari bonus si procente din banii folositi de catre clientii nostri pentru a se promova.Cititi intrebarile frecvente, iar daca exista nelamuriri, forum-ul este deschis si functional.Sistemul este lansat doar de o saptamana si v-am ramane recunoscatori daca ne-ati da un feed-back.Multumesc.www.bointer.net
|
|
Pagina 1 din 1
bointer.net - un nou mod de a castiga bani online
Postat 29 March 2010 - 03:53 PM (#2)
Με τον Παναθηναϊκό μέχρι το θάνατο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 29 March 2010 - 04:07 PM (#3)
Citeaza
Originally posted by bointer.netSalut,Vreau sa instiintez comunitatea despre lansarea acestui nou site, care introduce un sitem nou de publicitate. Deoarece suntem invadati oricum, de peste tot, cu reclame de toate felurile, ne-am gandit ca ar fi frumos daca am castiga si niste banuti pentru asta.Asa ca am pus la punct acest sistem, pe care va invit sa-l incercati, in speranta ca putem dezvolta un sistem cu adevarat productiv.Am implementat si sistem de referreri cu recompense in afisari bonus si procente din banii folositi de catre clientii nostri pentru a se promova.Cititi intrebarile frecvente, iar daca exista nelamuriri, forum-ul este deschis si functional.Sistemul este lansat doar de o saptamana si v-am ramane recunoscatori daca ne-ati da un feed-back.Multumesc.www.bointer.net
Postat 29 March 2010 - 04:10 PM (#4)
Citeaza
Originally posted by FleacabogdanΜε τον Παναθηναϊκό μέχρι το θάνατο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor